15 Δεκεμβρίου 2008

Το σάπιο "πεπόνι" της..."Εξιλαστικής"

Όπως ξέρετε τα πεπόνια είναι κίτρινα!!
Παρέδωσε ο..."Μάρκα-Γιαννάκης" ένα κίτρινο "πεπόνι" στο Σιούφα,εκείνος που έχει το μαχαίρι το..."έσφαξε" και βρώμισε όλη η...Βουλή!!!!!!
Το πεπόνι ήταν σάπιο......από μέσα!!!!!
Περιείχε μερικούς ψόφιους...αρουραίους!!!!!!!!!

___________________________________________________________
PRESS-GR

Το πόρισμα της Εξεταστικής για το σκάνδαλο...

.
Στο πόρισμα της ΝΔ για την υπόθεση Βατοπεδίου γίνεται λόγος για αντικειμενικές και υποκειμενικές ευθύνες πολιτικών πρόσωπων (όλων όσοι υπέγραψαν τις επίμαχες αποφάσεις) για έλλειψη εποπτείας των αρμόδιων υπηρεσιών που ενεπλάκησαν στις ανταλλαγές ακινήτων. Η πλειοψηφία αποδίδει πολιτικές ευθύνες στους Γ. Δρυ και Απ. Φωτιάδη, για τις δικές τους υπουργικές αποφάσεις που αναγνώριζαν την κυριότητα της Μονής επί της λίμνης, και αντικειμενικές πολιτικές ευθύνες στους αρμόδιους υπουργούς της ΝΔ, για τη διαδικασία που ακολούθησαν οι υφιστάμενοί τους στη διαχείριση των ανταλλαγών, η οποία, όπως σημειώνεται, θα έπρεπε να τυγχάνει μεγαλύτερης προσοχής και ελέγχου από πλευράς υπουργών.
Το ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει την ανάγκη περαιτέρω διερεύνησης της υπόθεσης, επιρρίπτοντας ποινικές ευθύνες σε πέντε υπουργούς της ΝΔ και κυρίως στον Θ. Ρουσόπουλο τον οποίο «φωτογραφίζει» ως ιθύνοντα νου. Το ΠΑΣΟΚ τάσσεται υπέρ της σύστασης Προανακριτικής Επιτροπής με σκοπό τη διερεύνηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών των Θ. Ρουσόπουλου, Γ. Βουλγαράκη, Ε. Μπασιάκου, Π. Δούκα και Α. Κοντού ενώ μόνο πολιτικές ευθύνες καταλογίζονται στους Γ. Αλογοσκούφη, Β. Μαγγίνα, Α. Μπέζα και Κ. Κιλτίδη.
Ανοιχτό το ενδεχόμενο διερεύνησης ποινικών ευθυνών αφήνει και το ΚΚΕ κάνοντας λόγο για διαχρονικές πολιτικές ευθύνες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζει πολιτικές ευθύνες σε όλους τους υπουργούς που υπέγραψαν τις επίμαχες αποφάσεις για τις εκτάσεις της Μονής.
Την ανάγκη περαιτέρω διερεύνησης επισημαίνει και ο ΛΑ.Ο.Σ. επισημαίνοντας "πολιτικές ευθύνες υπουργών τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ.".
Το πόρισμα της πλειοψηφίας της Επιτροπής μαζί με τις απόψεις των κοιμμάτων της αντιπολίτευσης παραδόθηκε από το προεδρείο της Επιτροπής στον πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Σιούφα.
--------------------------
(Αν υπάρχει "πλήρες post", πατήστε εδώ...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου