22 Μαΐου 2009

"Ιερός πόλεμος" στην Αθήνα.Η εισβολή των βαρβάρων.Τότε οι Πέρσες,τώρα όλοι οι Ασιάτες!

"Ιερός πόλεμος" για το Κοράνι στο κέντρο της Αθήνας

22 Μαΐου 2009, 18:31

http://www.zougla.gr/news.php?id=41771

Τα συντρίμμια κατά μήκος της οδού Γ Σεπτεμβρίου, τα σπασμένα αυτοκίνητα και οι γκρεμισμένες προθήκες των καταστημάτων είναι αυτόπτες μάρτυρες της βιαίας διέλευσης των μουσουλμάνων μεταναστών που για δεύτερη ημέρα άλωσαν το κέντρο της Αθήνας.

Αφορμή για τη βίαια αυτή αντίδραση στάθηκε, κατά τους μουσουλμάνους μετανάστες, η σπίλωση του Κορανίου από αστυνομικό όργανο, κατά τη διάρκεια ελέγχου ενός Ιρακινού πολίτη. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, το βράδυ της Τετάρτης.

Η αγριότητα που επέδειξαν οι διαδηλωτές αιφνιδίασε. Με την κραυγή «Ο Θεός είναι μεγάλος» συνεπλάκησαν με αστυνομικές δυνάμεις, κατέστρεψαν και μετέτρεψαν το κέντρο της Αθήνας σε πεδίο μάχης. Πρόκειται για πρωτόγνωρα φαινόμενα στην Ελλάδα, που προκαλούν ανακλαστικά και προμηνύουν θύελλες.

Κατά την Αστυνομία, όντως υπήρξε και επίσημη καταγγελία μουσουλμάνου μετανάστη για τη βάναυση σπίλωση του ιερού Κορανίου από αστυνομικό.

Κύκλοι της ΓΑΔΑ ισχυρίζονται πως ο αστυνομικός ερευνούσε για ναρκωτικά και ανακάλυψε τις τυπωμένες σελίδες. Ερευνάται αν πρόκειται όντως για ιερό κείμενο του Κορανίου ή για προσευχητάρι.

Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην Αθήνα. Τα γεγονότα παραπέμπουν σε αντίστοιχα που καταγράφτηκαν στη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία, αλλά και την Ισπανία και την Ιταλία.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, ωστόσο, η αναντιστοιχία μεταξύ της αφορμής και του ξεσπάσματος προκαλεί και δεύτερες σκέψεις για τα πραγματικά αίτια που προκάλεσαν τα βίαια επεισόδια.


συνέχεια εδώ

Όπως καταλαβαίνετε τα πράγματα είναι πολύ σκούρα.Βλέποντας τις εικόνες νομίζει κανείς ότι βρίσκεται στην Ασία και όχι στην Ελλάδα!Πόσο μάλλον στην...Ευρωπαϊκή Ένωση!Έρχονται θύελλες,αλλά απ' ότι φαίνεται οι...πολιτικοί μας ενδιαφέρονται πως θα μαζέψουν ψήφους και χρήμα.Ποσώς τους ενδιαφέρει το μέλλον της χώρας.Ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμοι να αναχωρήσουν σε άλλους τόπους με τα κερδισμένα και τα κλεμμένα.
Δείτε τα παρακάτω και συνδυάστε τα με τα σημερινά σχέδια που εξυφαίνονται.
Η μάχη του Μαραθώνα
Η μάχη των Θερμοπυλών



Η μάχη στο Αρτεμίσιο

Η μάχη σύμφωνα με το Διόδωρο το Σικελιώτη. Η μάχη σύμφωνα με τον Ηρόδοτο

Η μάχη σύμφωνα με τον Πλούταρχο


Η Ναυμαχία στη Σαλαμίνα
Η μάχη σύμφωνα με τον Πλούταρχο.Η μάχη σύμφωνα με τον Ηρόδοτο.

Η μάχη στην Ιμέρα

Η μάχη σύμφωνα με το Διόδωρο το ΣικελιώτηΗ μάχη σύμφωνα με τον Ηρόδοτο

Μάχη των Πλαταιών, 479 π.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου