23 Σεπτεμβρίου 2008

Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ: ΜΑΧΗ ΣΤΟΝ ΓΡΑΝΙΚΟ ΠΟΤΑΜΟ, ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΙΣΣΟ ΤΗΣ ΚΙΛΙΚΙΑΣ

23 Σεπτέμβριος 2008

http://pyrisporos.blogspot.com/

Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ: ΜΑΧΗ ΣΤΟΝ ΓΡΑΝΙΚΟ ΠΟΤΑΜΟ, ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΙΣΣΟ ΤΗΣ ΚΙΛΙΚΙΑΣ



Η Στρατηγική Ιδιοφυία του Αλεξάνδρου σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητά του τον έκαναν ανίκητο, διότι ο ίδιος ήταν μια ενσάρκωση του Ανίκητου Ήλιου! Αφού εξασφάλισε τα Βόρεια Σύνορα της Ελλάδος, ενεργοποιώντας "το αρχαίο Τόξο του Περσέως", στράφηκε προς την εκκαθάριση του εσωτερικού μετώπου: Θηβαίοι! Στάθηκε τρομερός αλλά και δίκαιος στην τιμωρία εκείνων που πάντοτε αναστάτωναν τά εσωτερικά πράγματα της Ελλάδος! Μόνο τότε, και αφού είχε εκλεγεί "Στρατηγός Αυτοκράτωρ" των Ελλήνων στο Συνέδριο των Ισθμίων, ξεκίνησε την Μεγάλη του Εκστρατεία για την Κατάκτηση της Ανατολής: Απελευθέρωση των Ελληνικών πόλεων της Μικράς Ασίας, Παλαιστίνης και Φοινίκης και Τιμωρία της Περσικής Ύβρεως! Τα πέτυχε και τα δύο! Και πολύ περισσότερα από αυτά! Σε όσες Μάχες και αν έδωσε στέφθηκε Νικητής!
Αλέξανδρος, ο Έλληνας Αργεάδης Μακεδόνας, ο Φιλόσοφος της Δράσης! Ανήκει στην Χορεία των Ηρώων του Ελληνικού Γένους εσαεί!

Υ.Γ. Επειδή η Ιστορία "επαναλαμβάνεται"... Προσοχή με του σημερινούς "Θηβαίους", οι οποίοι και... πολυπληθέστεροι εμφανίζονται και... συνασπισμένοι και... με μεγάλη οικονομική στήριξη από τους εχθρούς του Ελληνισμού, όπως και τότε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου