03 Ιανουαρίου 2009

Και η Αίγυπτος έχει προδώσει τους Παλαιστίνιους!!!!

Όταν γράφουμε ότι είναι όλοι πουλημένοι,έχουμε δίκιο!!!!!
Ποιά Αίγυπτος και πράσινα άλογα!!!!!Όλοι οι...Άραβες,έχουν ξεπουληθεί!!!!!

----------------------------------------------------------------------------------
http://press-gr.blogspot.com/

Απαγόρευση εισόδου από την Αίγυπτο...

...Eλλήνων και Tούρκων γιατρών στη Γάζα!
.
Από τον Πάνο Χαρίτο
http://panosharitos.com
.
Κλειστό για λόγους ασφαλείας παραμένει το συνοριακό της Ράφα όπως γνωστοποίησαν σε ομάδα ελλήνων και τούρκων γιατρών οι Αιγυπτιακές αρχές. Πιο συγκεκριμένα, πέντε έλληνες χειρουργοι, μέλη της οργάνωσης "Γιατροί της Ειρήνης" με όλο τον εξοπλισμό τους, έφτασαν πριν από δυο ώρες ση Ράφα και ζήτησαν να περάσουν στη Γάζα με σκοπό να κατευθυνθούν στο νοσοκομείο Σίφα και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ξεκινώντας άμεσα να χειρουργούν.
Το ίδιο δήλωσαν και οι τουρκοι συνάδελφοί τους στις αρχές της Αιγύπτου, οι οποίες μετά από διαβουλεύσεις τους αρνήθηκαν την είσοδο στη Γάζα, επικαλούμενοι λόγους ασφάλειας των ιδίων των γιατρών.
Αυτή την ώρα τα μέλη και των δυο αποστολών ξεκινούν καθιστική διαμαρτυρία στο συνοριακό φυλάκιο της Ράφα, μέχρι οι αρχές να αναθεωρήσουν την απόφασή τους και να τους επιτρέψουν την είσοδο.
Να επισημάνοω στο σημείο αυτό ότι σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Αιγύπτου, το σύνορο της Ράφα να ανοίγει σε μετά από συμφωνία και των δυο πλευρών. Με δεδομένη τη συμφωνία αυτή θα πρέπει να θεωρείται μάλλον απίθανο να τους επιτραπεί η είσοδος στη Γάζα.
--------------------- (Αν υπάρχει "πλήρες post", πατήστε εδώ...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου