13 Αυγούστου 2008

Οι πλαστογράφοι της Ελληνικής Ιστορίας...αποκαλύπτονται!


Από το http://www.epanellinismos.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ! Προωθούν στην αγορά πλαστογραφημένα δήθεν Αρχαία ελληνικά χειρόγραφα.
Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
ΦτωχόΑριστο
08.08.08
arxaiaellhnikaxeirografa.jpg

Παρουσιάζονται στην αγορά βιβλία τα οποία δήθεν εφυλάσσοντο σε απόκοσμες βιβλιοθήκες μονών, που δήθεν περιέχουν αντίγραφα από χειρόγραφα Αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων, τα οποία δήθεν εθεωρούντο χαμένα για πάντα και για πρώτη φορά έρχονται στο φως μετά από τόσους αιώνες. Το περιεχόμενό τους είναι κατά βάσιν αποκαλυπτικό-θρησκευτικό με πρόθεσι να φανή ότι οι απόψεις των σημαντικοτέρων αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων συνέκλιναν στο ότι ήσαν εσφαλμένη η θρησκεία της εποχής τους, ότι δήθεν επίστευαν στον Μονοθεϊσμό, ότι είχαν προφητεύσει την έλευσι του Υιού του Θεού στην Γη, ότι είχαν προφητεύσει την δημιουργία της "μόνης αληθινής θρησκείας" (χριστιανισμός όπως μας λένε οι βιβλιοπαρουσιαστές) και άλλα πολλά.

Τι όμως γνωρίζουμε πραγματικά για αυτά τα δήθεν αρχαιοελληνικά κείμενα; Πώς θα έπρεπε να τα προσεγγίζουμε;

Ο Μπερνάρ Λαζάρ* στο βιβλίο του "Ιστορία και Αίτια του Αντισημιτισμού" μας πληροφορεί στο δεύτερο κεφάλαιο με τίτλο "Αντιεβραϊσμός στην αρχαιότητα", ότι οι Εβραίοι συγγραφείς, για να εκδικηθούν τους Έλληνες, έπεσαν με τα μούτρα στην προστυχιά της πλαστογραφήσεως ελληνικών κειμένων και ότι οφείλουν οι διάφοροι ιθύνοντες να πάρουν σοβαρά το ζήτημα της πλαστογραφήσεως κειμένων στο οποίο οι Εβραίοι έδωσαν τεράστια σημασία..

Να όμως τι ακριβώς γράφει ο Λαζάρ για κάποια πλαστογραφημένα κείμενα σαν αυτά που οι χριστιανόπληκτοι ελλαδέμποροι σήμερα πωλούν ξεδιάντροπα από τηλεοράσεως στους αφελείς και αδαείς...

"Από τον Πτολεμαίο τον Φιλάδελφο, έως το μέσον του τρίτου αιώνος, οι Αλεξανδρινοί Εβραίοι, με πρόθεσι να ενδυναμώσουν και να συντηρήσουν την προπαγάνδα τους, αποδύθηκαν στην πλαστογράφησι όλων των κειμένων τα οποία θα μπορούσαν να υποστηρίξουν τον σκοπό τους.

-Οι στίχοι του Αισχύλου, του Σοφοκλέους, του Ευριπίδου,

-Οι ψευδείς χρησμοί του Ορφέως, που διετηρήθησαν στον Αριστόβουλο και

-Τα Στρώματα του Κλήμη της Αλεξανδρείας

κατασκευάσθηκαν κατά τέτοιον τρόπο ώστε να δοξάζουν τον έναν Θεό και το Σάββατο.

-Ιστορικοί πλαστογραφήθηκαν ή πιστώθηκαν με την συγγραφή βιβλίων τα οποία ποτέ δεν είχαν γράψει. Κατ’ αυτόν τον τρόπο δημοσιεύθηκε μία Ιστορία των Εβραίων κάτω από το όνομα του Εκαταίου του Αβδηρίτου.

-Η πιο σημαντική από αυτές τις επινοήσεις ήταν οι Σιβυλλικοί χρησμοί, (oracula sibyllina), μία πλαστογραφία των Αλεξανδρινών Εβραίων, που προφήτευαν την μελλοντική έλευσι της βασιλείας του ενός μοναδικού Θεού. Οι Εβραίοι σφετερίζονταν για δική τους ακόμα και την Ελληνική φιλολογία και φιλοσοφία. Σ' ένα σχόλιο στην Πεντάτευχο, που έχει διασωθή από τον Ευσέβιο, ο Αριστόβουλος επεχείρησε να δείξει ότι ο Πλάτων και ο Αριστοτέλης είχαν ανακαλύψει τις μεταφυσικές και ηθικές τους ιδέες σε μία παλιά Ελληνική μετάφρασι της Πεντατεύχου. "

*Ο Λαζάρ (1865-1903) ανήκε στους αναρχικούς κύκλους της εποχής του αν και κάποιο διάστημα ενετάγη στον σιωνισμό από τον Χέρτζλ. Τότε ίδρυσε το σιωνιστικό περιοδικό "Le Flambeau". Αργότερα, άγνωστο για ποιόν λόγο, απεχώρησε. Έδωσε σκληρούς αγώνες κατά των αδίκων διωγμών των Εβραίων και υπεστήριξε με θέρμη την αθωότητα του Ντρέιφους. Έγραψε κατά της υποκρισίας της εξουσίας για την μη αναγνώρισι της γενοκτονίας των Αρμενίων. Το αναφερόμενο βιβλίο εξεδόθη εις Παρισίους τον Απρίλιο του 1894

ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ

Τελευταία ανανέωση ( 08.08.08 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου