19 Νοεμβρίου 2008

Ο Ψωμιάδης και η...Αζέλ!!!

Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογααα.....
Το ένα τ'άλογο να είναι άσπροοοοο,σαν την αγάπη μου το κόμμα της Ν.Δουουου
το άλλο τ'άλογο να είναι μαύρο,σαν της καλής μου της μονής μου τον Εφραίαιαιμ.....

Τα λόγια είναι περιττά..........


όταν κουνιέται η μαμαζέλ "Αζέλ".....





_____________________________________ ____________
PRESS-GR

Η μάρτυς κ. Κάνου ήταν η ...Αζέλ!

..
Χόρευε οριεντάλ στο ίδιο κέντρο, του Μ. Καραμπέρη, στο οποίο τραγουδούσε και ο Παν. Ψωμιάδης! Πώς την ανανγώρισε ο ίδιος στην Εξεταστική Επιτροπή. Ωραία πράματα...
.
Καταπληκτικά πράγματα έγιναν στην Εξεταστική Επιτροπή κατά την εξέταση του επιχειρηματία Μ. Καραμπέρη (φίλου του Αθανασίου Πάπιστα) ο οποίος είχε "γράψει" με κρυφή κάμερα τη συνομιλία με τον δικηγόρο Μ. Κουκουβίνο που μεταδόθηκε από τον Ant1.
Ο Μ. Καραμπέρης ρωτήθηκε αν γνωρίζει την Κωνσταντία Κάνου η οποία μεσολάβησε για το περίφημο ραντεβού της Τ. Σωτηροπούλου με τον νομάρχη Π. Ψωμιάδη. Απάντησε ότι δεν την γνωρίζει.
Όταν όμως πήρε τον λόγο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δριβελέγκας και τον ρώτησε αν γνωρίζει την ...Αζέλ, απάντησε (μάλλον αιφνιδιασμένος) καταφατικά και είπε ότι την θυμήθηκε!
Δηλαδή; Με το όνομα Αζέλ, η κ. Κάνου ήταν χορεύτρια (με ειδικότητα στον χορό οριεντάλ) πριν από περίπου μια 15ετία σε νυχτερινό κέντρο διοκτησίας του κ. Καραμπέρη. Στο ίδιο κέντρο τραγουδούσε ο κ. Ψωμιάδης. Ετσι είχαν γνωριστεί!
Μάλιστα, ο κ. Καραμπέρης δεν δίστασε να σημειώσει ότι τότε η κ. Κάνου ήταν αρκετά διαφορετική, ως χορεύτρια, και γι΄αυτό τώρα δυσκολεύτηκε να την θυμηθεί...
Σημειώνεται ότι λίγη ώρα νωρίτερα είχε αποκαλέσει "Αζέλ" την κ. Κάνου η κ. Σωτηροπούλου μιλώντας σε τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων.
Ο κ. Καραμπέρης είπε και κάτι άλλο ενδιαφέρον για τον κ. Κουκουβίνο, ότι στις εκλογές είχε στηρίξει "ακροδεξιό" υποψήφιο.
---------------------------
(Αν υπάρχει "πλήρες post", πατήστε εδώ...)
# posted by press.gr@hotmail.com @ 8:04 πμ 42 comments links to this post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου