09 Δεκεμβρίου 2008

Στην πυρά η Βιβλιοθήκη των Αθηνών,όπως και της Βαγδάτης!Παραλληλισμοί.

Όταν οι Αμερικάνοι εισέβαλαν στη Βαγδάτη,μέσα στο γενικό χαμό που επικρατούσε,έγιναν κάποιες χειρουργικές επεμβάσεις στη Βιβλιοθήκη και το Μουσείο της Βαγδάτης!!!!
Συγκεκριμένα,περίπου έξι άτομα(δηλώσεις αυτοπτών μαρτύρων στις τηλεοράσεις),έχοντας μαζί τους μπετόνια βενζίνης,εισήλθαν στη Βιβλιοθήκη νύκτα και αφού αφαίρεσαν βιβλία που μάλλον τους ενδιέφεραν,περιέχυσαν το κτίριο με βενζίνη και το παρέδωσαν στις φλόγες!!!!!
Στα τηλεοπτικά κανάλια είδαμε,τότε,κάποιους "άγνωστους" πάλι, να έχουν εισέλθει στο Μουσείο της Βαγδάτης και να καταστρέφουν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους,αλλά να ρίχνουν το βάρος τους σε συγκεκριμένα μοναδικά ευρήματα της ιστορίας της Μεσοποταμίας!!!!!!!!
_______________________________

Πάμε τώρα να ρωτήσουμε τους αγανακτισμένους πυρομανείς "μαθητές-φοιτητές":
Τι σας έφταιγε η Βιβλιοθήκη της Αθήνας;
Γιατί αν είσαστε μαθητές-φοιτητές,που λογικά θα έπρεπε να διαφυλάξετε τη γνώση η οποία θα σας ήταν χρήσιμη για τη μόρφωσή σας,εσείς την κάψατε;;;;;;;

______________________________________________

http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_fireboard&func=view&id=7992&catid=90#7992

Δίας, προστάτης των ικετών.
Διαδηλώσεις, Εκκλησίες και αρχαία Ελλάδα!
Γιατί οι διαδηλωτές ζητούν άσυλο σε πανεπιστήμια, ενώ άλλες φορές βεβηλώνουν τα πανεπιστήμια, πολυτεχνεία, ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα να ζητήσουν άσυλο στην Μητρόπολη; Γιατί ουδέποτε έγιναν ζημιές σε εκκλησίες αλλά συνήθως σε χώρους Γνώσης;
Σε ανάλογα περιστατικά στην αρχαία Ελλάδα, οι ικέτες ζητούσαν άσυλο στους ναούς.
Ικέτης καλούνταν αυτός που έρχονταν προς κάποιον επειδή κινδύνευε, και ζητούσε ασφάλεια και βοήθεια. Oι ικέτες εύρισκαν ασυλία στα ιερά των θεών και τελούσαν υπό την προστασία του ικεσίου Διός και της ικεσίας Θέμιδος.
Τι κάνει σήμερα ο Θεός;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου