22 Σεπτεμβρίου 2008

Χημικοί αεροψεκασμοί για να εξαφανιστεί η ζωή από τον πλανήτη!


Η αλλαγή του κλίματος,η καλπάζουσα αύξηση των καρκίνων,αλλά και τα περίεργα χημικά στα γεωργικά προιόντα,έχουν σχέση με τα "CHEMTRAILS"!!!!


http://olympia.gr/
“CHEMTRAILS:H πρώτη επίσημη επιστημονική επιβεβαίωση για τους χημικούς αεροψεκασμούς.”

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Σεπτέμβριος 21, 2008

“Αμερικανός Μετεωρολόγος αποκαλύπτει επιτέλους την αλήθεια!!

Μετά από το σύνηθες θερινό “διάλλειμα” στη διενέργεια των χημικών αεροψεκασμών,από τις αρχές Σεπτεμβρίου οι επιχειρήσεις ξεκίνησαν “δυναμικά”, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο.
Και ενώ χιλιάδες πολίτες παγκοσμίως γίνονται μάρτυρες της κατάστασης σε καθημερινή σχεδόν βάση,κανείς αρμόδιος,ειδικός, επιστήμονας ή πολιτικός, δε γνωρίζει κάτι επί του θέματος…
Οι υποστηρικτές αλλά και μάρτυρες των αεροψεκασμών,έχουν χαρακτηριστεί,γραφικοί,φαντασιόπληκτοι,συνομωσιολόγοι και πολλά άλλα.
Ήρθε όμως η ώρα των αποκαλύψεων και πληροφοριών, οι οποίες δύσκολα θα μπορέσουν να απαξιωθούν.

Ο Kevin Martin, είναι Αμερικανός Μετεωρολόγος ο οποίος υπήρξε αρνητικός στο θέμα των chemtrails και για μεγάλο διάστημα,εξαρτώμενος αλλά και απειλούμενος επαγγελματικά αντιμετώπιζε το θέμα όπως η πλειοψηφία των επιστημόνων: Αρνούταν πεισματικά την ύπαρξη των chemtrails.Τα ακραία όμως καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ετών καθώς και η αλλαγή στην πορεία της υγείας του,τον έκαναν να αποκαλύψει όσα ξέρει για το θέμα και να δραστηριοποιηθεί δυναμικά,ζητώντας τη βοήθεια όλων μας για να σταματήσει αυτή η- καταστρεπτική για τον πλανήτη και τον άνθρωπο-δραστηριότητα.
Αυτή είναι η αποκάλυψη του Kevin Martin:
Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Με ετικέτα: , , ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου