16 Δεκεμβρίου 2008

«Είμαστε 'παγανιστές' μόνο στο μέτρο που ο όρος «Εθνικοί» μεταφράζεται στα αγγλικά ως ‘pagan’".

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!!ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗΣ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΕΩΣ!!!!!!
______________________________________________
Κρυμμένη Κοινωνία, οι Έλληνες Εθνικοί μιλούν στο "Κ-Ρ"

Συνέντευξη του Βλάσση Ρασσιά στον Βασίλη Φασούλα.


Για εμάς είναι αυτονόητο ότι έχουμε κάθε δικαίωμα να ιερουργούμε σε ιερούς τόπους της Θρησκείας μας» αναφέρουν σχεδόν αφοπλιστικά στο «K-P» τα μέλη μίας «κοινωνίας» που δείχνει να είναι «κρυμμένη» εντός της νέας ελληνικής πραγματικότητας. Ο αυτοπροσδιορισμός που κυρίως επιλέγουν είναι «Εθνικοί», αλλά ευρύτερα στην ελληνική κοινωνία είναι γνωστοί ως Δωδεκαθεϊστές και πολλές φορές ως Παγανιστές. Οι ίδιοι, ωστόσο, ισχυρίζονται ότι «Είμαστε 'παγανιστές' μόνο στο μέτρο που ο όρος «Εθνικοί» μεταφράζεται στα αγγλικά ως ‘pagan’".

Το Κ-Ρ ανοίγει, χωρίς γραφικότητες και διάθεση προσβλητικών αστεϊσμών, ένα μεγάλο όσο και καλά κρυμμένο κεφάλαιο: την θρησκευτική και πνευματική επαναφορά πολλών ανθρώπων στην «παλαιά εντόπια θρησκεία». Ποιοί είναι οι βαθύτεροι λόγοι αυτής της "αποστασίας" από τον ελληνορθόδοξο πόλο; Το Ύπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών, η πιο δυναμική ομάδα ανάμεσα στους αναβιωτές των παλαιών τρόπων δίδει την δική της "αιρετική" εκδοχή για πολλά "ανέγγιχτα" ζητήματα του νέου ελληνισμού.

Για αυτή την «κρυμμένη κοινωνία» μιλά στο «Κ-P» ο γραμματέας του Ύπατου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών Βλάσης Ρασσιάς.

Μπορείτε να μας δώσετε κάποιες πληροφορίες για το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών; Πότε ιδρύθηκε, τι ιδεολογίας άνθρωποι το απαρτίζουν, ποίου μορφωτικού επιπέδου, που εδρεύει, αν συνεργάζεσθε ή έχετε επαφή με άλλους φορείς αναβιώσεως της εθνικής θρησκείας ή με ξένους παγανιστικούς κύκλους;

Ένα λεπτό, γιατί οι ερωτήσεις σας δεν είναι και λίγες (γέλια). Το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών ή, για όσους προτιμούν τα αρκτικόλεξα Υ.Σ.Ε.Ε., ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1997, μετά από σχεδόν δεκαετείς επαφές, συζητήσεις, ζυμώσεις και διαδικασίες μεταξύ των πρώτων ομάδων Εθνικών που εμφανίσθηκαν δημόσια στην χώρα μας, οι οποίες κατέληξαν στις 9 Σεπτεμβρίου 1995 σε μια πανελλήνια συγκέντρωση στον νότιο Όλυμπο με θέμα τον εφεξής καλύτερο συντονισμό των δραστηριοτήτων μας. Γι' αυτόν ακριβώς τον συντονισμό, ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 1997 το Ύπατο Συμβούλιό μας, τις ημέρες ακριβώς που άγνωστοι φανατικοί χριστιανοί κατέστρεψαν το πολύ σημαντικό για εμάς Ιερό στον «Διόνυσο» της Αττικής.
........
συνέχεια:
http://www.epanellinismos.com/http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_fireboard&func=view&id=8316&catid=97#8316

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου