07 Ιανουαρίου 2009

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΦΡΑΙΜ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ...

--------------------------------------------------------------------
http://kourdistoportocali.blogspot.com/

Στον Αντώνη Σαμαρά αρχίζουν και τελειώνουν όλα-Τραγωδία ο ανασχηματισμός!

"Παραγγελιά του Εφραίμ ο Μαρκογιαννάκης;"

Ο.Κ.
Ο Καραμανλής βρήκε το κουράγιο να στείλει σπίτι του τον Αλογοσκούφη, που είχε μετατρέψει το υπ. Οικονομικών σε άντρο της προσωπικής του πολιτικής. Απο κει και πέρα, είναι αστείο ν αφήνει τον Πάκη στη θέση του και να βάζει τον αμφιλεγόμενο Μαρκογιαννάκη υπέυθυνο στο Δημόσιας Τάξης. Προφανώς ο Μαρκογιαννάκης, ήταν παραγγελιά του Εφραίμ! Εδω ο Καραμανλής κάνει καραμπόλα με τους ανεπαρκείς.
Για τον Αρη στο Παιδείας, απλά λυπάμαι τα νέα παιδιά. Απο τον Στυλιανίδη στον Σπηλιωτόπουλο-πηγαινοέρχονται οι Τουρίστες στη Παιδεία.
Α, μπαίνει υφυπουργός Εξωτερικών ο Μιλτιάδης Βαρβτσιώτης-θα στενάξουν οι θαλαμηγοί εαν την βγάλουν ως το καλοκαίρι.
Επι της ουσίας, μόνο η παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στην κυβέρνηση έχει την σημασία της. Ακόμη κι αυτόν -τον Αντώνη- δεν τόλμησε να τον τοποθετήσει στο Οικονομικών, επειδή ο Καραμανλής φοβήθηκε με τον σκαμπιλίσει η Ντόρα. Τα καλύτερα έρχονται...

1 σχόλιο:

  1. αφου εγινε υπουργος και ο βλακας γυιος του βαρβιτσιωτη (μπαρμπι..) τοτε εχει ελπιδες να γινει πρωθυπουργος και ο πανηλιθιος γιωργακης...

    καληνυχτα κυριε καραμανλη, παιξατε και χασατε, δωσατε ρεβανς και ξαναχασατε , μαλλον δεν θελατε καν να κερδισετε , παρακαλω κλειστε την πορτα φευγοντας, και ας περασει ο επομενος κοπριτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή