09 Δεκεμβρίου 2008

ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ....

______________________________________


ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ



του Υποστρατήγου ε.α. K. Χ. Κωνσταντινίδη

Το άρθρο τούτο δημοσιεύθηκε με αφορμή: την εγκληματική επίθεση του Παρακράτους στο Α. Π. Αθηνών στις 27/11/2008. Τότε καταδικάσαμε τον τραυματισμό με σιδηρογροθιές της διακεκριμένης καθηγήτριας κ. Μαρίας Τζάνη, του καθηγητού κ. Παπαδάτου, αλλά και των φοιτητών. Σήμερα (5/12/2008) είχαμε τον θάνατο του 16χρονου νεαρού αναρχικού στα Εξάρχεια από πυρά της Αστυνομίας.

Η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο, πρέπει να ξεκαθαρίσει.

Από την λήξη του Β! ΠΠ ώς το 1967, στη χώρα μας έδρασε το εγκληματικό παρακράτος των Αγγλο-Αμερικανών, των Ανακτόρων, του ΙΔΕΑ, το οποίον ήλεγχε την Ελλάδα από τα παρασκήνια. Όλα εκείνα τα χρόνια το κράτος της Δεξιάς συνεργάζετο αρμονικά με το παρακράτος και κέρδιζε τις στημένες εκλογικές αναμετρήσεις και χτυπούσε το λαϊκό κίνημα. Μετά την 21ην Απριλίου 1967 το Παρακράτος εκείνο έγινε το «Κράτος της Χούντας» και έβαλε την Ελλάδα και την Δημοκρατία στο γύψο επί μια 7ετία. Μετά την πτώση της Δικτατορίας το 1974, ξεφύτρωσε δειλά- δειλά ένα νέο με την μορφή:

α/ Της Τρομοκρατικής Οργάνωσης της 17Ν . Η πορεία της όλα εκείνα τα χρόνια ώς την αυτοδιάλυσή της είναι γνωστή. Η δήθεν σύλληψη των μελών της είναι μέγα ψεύδος. Η κεφαλή έμεινε ανέπαφη και στην φυλακή κλείσθηκαν ένια κατώτερα στελέχη της.

β/ Των Αναρχικών και των δήθεν Αριστερίστικων και Αριστερών οργανώσεων, που τελούν κάτω από τον υψηλό έλεγχο του ίδιου κέντρου εξουσίας. Κατ’ ουσίαν έγινε μετάλλαξη του Παρακράτους εκείνου σε νέο προσαρμοσμένο στους καιρούς της Μεταπολίτευσης και της διάλυσης της Σοβιετικής Ενώσεως. Οι Αναρχικοί κάτω από διάφορες ονομασίες πρωτοστατούσαν στις εκδηλώσεις των κοινωνικών δυνάμεων, έτσι ώστε να προκαλούν σύγχυση, χάος, φόβο, αλλά και την αντίδραση της Αστυνομίας, όχι σε βάρος των γνωστών-άγνωστων ταραξιών, αλλά πάντα σε βάρος των διεκδικητικών τάξεων, (όπως λ.χ. απεργών, εργαζομένων, φοιτητών, ομάδων που εξέφραζαν διαφορετικές απόψεις κ.α.)

Οι αναρχικοί κουκουλοφόροι στόχο τους είχαν:

συνέχεια:

http://pyrisporos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου