16 Φεβρουαρίου 2009

ΝΑ Η ΟΜΑΔΑ "Ε"!!!!!!!ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΓΡΑΦΟΙ!!!.

Μπράβο ρε καφετζή!!!!
Ψήσε κι έναν καφέ με ναι και όχι στο χοντρό φλυτζάνι,να πάνε κάτω τα φαρμάκια για να συνεχίσουμε να γράφουμε!!!!!!!!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------
http://kafeneio-gr.blogspot.com/

ΠΕΡΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ

ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ

Ευγενείς, Εθελοντές και Επαγγελματίες, οι Έλληνες
Bloggers. Βέβαια η ξενική λέξη δεν είναι και τόσο εύηχη για να αναφερθεί στους ιδιοκτήτες ιστολογίων - ιστολογράφοι και οι ιστολογράφοι συνεργάτες τους. Της λείπει ο ελληνικός ήχος για να αποδώσει με ευρύτητα αυτό το οποίο όλοι μας καταθέτουμε ως διαδικτυακό έργο καθημερινά. Έργο ψυχούλας και ευθύνης. Δεν θα μας ξεχωρίσω σε δημοσιογράφους και μη, σε επαγγελματίες και μη. Είμαστε όλοι μια κοινότητα, μια εκτεταμένη οικογένεια, και ότι συμβαίνει στον έναν μας, έχει άμεσο αντίκτυπο σε όλους μας. Είτε θετικός είτε αρνητικός είναι αυτός. Μέχρι τώρα είναι με θετικό πρόσημο και φαίνεται ότι έτσι θα συνεχίσει να είναι. Και οι σαχλαμαρίτσες είναι μες το πρόγραμμα αλλά τα χρειαζόμαστε αυτά τα διαλειμματάκια, ώστε να επαναχαράζουμε την πορεία μας σε αυτό που είναι ο κύριος σκοπός μας, η βελτίωση των συνθηκών κοινωνικής διαβίωσης μας ως προς το ποιοτικότερο και καλύτερο. Κακό δεν είναι αυτό. Κοινωνική ευθύνη δείχνει. Ο καθένας μας πέρα από το επαγγελματικό μετερίζι του, σε καθημερινή βάση βάζει και ένα λιθαράκι για να προσφέρει κάτι παραπάνω στην κοινωνία μας που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, ψάχνει λύσεις, και θέλει να ακούει ιδέες.

Είμαστε μια κρίσιμη μάζα, που καταθέτοντας απόψεις, ιδέες, προτάσεις έχει ως στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας μας αλλά και την πορεία της πατρίδας μας. Απίκο στην εθελοντική εργασία μας, κάθε απόγευμα και βράδυ, μετουσιώνουμε σε ηλεκτρονικό γραπτό ό,τι νομίζουμε, ο καθένας όπως το νομίζει, ότι είναι χρήσιμο για την κοινωνία. Μέρα με τη μέρα, με αγόγγυστη προσπάθεια ενάργειας και πληρότητας λόγου, και ανάλογα με το βιωματικό και πνευματικό μας υπόβαθρο, εκφράζουμε τις αγωνίες μας για τα τεκταινόμενα γύρω μας.

Οι Έλληνες ιστολογράφοι, μια κοινότητα Ενεργών Πολιτών, που με την ιστολογραφία της δείχνει ότι υπάρχει μια μεγάλη μερίδα Ελλήνων Πολιτών που δεν αδιαφορεί και εφησυχάζει. Αυτό από μόνο του είναι απειλή για το σάπιο και σαθρό κοινωνικοπολιτικό σύστημα μας, που φοβούμενο τορπιλίζει την Ευγενή Προσπάθεια μας. Για αυτούς που θέλουν Επωνυμία για τα Ελληνικά Ιστολόγια, Κύριοι Είμαστε οι Ομάδα Έψιλον. Έλληνες, Ενεργοί, Ευγενείς, Εθελοντές, Εργώδεις Κοινωνικά, Εναργείς, Επώνυμοι, Ενεργοί Πολίτες. Αυτό σας είναι Επαρκές.

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου