11 Ιουλίου 2009

Τρουμπούκι ο...Τρομπούκης!

Και σαν αγάλματα,στεκόμαστε πάνω σε σαθρές...βάσεις!Πόσα φερτά υλικά ακόμα να δώσει ο Αλφειός!Πότε θα αγριέψει να τους πάρει και να τους χώσει!


Υπεργολάβος και του ΑΚΤΟΡΑ ο Τρομπούκης. Βιάζοντας φύση και κοινωνία.
Δημοσιεύθηκε από
olympiada στο Ιουλίου 11, 2009


Στην κατασκευή Ολυμπιακών έργων αλλά και των διαδρόμων του αερολιμένα “Ελευθέριος Βενιζέλος” συμμετείχε ο επιχειρηματίας Γιώργος Τρομπούκης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος με άλλα 4 άτομα για συμμετοχή στο κύκλωμα απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στην απολογία του, κατασκεύασε επίσης το Εφετείο Αθηνών και συμμετείχε σε τμήματα της Εγνατίας οδού, της Αττικής οδού, της λεωφόρου Κύμης, των γραμμών του Τραμ και είχε μηνιαίως εισόδημα απο 100 έως 150 χιλιάδες ευρώ.
Εξάλλου -με το πρόσχημα των αντιπλημμυρικών έργων στην Ηλεία μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές- η κατασκευάστρια εταιρία του Γιώργου Τρομπούκη έκανε παράνομες αμμοχαλικοληψίες στον ποταμό Νέδα και τον Αλφειό.
Οι παράνομες αμμοχαλικοληψίες από την εταιρεία ΚΕΡΚΕΤΕΥΣ, συμφερόντων Τρομπούκη, έγιναν με την κάλυψη πολιτικών και υψηλά ιστάμενων προσώπων στη Δημόσια Διοίκηση, υποστήριξε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος.
Όπως δήλωσε ο κ. Κουτσούκος, η ίδια εταιρεία, ως υπεργολάβος του ΑΚΤΟΡΑ προέβη στις ίδιες ενέργειες και στον ποταμό Αλφειό.
http://www.skai.gr/
antinews
Και αυτό;
Οι απομαγνητοφωνήσεις που δεν θα διαβάσετε στα ΜΜ”Ε”
μπα, σύμπτωση θα είναι.

Η "ΑΚΤΩΡ" και η "Πολυδομή" συμμετείχαν και στην κατασκευή του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης....Μήπως θέλει ψάξιμο και προς τα εκεί;Γιατί όπου καπνός υπάρχει...φωτιά!

Πολλές-πολλές αποκαλύψεις στην olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου