21 Σεπτεμβρίου 2008

Λαθρομετανάστες και ιθαγενείς !!!!

Με τις απόψεις του Σύριζα περί λαθρομεταναστών, μάλλον πρέπει να την κάνουμε απο εδώ !!!
Τα δικαιώματα των μεταναστών κατά τον Σύριζα, έχουν πιο μεγάλη αξία από τα δικαιώματα
των ιθαγενών !!!!!


Στον Άλφα απόψε ο Βερύκιος έδωσε τα ρέστα του, στην κόντρα που είχε με τον Γεωργιάδη του ΛΑΟΣ !!Τι του είπε; Ότι με τις προτάσεις που κάνει, να φύγουν επιδοτούμενοι στις χώρες τους οι μετανάστες (πρόταση που έκανε η σοσιαλιστική κυβέρνηση Θαπατέρο στην Ισπανία), πρέπει ο Καρατζαφέρης να τον διώξει από το ΛΑΟΣ, γιατί διώχνει τους ψηφοφόρους !!!!!!!!!!
Κατά τον Βερύκιο λοιπόν, ψηφίζουν οι μετανάστες κι έτσι ο ΛΑΟΣ θα χάσει ψήφους, επειδή είναι "εναντίον" τους !!!!!!
Κατά την κυρία Δούρου του Σύριζα στο ίδιο κανάλι, όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στη ζωή, αλλά δεν απάντησε για το δικαίωμα στη ζωή των ιθαγενών αυτής της χώρας, οι οποίοι αντέχουν δεν αντέχουν μια εικοσαετία ακόμα να είναι πλειοψηφία !!!!!! Οπότε η κυρία Δούρου ως νέα και στην πολιτική στοχεύει στους μελλοντικούς πλειοψηφούντες κατοίκους αυτής της χώρας !!!!!!


Έτσι λοιπόν, έχουμε και λέμε:
Πανέξυπνα οι "δημοσιογράφοι" υπερασπίζονται τους μετανάστες, γιατί αυτούς θα έχουν ακροατές μετά από είκοσι χρόνια τα κανάλια τους, άρα από εκεί θα έχουν διαφημίσεις !!!!
Παμπόνηρα ο Σύριζα και όχι μόνο, υπεραμύνεται των δικαιωμάτων των λαθραίων και μεταναστών, γιατί ξέρει ότι σε λίγα χρόνια θα ψηφίζουν, οπότε στρώνει το δρόμο για εισρεύσουν οι ψήφοι τους !!!!!
Οι ρασοφόροι ύπουλα χωρίς να βγαίνουν στο προσκήνιο, προσπαθούν να προσυλιτίσουν τους λαθρομετανάστες, κάνοντας δήθεν αγαθοεργίες υπέρ τους, με ξένα κόλυβα βέβαια αφού ρουφούν το αίμα των Ελλήνων και με αυτό ποτίζουν τους λαθρομετανάστες !!!!!!!

Χαιρέκακα βλέπουν τους Έλληνες να λιγοστεύουν από τους οποίους κινδυνεύουν άμεσα, και εύχονται όσο το δυνατόν πιο σύντομα η Ελλάδα να γεμίσει λαθραίους τους οποίους με ένα πιάτο φακή, νομίζουν ότι θα τους κάνουν πελάτες τους !!!

Ουσιαστικά, δηλαδή, όλοι είναι εχθροί μας !!!! Κόμματα, εξουσίες, θρησκείες !!!!!
Με τις υγείες μας, όσο ακόμα υπάρχουμε !!!!!


Πλάτων Πισατίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου