24 Απριλίου 2009

Ο πρώτος "βατραχάνθρωπος"(Ο.Υ.Κ.ας) ήταν Έλληνας!

...Ιδανικός σύμμαχος των Ελληνικών δυνάμεων γίνεται ο καιρός αφού μπουρίνια κατέστρεψαν μεγάλο μέρος του Περσικού στόλου, με τον Ευβοέα Σκυλλία να αποδεικνύεται ηρωική φυσιογνωμία καθώς εκπαιδευμένος στην τεχνική των καταδύσεων έκοβε τις άγκυρες από πολλά περσικά πλοία τα οποία συντρίβονταν στα απόκρυμνα βράχια του Πηλίου...

Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

---
Η ιστορική αναφορά στον Ευβοέα δύτη ΣΚΥΛΛΙΑ είναι ένα φοβερό ντοκουμέντο για τις πολεμικές γνώσεις των Ελλήνων!

Ο πρώτος βατραχάνθρωπος του Ναυτικού των Ελλήνων,που καταγράφει η Ιστορία,είναι ο ΣΚΥΛΛΙΑΣ από την Εύβοια!
Εκπαιδευμένος στις καταδύσεις,μπαίνει στη μάχη σαν σύγχρονος Ο.Υ.Κ.άς και κόβει τα σκοινιά από τις άγκυρες των πλοίων του Ξέρξη!
Ένας άνθρωπος καταστρέφει πολλά πλοία των Περσών,όταν σε άλλη περίπτωση θα χρειάζονταν να διακινδυνεύσουν πολλά αντίστοιχα Ελληνικά πλοία και ίσως με πάρα πολλές απώλειες!
Ο Σκυλλίας μόνος του και μάλιστα αθέατος(αφού καταδυόταν),κατάφερε ένα φοβερό καταστροφικό πλήγμα στον εχθρό!


Για να ήταν όμως εκπαιδευμένος,πρέπει λογικά να υπήρχε σχολή καταδύσεων! Άρα οι Έλληνες είχαν δημιουργήσει πρώτοι τις Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών!
Τα γνωρίζει αυτά το Πολεμικό Ναυτικό;
Τα γνωρίζει η αγαπημένη μου Μονάδα Υποβρυχίων Καταστροφών;
Επειδή ποτέ δεν είναι αργά,προτείνω στη Δ.Υ.Κ. και στη Μ.Υ.Κ.,να δοθεί τιμής ένεκεν στη Μονάδα Υποβρυχίων Καταστροφών,το όνομα του ΣΚΥΛΛΙΑ,του πρώτου Έλληνα βατραχάνθρωπου!Του πρώτου που εφάρμοσε τον ανορθόδοξο πόλεμο!
Να γίνει παράδειγμα για όλα τα "βατράχια"!


Σχετικό θέμα:



1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς φίλε μου είδα προχθές με λύπη μου στην εκπομπή του Χαρδαβέλλα να φωνάζουν τα ΟΥΚ τον καημό τους για την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ του Εβραίου Ιουστινιανού.

    Έτσι φανατίζουν αυτούς τους πραγματικούς ημίθεους και ΕΛΛΗΝΕΣ. Φίλος που διάβαζε σχόλια μου σε κάποιο σιτε και είχε υπηρετήσει στο Κόσσοβο μου είπε μακάρι να τα ήξερα τότε που σκύβαμε σε παπάδες να μας ευλογήσουν.

    ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή