19 Ιουνίου 2009

Σε λίγο θα πουν ότι ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ ήταν "έμπνευση" του...Καραμανλή!

Ρε ξεφτυλισμένοι,ρε λωποδύτες,ρε τομάρια,από που κι ως που ο..."Τριανταφυλλίδης" είχε "έμπνευση";
Ου να χαθείτε λαμόγια,που δεν έχετε να επιδείξετε τίποτα εκτός από καταστροφές και προσπαθείτε να καπηλευτείτε τα πάντα,ανύπαρκτοι!
Και γιατί ρε μικρόψυχοι,τόσα χρόνια δεν γνώριζε κανείς για αυτήν την..."έμπνευση";
Γιατί βάλατε αυτόν τον ανεκδιήγητο Πέτρο(όχι τον αγαθό πελεκάνο),να εκστομίσει τέτοιες ύβρεις και ταυτόχρονα να πει το τραγελαφικό ότι τάχα,ο εθνοθάφτης αμέλησε και ξέχασε για πολλά χρόνια ένα τόσο μεγάλο έργο;
Γιατί δεν απαντάτε,προδότες,για το ότι ο αδελφός Αχιλλέας,κατέχει ως ιδιοκτησία της γυναίκας του τον τύμβο των Σαλαμινομάχων;
Φτου σας,στυγνοί κατακτητές που το παίζετε..."εθνοσωτήρες"!
Σε λίγο έτσι όπως πάτε θα πείτε ότι η κατασκευή του ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ,ήταν..."έμπνευση" κι αυτή του...Καραμανλή!

2 σχόλια:

  1. Επειδή είμαι καλός στην ιστορία θα σου διηγηθώ κάτι που ακόμη δεν το είδαμε στην τηλεόραση γιατί δεν είχε κάνει ρεπορτάζ η Πιπιλή αλλά που θα πάει, θα στήσουν ένα τέτοιο.
    Πριν 40 χρόνια ο νεαρός τότε Κωστάκης πήγε να επισκεφτεί τον θείο του στην δουλειά. Εκείνη την ημέρα ο εμπνευσμένος αυτός ηγέτης θα ξήλωνε τις γραμμές του Τραμ στην Αθήνα, γιατί έβλεπε μπροστά όπως όλοι ξέρουμε και είχε όραμα την αναβάθμιση μέσω της λειτουργικής τσιμεντοποίησης της χώρας.
    Ο μικρός τότε Κωστάκης ίσως με έμνπευση λόγω της παρουσίας και του θείου πήρε ένα χαρτάκι και με τα μικρά του τα χεράκια ζωγράφισε ένα κουτάκι και μέσα ένα κάτι σαν αγαλματάκι. Το σχέδιο αυτό το κράτησε σαν θησαυρό στο μικρό του το χεράκι και δεν το αποχωρίστηκε παρά μόνο μια ημέρα του '76 που το χάρισε, έτσι χωρίς λόγο στον θείο του. Ο θείος ήταν τότε, μια και έβλεπε μακριά, που κατάλαβε το κρυμμένο νόημα και αμέσως ανήγγειλε το φιλόδοξο σχέδιο για το νέο μουσείο της Ακρόπολης, που έκανε ρεπορτάζ η γνωστή μας Πιπιλή. Ίσως τώρα θα πρέπει μετά την δική μου αποκάλυψη που δεν κάνει ο Κώστας από σεμνότητα να αποκατασταθεί η ιστορική αλήθεια.
    Όταν πιάνουν οι ζέστες λέμε και καμιά μ....ια να περνάει η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς φίλε,γνωρίζουν πολύ καλά,ότι έχουν καταφέρει καίριο πλήγμα στην ιστορική μνήμη των κατοίκων που αποτελούν τους πολίτες αυτού του κρατιδίου!Ξέρουν ότι έχει φτάσει πλέον σε τέτοια κατάσταση η λήθη,που είναι πλέον ικανή να δέχεται ως αλήθεια κάθε μ...κία που μπορεί να κατεβάσει ο σάπιος,αήθης,ύπουλος εγκέφαλός τους!
    Ξεχνά τόσο εύκολα πλέον ο Έλληνας,ακόμα και γεγονότα που έχουν συμβεί πριν πέντε χρόνια!
    Πως να θυμάται ότι ήταν ο Καραμανλής μαζί με τον Αβέρωφ που το 1955 υπέγραψαν την διχοτόμηση της Κύπρου!
    Πως να θυμάται,ότι στις εκλογές της βίας και νοθείας το 1961,ψήφισαν και τα...δέντρα!
    Πως να θυμάται,ότι φυγαδεύτηκε ο..."εθνάρχης",με όνομα επί του διαβατηρίου..."Τριανταφυλλίδης"!
    Πως να θυμάται,που δεν θυμάται τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή