20 Μαρτίου 2009

Καλόπουλος - Μεσσιανισμός ή Αρμαγεδώνας;

------------------------------------------------------------
Καλόπουλος - Μεσσιανισμός ή Αρμαγεδώνας;
1/6


Καλόπουλος - Μεσσιανισμός ή Αρμαγεδώνας; 2/6


Καλόπουλος - Μεσσιανισμός ή Αρμαγεδώνας; 3/6


Καλόπουλος - Μεσσιανισμός ή Αρμαγεδώνας; 4/6


Καλόπουλος - Μεσσιανισμός ή Αρμαγεδώνας; 5/6


Καλόπουλος - Μεσσιανισμός ή Αρμαγεδώνας; 6/6


«Τα βιβλία του Μ. Καλόπουλου δεν θα απαντήσουν απλά στις ερωτήσεις σας, αλλά θα βάλουν φωτιά στις αναζητήσεις σας! Αποκαλύπτουν πειστικά, πως ο Αβραάμ και οι απόγονοί του δεν είναι παρά Μάγοι απ τη Χαλδαία, που για τα "θαύματά" τους χρησιμοποιούν τεχνάσματα δηλητηρίων, θυματοποιώντας βασιλιάδες και έθνη»!
Karroline Ferris - Canada
...............................
"Θα συγκεντρώσω όλα τα έθνη και θα τα φέρω στην κοιλάδα που ονομάζεται Ιωσαφάτ. Εκεί θα κριθούν για ότι έκαναν στον λαό μου τον Ισραήλ... το κακό που κάνατε θα το ανταποδώσω στους γιου και τις θυγατέρες σας...
Όλα τα έθνη σηκωθείτε και ελάτε από παντού... στην κοιλάδα που ονομάζεται Ιωσαφάτ. Εκεί θα κρίνω τα έθνη. Βάλτε δρεπάνι! Ο καρπός είναι ώριμος να θεριστεί. Μπείτε στο πατητήρι κι αρχίστε να πατάτε Ο Κύριος θέλει βρυχίσει εκ Σιών".
Ιωήλ Δ΄ (Γ) 1-18

Τα διαλυμένα έθνη γοητευμένα απ την λεξημαγεία των χειραγωγών τους, χωρίς τις στοιχειώδεις προφυλάξεις, συνωθούνται σε τεράστιους, πολλά υποσχόμενους, συμμαχικούς, πολυεθνικούς σχηματισμούς. Σε κατάλληλα δηλαδή... εθνονοδοχεία, εθνο-ληνούς, πατητήρια (Ο.Ο.Σ.Α./ Ε.Ε./ Ο.Ν.Ε. / Ν.Α.Τ.Ο./ Ο.Η.Ε. κ.λ.π.) όπου με τραπεζιτική δεσποτεία, δανειο-δουλεία, χρηματιστηριακή υποτέλεια, έλεγχο πλουτοπαραγωγικών πηγών, και ελεγχόμενη ενημέρωση, υφίστανται ήδη συντριπτικές πιέσεις, προς την απόλυτη εξομοίωσή τους.

Απ το βιβλίο του Μ. Καλόπουλου "Αβραάμ ο Μάγος" - 1998

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου