08 Ιανουαρίου 2009

ΒΟΜΒΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...."ΑΝΑΚΩΧΗ" ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ "ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ"!!!

Ποιά ανακωχή;
----------------------------------------------------------------------------------------
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Μιλήσαμε τώρα με τον Vittorio Arrigoni στη Γάζα. Αλήτες ρουφιάνοι των ελληνικών ΜΜΕ, μίλησαν για «ανακωχή» των ισραηλινών. Ντροπή!

Μόλις μιλήσαμε με τον ιταλό Vittorio Arrigoni, τον δικό μας Βίκ, που μαζί με άλλους 7 ξένους είναι οι μόνοι που βρίσκονται στη Γάζα.
Όσο κι αν φαντάζει παράλογο – με δεδομένη τη δυνατότητα ενός απλού μπλογκ – καταγγέλλουμε ΟΛΟΥΣ τους έλληνες ανταποκριτές, αλλά και τα κανάλια, που μετέδωσαν ότι σήμερα το απόγευμα υπήρξε εκεχειρία στη Γάζα.
Δημοσιογράφοι και κανάλια, που μετέδωσαν αυτή την είδηση, γνώριζαν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι είναι υπαγορευμένη από την Μοσάντ. Αυτοί δεν βρίσκονται στη Γάζα και θα έπρεπε – τουλάχιστον ένας να φερθεί έντιμα: ν’ αρνηθεί να παίξει το παιχνίδι της Μοσάντ και Cia.
Τους προκαλούμε! Επώνυμα και στον αέρα των καναλιών-υπηρετών της Μοσάντ, να καλέσουμε εμείς στη Γάζα τους 8 ξένους στη Γάζα και να μεταδώσουν την ΑΛΗΘΕΙΑ!

Ντροπή στους «δημοσιογράφους» (σε εισαγωγικά) που υπέκυψαν και μετέδωσαν τα κείμενα που σύνταξε η Μοσάντ. Δυστυχώς, μ’ αυτή τους την ενέργεια δεν δυσφήμισαν το επάγγελμα, αλλά κατάντησαν γελοία υποκείμενα, ανάξιοι, τιποτένιοι, γκαιμπελίσκοι. Καμία δικαιολογία ότι δουλεύουν για το ψωμί τους και αναγκάζονται να υποκύπτουν. Τους 1,5 εκατομμύρια Παλαιστίνιους της Γάζας δεν τους σκέφτηκαν; Αυτοί δεν υποκύπτουν!
Και… δεν βρίσκεται ούτε ΕΝΑΣ να γυρίσει πίσω, να μην δεχθεί να είναι φερέφωνο των ναζί!
Τους φτύνουμε ΟΛΟΥΣ τους δημοσιογράφους-χαφιέδες της Μοσάντ!
Ο θυμός μας είναι ΟΡΓΗ! Όργη ενός απλού μικρού μπλογκ, που όμως θα τα λέει!

Παρακαλούμε και για τη διάδοση αυτής της γκαιμπελίστικης ενέργειας των ελληνικών ΜΜΕ από όσα μπλογκ δεν έχουν δεσμεύσεις με τη Μοσάντ! Είμαστε στη διάθεση των μπλογκ που θέλουν, να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο μόνιμης επαφής με το εσωτερικό της Γάζας. Να καλούμε μαζί τους 8 ξένους και να μεταδίδουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ!

Τώρα, μόλις ολοκληρώσαμε τη συνομιλία μας με τον Vittorio Arrigoni, τον δικό μας Βίκ, που είναι στη Γάζα.
- Βίκ, ηθικό;
- Αγαπημένε φίλε, εδώ δεν γίνεται να μην έχεις κουράγιο. Είσαι μαζί με ένα λαό που για 60 χρόνια δολοφονείται. Όταν αυτοί, όχι απλά έχουν ηθικό ακμαιότατο, αλλά θεωρούν ρουτίνα τους βομβαρδισμούς, εμείς πώς να μη ν έχουμε ηθικό και αισιοδοξία;
- Σήμερα ήταν καλύτερη η κατάσταση. Τα ΜΜΕ είπαν ότι οι ισραηλινοί έκαναν μια εκεχειρία…
- Ντροπή! Και στην Ελλάδα στα βήματα του Pagliara; Ποια εκεχειρία;
- Όλα τα ΜΜΕ μετέδωσαν ότι για κάποιες ώρες οι ισραηλινοί έκαναν εκεχειρία για να περάσει ανθρωπιστική βοήθεια!
- Ψέματα! Πρώτα απ’ όλα βρίσκονται όλοι εκτός Γάζας. Μετά, μεταδίδουν ότι τους υπαγορεύουν οι ισραηλινοί… Σήμερα, στις 15:30, που υποτίθεται ότι δεν βομβάρδισαν, χάθηκαν 3 μικρά αγγελούδια. Το ασθενοφόρο έφερε τα πτώματα από 3 αδελφάκια, μεταξύ 5 και 12 χρόνων. Για να μην σου πω ότι χάσαμε κι έναν νοσοκόμο φίλο μας από τους βομβαρδισμούς.
Η συνομιλία μας συνεχίστηκε για τη στάση των ιταλικών πολιτικών κομμάτων, για την αδιαφορία της Ευρώπης κ.α.π (νομίζουμε ότι δεν ενδιαφέρουν αυτή την ώρα).
- Βίκ, όταν με το καλό, δεν λέω θα τελειώσει, αλλά ηρεμήσει – αν ηρεμήσει – η κατάσταση, θέλω να έρθεις από την Ελλάδα. Να κάνουμε μια δημόσια συζήτηση με τα ελληνικά μπλογκ που δίνουν τη δική τους μάχη ενημέρωσης.
- Ναι φίλε μου, ας το ελπίσουμε. Όμως θέλω να δώσεις ένα μήνυμα: ΠΙΕΣΤΕ, ΠΙΕΣΤΕ, ΠΙΕΣΤΕ όσο μπορείτε! Τα μπλογκ απ’ όλο τον κόσμο ανέτρεψαν την προπαγάνδα των ισραηλινών δολοφόνων. Γράψτε, φωνάξτε και σε παρακαλώ, να μας ενημερώσεις για τη δίκη του νεαρού Άραβα που κατέβασε τη σημαία από την πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα. Όλοι με ρωτούν γι’ αυτό!
- Τα είπαμε, δικάζεται στις 12 Γενάρη, έχει καλούς δικηγόρους, θα συμπαρασταθούμε!Συνεχίστε, μια αγκαλιά σ’ όλους τους Έλληνες!
Grazie Vik!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου