21 Δεκεμβρίου 2008

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Όλοι γνωρίζουν ότι το ΔΝΤ,δεν είναι τίποτε άλλο από την δια πυρός και σιδήρου(ταραχών,τρομοκρατικών ενεργειών,οικονομικών καταρρεύσεων κρατών,μεγάλων σκανδάλων,πολέμων,κλπ),προσπάθειας επιβολής της λεγόμενης..."παγκόσμιας κυβέρνησης".
Ουσιαστικά,είναι ο μεγάλος εχθρός όλων των λαών της Γης.Γιατί ποιός είναι εκείνος που δέχεται τη σκλαβιά του εθελοντικά;
Αφού,λοιπόν,είναι εχθρός κάθε λαού,άρα και των Ελλήνων,τότε όποιος μιλά για αποδοχή από την Ελλάδα,της επιβολής πολύ σκληρών οικονομικών μέτρων τα οποία θα επιφέρουν κυριολεκτικά την καταστροφή,άρα την υποδούλωση και τη σκλαβιά,πως αλλιώς θα έπρεπε να τον αντιμετωπίζουμε αν όχι σαν ΠΡΟΔΟΤΗ;;;
Γιατί,είναι ακόμα χειρότερο από το να εκστομίσει ένας...Έλληνας,την παράδοση της χώρας στην Τουρκία λόγω...αδυναμίας να υπερασπιστεί η Ελλάδα την εδαφική της ακεραιότητα!!!!!!!
Στην περίπτωση που κάποιος εξέφραζε μια τέτοια σκέψη,θα λυντσαριζόταν ακαριαία,πριν προλάβει να δικαστεί για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!!!!
Τώρα,ακούμε και σηκώνεται η...τρίχα μας,από στόματα κάποιων πολιτικών,υπό τύπον απειλής,ότι πρέπει μόνοι μας να παραδώσουμε τη χώρα αμαχητί στους παγκοσμιοποιητές!!!!!!!!!
Σημίτης,Παπαντωνίου και άλλοι εκστόμισαν την ΥΒΡΙΝ.
Πως θα πρέπει να αντιμετωπιστούν οι...κύριοι αυτοί;;;;;
Να απαλλαχτούν ως...βλάκες;;;
Να αθωωθούν ως μη γνωρίζοντες τι λένε;;;
Να αφεθούν να τους πάρει...το ποτάμι;;;;
Ή να δικαστούν πάραυτα με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ;;;;;
ΔΙΟΤΙ,Η ΕΡΩΤΗΣΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ:
ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ,ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥ;;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου