03 Ιουλίου 2008

Η Α-λήθεια της Ιστορίας!!!!.


http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&task=view&id=150&Itemid=28


Έτσι στα καλά καθούμενα ... Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
ΦτωχόΑριστο
13.03.08

Αλλαγή Θρησκείας για κλάματαΤα διατάγματα που επέβαλαν την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ όλων των άλλων θρησκειών - πλην της εβραικής και της χριστιανικής - ξεκίνησαν απο τον Κωνσταντίνο τον 'μέγα' το 332 μχ. και συνεχίστηκαν (θεοδόσιος κώδικας, ιουστινιάνειος κώδικας) για πάρα πολλά χρόνια μετά.
Πχ. Η Σπαρτιάτες και οι κρητικοί ασπάστηκαν με το ξίφος τον χριστιανισμό (βαπτίστηκαν την ίδια ημέρα με το ζόρι, όσοι δεν θανατώθηκαν και επέζησαν) τον 10ο αιώνα!!!

Για να συνέχιζαν τα διατάγματα να βγαίνουν για εκατοντάδες χρόνια και να γίνονται όλο και αυστηρότερα (πχ. Ποινή θανάτου για όποιον ανάβει λιβάνι σπίτι του για άλλους θεούς!!!) αυτό λογικά σημαίνει ότι ακόμα αντιστέκονταν αρκετοί στον χριστιανισμό παρά τη δήμευση περιουσιών, ακρωτηριασμό, αφαίρεση πολιτικών δικαιωμάτων, αφορισμούς, θανάτωση, κλπ.!!!!
Όταν ο Κωνσταντίνος επέβαλε (330 μχ) τον χριστιανισμό, οι χριστιανοί ήταν περίπου το 8% του πληθυσμού στην ρωμαική επικράτεια (NATIONAL GEOGRAPHIC)!!!

Συνεπώς, τό ότι ο κόσμος άλλαξε θρησκεία και επέλεξε - έτσι στα καλά καθούμενα - μία άλλη θρησκεία (σου φαίνεται λογικό κάτι τέτοιο;) απαρνούμενος την επι χιλιάδες χρόνια θρησκεία των προγόνων του μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα (100-200 χρόνια) είναι παραμύθια της χαλιμάς, τα οποία μας λένε για να δικαιολογήσουν τα φρικωδέστερα των εγκλημάτων τα οποία πραγματοποίησαν οι εξουσιαστές.

Μήπως τώρα δεν μας λένε παρόμοια χαριτωμένα ψεμματάκια και κανείς δεν αντιδρά; Πχ. Επέμβαση της ΗΠΑ στο ΙΡΑΚ για τα χημικά και πηρηνικά όπλα (!!!!!!!). Πού είναι αυτά;

Ιουλιανός

Περισσότερα στο: http://www.ysee.gr/index.php?type=d&f=love&lid=l1a

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου