17 Ιουνίου 2009

Η εθνοσωτήρια κίνηση του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ και η προσφορά γαίας και ύδατος των σημερινών Μηδιζόντων(μείωση θητείας και εξοπλισμών!).

Και η σημερινή κυβέρνηση της Ελλάδος πανηγυρίζει για την...μείωση της στρατιωτικής θητείας!Ως ένα τεράστιο...επίτευγμα,προς "τέρψιν" της ελληνικής νεολαίας!Ταυτοχρόνως επαίρεται για τη μείωση των στρατιωτικών δαπανών!
Ήταν το 481 προ χριστιανικής χρονολόγησης,όταν ο Θεμιστοκλής έπεισε τους Αθηναίους να κατασκευάσουν πολεμικά πλοία.Αλλά ας ιστορήσουμε λίγο το γιατί και να το συγκρίνουμε με την σημερινή κατάντια!
Μετά την εισβολή των Περσών το 490 επί Δαρείου,με την προτροπή του εκδιωχθέντος Ιππίου ο οποίος είχε μηδίσει,και την υπέρλαμπρη νίκη των Αθηναίων και Πλαταιαίων στον Μαραθώνα,ο Δαρείος θέλοντας να ξεκαθαρίσει μια και καλή με τους Έλληνες και την Ελλάδα,άρχισε να συγκεντρώνει στρατό από όλη την Ασία για μια ολοσχερή εξαφάνιση των Ελλήνων!Στο μεταξύ πέθανε και ανέλαβε τη βασιλεία ο Ξέρξης.Αυτός δίσταζε στην αρχή να κάνει την εκστρατεία.Είχε εν τω μεταξύ παντρευτεί την Εβραία Εσθήρ,μέσω δολίων κινήσεων του ξάδελφού της Μαρδοχάϊ,ο οποίος πλέον έλυνε και έδενε μέσα στο παλάτι!
Ο Ηρόδοτος περιγράφει με λεπτομέρειες κάποια "περίεργα" όνειρα που "έβλεπε" ο Ξέρξης,στα οποία ο..."θεός" των Εβραίων τον..."συμβούλευε" να επιτεθεί απαξάπαντος εναντίον της Ελλάδος και μάλιστα τον απειλούσε!(Λεπτομέρειες στον Ηρόδοτο,στο βιβλίο "ΕΣΘΗΡ" της..."θεόπνευστης" Βίβλου των Εβραίων και στον Παπαρρηγόπουλο,αλλά και στα βιβλία του Καλόπουλου).
Μαθαίνοντας όλες αυτές τις προετοιμασίες οι Αθηναίοι διχογνωμούσαν ως προς την μέθοδο άμυνας.Η πόλη των Αθηνών είχε στην κατοχή της τα ορυχεία της Αττικής,τα οποία είτε ενοικίαζε με εφάπαξ χρηματικό ποσό σε ιδιώτες και εταιρείες,είτε έπαιρνε το 1/24 ετησίως επί του ακαθαρίστου παραγόμενου μεταλλεύματος.Αυτό το ποσό μοιραζόταν ισόποσα στους πολίτες κάθε χρόνο.Εκείνη τη χρονιά(το 481),θα έπαιρνε κάθε Αθηναίος πολίτης 10 δραχμές της τότε αξίας.Ο Θεμιστοκλής πρότεινε,αυτά τα χρήματα να μη μοιραστούν,αλλά με αυτά να ναυπηγηθούν πολεμικά πλοία,διαβλέποντας ότι ο κατά θάλασσα αγών ήταν η μόνη ελπιδοφόρα άμυνα!
Αυτή η πρόταση έγινε δεκτή και μετά ένα χρόνο αποδείχτηκε σωτήρια στη Ναυμαχία της ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ,όχι μόνο για την Ελλάδα,αλλά και για όλη την Ευρώπη!Διότι,τότε,ο συρφετός των Ασιατών θα είχε καταλάβει όλη τη σημερινή...πολιτισμένη Ευρώπη.
Συγκρίνετε τι έγινε τότε,και τι θα γίνει σήμερα με τις ηλίθιες αυτές "προσφορές" των ελληνιζόντων κυβερνητών του άμοιρου αυτού τόπου!

Δείτε και τα ονόματα των Ελληνικών Νεών της Ναυμαχίας της Σαλαμίνος!(πατήστε πάνω στον τίτλο για να διαβάσετε τα ονόματα!)
ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ.ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.Αναφωνούμε ΟΧΙ στη λήθη.Τα ονόματα των τριήρων της εν Σαλαμίνι ναυμαχίας.


Δείτε και πως έχει καταντήσει ο χώρος ταφής των Σαλαμινομάχων,από τους...Μηδίζοντες(πουλημένους προδότες)!
Τα κόκκαλα των Σαλαμινομάχων,ιδιοκτησία κάποιων ιδιωτών!!!!!
-
ΟΥΧΙ… ΑΘΗΝΑΪΖΕΙΝ
http://strategy-geopolitics4.blogspot.com/
Του Λάζαρου Μαύρου
Κατεπειγόντως σπουδαιότερο είναι η Λευκωσία να σπεύσει να… μην αντιγράψει την Αθήνα. Ν’ αποφύγει την πολιτική του «καλού παιδιού» και του «καλού ΝΑΤΟϊκού συμμάχου», την πολιτική του «κατευνασμού», που η δειλία των Αθηνών έστρωσε στην Τουρκία, αφήνοντας, εδώ και χρόνια, ανοικτές κι αφύλακτες Κερκόπορτες στο Αιγαίο, απέναντι στον μόνιμα επιδρομικό και, μακροχρόνια, επιμόνως μεθοδικό, τουρκικό επεκτατισμό. Η τρίαινα της Άγκυρας στοχεύει Κύπρο, Αιγαίο και Θράκη. Με την αυτοπεποίθηση της πολεμικής νίκης - επιτεύγματος που τής προσέφερε στην Κύπρο το ’74 η μέγιστη κατά του Ελληνισμού προδοσία της ανθελληνικής Χούντας, σχεδιάζει έκτοτε μεθοδικά: (α) Την αξιοποίηση της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη, ως διαρκούς στρατηγικού προγεφυρώματος.(β) Επιχειρεί να αναδείξει μειονοτικό δήθεν ζήτημα στα Δωδεκάνησα και:(γ) Με την Πολεμική Ισχύ (απειλές χρήσης πολεμικής βίας, διακήρυξη CASUS BELLI, διαρκώς έμπρακτη προβολή αεροπορικής και ναυτικής πολεμικής ισχύος καταστρατήγησης του διεθνούς Δικαίου Θαλάσσης) κατατροπώνει τα κυριαρχικά δικαιώματα και της Ελλάδος και της Κύπρου, στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο. Αμφισβητώντας ΕΝΟΠΛΩΣ, με στόλο, με αεροπορία, με διακηρύξεις αποφασιστικότητας πολιτικής και πολεμικές ασκήσεις, την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) και της Ελλάδας και της Κύπρου.Για τη «νομιμοποίηση» του επεκτατισμού της η Άγκυρα προσκαλεί και λαμβάνει τη συμμαχική συνδρομή. Κυρίως Αγγλο-αμερικανική. Στην τελευταία αεροναυτική άσκηση στο Αιγαίο, στην οποία εύγλωττα έδωσε την ονομασία EGEMON (από το ελληνικό «ηγεμών», τουρκιστί «κυρίαρχος»), συμμετείχε και το βρετανικό πολεμικό ναυτικό. Τώρα, υπό το πρόσχημα και με προπέτασμα την άσκηση «έρευνας και διάσωσης», υπό την επωνυμία «Αετός της Ανατολίας και πεσόντος υπολοχαγού Τζανέρ Γκιονγιελί», με μονάδες των ΗΠΑ, της Βρετανίας, της Ιορδανίας και των… Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, η Τουρκία και το κατοχικό της ψευδοκράτος στην Κύπρο, επιχειρεί ΕΥΘΕΩΣ την επίδειξη έμπρακτης κατάργησης της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας και τη νομιμοποίηση της πειρατικής επιδρομικότητας, που ο τουρκικός στόλος κι η τουρκική πολεμική αεροπορία ασκούν στις νότιες θάλασσες της Κύπρου, προς απαγόρευση και κατάργηση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων στα αναζητούμενα υποθαλάσσια κοιτάσματα πετρελαίου.Μία εκ των 27 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Κύπρος, έχει κατεπείγουσα υποχρέωση να… μην αθηναΐζει. Να εκτοξεύσει ομοβροντία τα διπλωματικά της πυρά προς κάθε προσφερόμενη κι απετελεσματική κατεύθυνση. Να διδάξει και στους εν Αθήναις δειλούς, την προάσπιση του Ελληνισμού. Τώρα! Κατεπειγόντως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου