04 Ιουνίου 2009

Το μάνταλο του Μαντέλη και της εκδιδομένης γυναικός το κάγκελο...

Μάνα για δε με βάφτισες Μαντέλη;;

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Ιουνίου 4, 2009

Το έγγραφο που δημοσιεύει σήμερα το antinews είναι ενδεικτικό του τι συμβαίνει σ’ αυτή τη χώρα. Ένα κράτος στα γόνατα και από πάνω Μαντέληδες, Βερελήδες, Ντόρες και λοιπά φυντάνια.

Από κοντά οι Βαρώνοι με τις περισπούδαστες αναλύσεις και έντεχνες ασπίδες προστασίας έναντι όποιου τολμήσει να αγγίξει τις ιερές αγελάδες της Ελληνικής “δημοκρατίας”. Όποιου δηλαδή αηδιάσει από τα τεκταινόμενα και πει: Δε μπορώ πια να αντικρύζω κάθε μέρα έναν λαό που στερείται, αγωνίζεται, πεινάει και υποφέρει για να γλεντάω εγώ και το σόι μου στην Ουρουγουάη, στο Μόναχο, στο Τατζικιστάν και στη Μύκονο.

Όταν αρκούσε και μια απλή «κοινωνική γνωριμία», ή συνωνυμία, με έναν υπουργό του ΠΑΣΟΚ για να κάνει κανείς μπίζνες με την Ζήμενς

Περιήλθε στην διάθεσή μας το έγγραφο που βλέπετε στο τέλος του κειμένου. Πρόκειται για μια επιστολή που απευθύνει προς την SIEMENS ο κ. Διονύσης Μαντέλης της MDM. Η επιστολή έχει ημερομηνία 10/2/2003 και αναφέρεται στη συνεργασία των δυο εταιρειών για το έργο Police On Line για τον πληροφορικό εκσυγχρονισμό της Ελληνικής Αστυνομίας .

Οι πληροφορίες μας υποστηρίζουν ότι το χειρόγραφο σημείωμα στην επάνω δεξιά γωνία της επιστολής εγράφη από «το δεξί χέρι του Μαυρίδη στη Ζημενς». Αναφέρει το σημείωμα αυτό: «Πρόκειται για τον Δ. Μαντέλη (εξάδελφο) . Αξίζει να τον χρησιμοποιήσουμε στο έργο PoL; (Στάδιο Α2 της προσφοράς). Μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε και αλλού ! Νομίζω ότι αξίζει».

περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου