24 Σεπτεμβρίου 2008

Αυτός ο ηθικός κατήφορος της Ελλάδος.....

Φανταστείτε να είχε μείνει η Νέα Δούλα με τον Μητσοτάκη,παραπάνω από τρία χρόνια τότε!!!!!!!Δεν θα είχε μείνει κολυμπηθρόξυλο από τότε!!!!Σας θυμίζουμε τα τσιμέντα "ΗΡΑΚΛΗΣ" με την Καλτσεστρούτζι,ακόμα το μοναδικό εργοστάσιο νικελίου σε όλη την Ευρώπη,τα μηχανήματα της ΜΟΜΑ που δόθηκαν δωρεά στην Αλβανία,και άλλα, και άλλα,και άλλα...θυμάστε;;;;;;;;Που να θυμάστε,άλλωστε το είχε πει ο Μητσοτάκης:"Οι Έλληνες μετά από πέντε χρόνια ξεχνάνε"...!!!!!!!

_________________________________________________________________
http://press-gr.blogspot.com/
Κατήφορος... .
Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης
. .
Δεν χρείαζεται καμμία άλλη ένδειξη για να αποτυπωθεί πιο γλαφυρά οκατήφορος, η ντροπή και η κατάντια της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Φτάνουν οι αράδες που γράφονται στα ξένα δημοσιογραφικά δίκτυα χθες τοReuters σήμερα το CNN , αυριο το επόμενο δίκτυο που θα αναγάγει τηνπατρίδα μας ως σύμβολο της διαφθοράς σε μια Ευρώπη με πολλά προβλήματααλλά με το ζήτημα της διαφθοράς λυμένο ή τουλάχιστον σε διαδικασία επίλυσης.
Αυτός ο ηθικός κατήφορος της Ελλάδος ειναι το πιο τράγικο αποτέλεσματης Νέας Διακυβέρνησης που όχι μόνο δεν επίλυσε το πρόβλημα τηςδιαφθορας που υπήρχε επι ΠΑΣΟΚ αλλά το γιγάντωσε και το διεθνοποιήσε.Και αυτή η εθνική ξεφτίλα σε διεθνές δίκτυο δεν αντιμετωπίζεται με''μεταρρυθμίσεις'' και δομικούς ή μη ανασχηματισμούς αλλά με αλλαγήνοοτροπίας που θα ξεκινάει απο τη Βάση και θα φτάνει μέχρι την κορυφήτης πυραμίδας.
Αν αυτό μπορεί να γίνει επι Νέας Διακυβέρνησης? Αμφιβάλλω. Οχι ανθέλουν αλλά αν μπορούν. Μια ματιά στο πρόσωπα τους θα καταλάβεις .Πολύ ανταυγεια στο μάλλι και πολύ στέρηση στο μάτι για να κυβερνησεις μια πατρίδα με τέτοια ιστορία και τέτοιες δυνατότητες.
-------------------------- (Αν υπάρχει "πλήρες post", πατήστε εδώ...)
# posted by press.gr@hotmail.com @ 17:01 22 comments

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου