06 Ιουλίου 2008

Που θα βρεθεί ο Έλληνας που θα κάνει αγωγή;

Από τοhttp://kourdistoportocali.blogspot.com/2008/07/blog-post_05.html

Οι Ελληνες πολίτες να κάνουμε Αγωγή στη κυβέρνηση Καραμανλή, για διασπάθιση του Δημοσίου χρήματος κι οχι μόνο...


Εφ όσον μια κυβέρνηση ανέχεται φαινόμενα διαφθοράς και διασπάθισης του Δημοσίου χρήματος, πρέπει να καθίσει στο σκαμνί.

Μια κυβέρνηση, η οποία δεν επιτρέπει στη Δικαιοσύνη να εντοπίσει τους συγκεκριμένους αποδέκτες της μίζας των 100 εκατ. ευρώ της SIEMENS, είναι σαν να κλέβει η ίδια λεφτά του Ελληνικού λαού.

Μια κυβέρνηση, η οποία αποδείχθηκε ανίκανη να τιμωρήσει τους ληστές του Χρηματιστηρίου, είναι συνυπεύθυνη για τα εκατομμύρια που χάθηκαν.

Μια κυβέρνηση, η οποία τοποθετεί επικεφαλής της Εξεταστικής Επιτροπής για τις Μίζες στα Εξοπλιστικά του Υπ. Εθνικής Άμυνας, έναν ανεπαρκή για τέτοιου είδους ευθύνη- τον βουλευτή Τραγάκη- με τα γνωστά αστεία αποτέλεσματα είναι συνυπεύθυνη και για αυτή την εθινική "προδοσία" των γνωστών πράσινων λαμόγιων.


Μια κυβέρνηση, η οποία αφήνει του πολίτες έρμαια σε κάθε είδους παρακολουθήσεις-σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους βάζουν κοριούς ακόμη οι καλές Υπηρεσίες-τότε δεν έχει λόγο να βρίσκεται στην εξουσία.

Ενας πρωθυπουργός, που επιτρέπει στον εξάδελφό του Υπουργό, να σουλατσάρει στην Ευρώπη με τον άνθρωπο-Μίζα, δίνει την εντύπωση ότι κυβερνάει Μπανανία. Ετσι μας αντιμετωπίζει.

Μια κυβέρνηση, η οποία αποδεδειγμένα δεν σέβεται το περιβάλλον, δεν πρέπει να παραμένει ούτε ώρα στην εξουσία.

Γι αυτους και πολλούς ακόμη λόγους, θα πρέπει οι Έλληνες Πολίτες, εδω και τώρα με την βοήθεια κορυφαίων νομικών να καταφύγουμε πρώτα στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στη συνέχεια στα Ευρωπαικά Δικαστήρια , με αγωγές εκατομμυρίων ευρώ κατα της κυβέρνησης Καραμανλή.

Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου