27 Αυγούστου 2009

Μη επανδρωμένο Τουρκικό πάνω από τη Χίο.Ετοιμάζουν κάτι;

Τι μπορεί να ετοιμάζουν;

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!! - ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ !!! Ο ΟΡΜΟΣ ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ , ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ - ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΧΙΟ !!!

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ»: ΕΔΩ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ !!! ΣΤΟΝ ΟΡΜΟ ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ.

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ, ΝΑ ΠΕΙ ΜΕΤΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ...

ΕΔΩ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ !!!

ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΠΑΜ» Η ΤΟΥΡΚΙΑ !!! ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ, Η ΧΙΟΣ !!!


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ !!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ:


http://www.defencenet.gr/defence/index.php

ΚΑΙ ΕΔΩ:

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=8653&Itemid=47

1 σχόλιο:

  1. καλημερα αδελφε... ξερεις οτι βρισκομαστε απο την ιδια πλευρα.. ομως διαφωνω σε δημοσιευσεις αυτης της θεματολογιας ... η ελλαδα που εμεις ονειρευομαστε δεν εχει σχεση με συνορα(οι ελληνικη αυτοκρατορια αν και θεωρω αδοκιμο τον ορο, ηταν μια αυτοκρατορια με χαλαρα συνορα).. οσο για αυτου του ειδους τα δημοσιευματα γινονται κυριως για δυο λογους ενας για να αγοραζουμε αεροπλανα και πλοια ωστε να παιρνουν αυτοι τις μιζες, και να τα εχουν καλα με τις πολεμικες βιομηχανιες.. και δευτερον με αυτον τον τροπο σου λενε καθισε καλα, δεν βλεπεις οτι απειλουμαστε εξωτερικα.. υπαρχει και ενας τριτος πολυ σημαντικος το διαιρει και βασιλευε, φαντασου μια χαλαρη συμμαχια των βαλκανικων χωρων, κατι που καμια απο τις μεγαλες δυναμεις δεν θα το ευχοταν για ευνοητους λογους...ξερω οτι εχεις διαβασει τις συντευξεις του πρωην αρχηχου στολου Αντωνιαδη.. οπου και αυτος μιλαει, οτι δεν υπαρχει καμια συγκεκριμενη απειλη απο την τουρκια αλλα ειναι κατασκευασμενη(οι συνεντευξεις του στον δαυλο ειναι πολυ κατατοπιστικες)... ισως μου πεις για την Κυπρο? ομως και κει τα πραγματα δεν ειναι ακριβως οπως μας τα παρουσιαζουν, αλλοι ειναι πισω, και δες ποιος ουσιαστικα προκαλεσε την τουρκικη εισβολη.. αλλωστε αυτο το κρατικο μορφωμα μας ειναι ξενο.. εμεις ειμαστε υπο κατοχη.. καμια στηρηξη σε αυτους τους απατεωνες, γιατι αλλιως αντιφασκουμε.. και κατα την γνωμη μου που ομως στηριζεται σε ιστορικα στοιχεια τα βαλκανια ή κατα το ελληνικοτερον η χερσονησος του Αιμου.. ειναι μια ελληνικη υποθεση.. ολοι οι κατοικοι της ειναι αδελφοξαδελφια με κοινη καταγωγη απο τους πελασγους, o σκοπος μας πρεπει να ειναι προς την αφυπνηση ολων των κατοικων της βαλκανικης.. δηλ οι αλβανοι τιειναι? οπου η γλωσσα τους ειναι ενα μιγμα ελληνικων(με πολλες ομηρικες λεξεις) και λατινικων, και αν θεωρησουμε την καταγωγη τους οτι ειναι ιλλυριακη μηπως ηη ελληνικη μυθο-λογια δεν μας λεει οτι Ιλλυριος ειναι γιος του Καδμου(βασιλιας της θηβας, και η θηβα εχει θυλακες αρβανιτων ακομη και τωρα) και της Αρμονιας... οποιοι και αν ηρθαν στα βαλκανια αφομοιωθηκαν πληρως, αλλωστε ηταν λιγοτεροι.. και και για να μην γελιομαστε ποιοι τουρκοι? οι περισσοτεροι ειναι ελληνικης καταγωγης, και αν ηρθαν καποιοι απο τα βαθη της Ασιας αφομοιωθηκαν στην διαρκεια των αιωνων, η χερσονησος του Αιμου ειναι ενα μεγαλο χωνευτηρη.. η χαρτα του Ρηγα Φεραιου θα πρεπεινα ειναι στο νου μας παντα, αυτοι γνωριζαν πολλοι καλητερα την πραγματικοτητα, μακρυα απο τις διαστρεβλωσεις της εποχης μας, που ειναι αποτελεσμα της ιδρυσης των εθνικων κρατων μετα την γαλλικη επανασταση.. εθνικα κρατη που πλεον τεινουν να ξεπεραστουν απο την πραγματικοτητα.. οσο και αν φαινεται αυτο σαν το απολυτο κακο αυην την στιγμη, στην ουσια παει προς το ελληνικο μοντελο.. αλλα αυτο ειναι ενα μεγαλο θεμα προς διερευνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή