04 Σεπτεμβρίου 2009

Η αναμονή του Καρα-τζαφέρ για τη...νέα Ανατολή!

Ποιά είναι η...νέα Ανατολή;Καλά ο Καρα-τζαφέρ ενδιαφέρεται για όλα αυτά τα...δισεκατομμύρια;Και που είναι οι Έλληνες για τους οποίους...κόπτεται!

makelio: Καρατζαφέρη τι θέλεις να μας φέρεις ??? Θές να μας φάνε οι Κινέζοι ??? Μολόγα... γιατί ο κόσμος ξύπνησε και θα βλέπεις τη Βουλή με μακαρόνι!

[draconian_chinese_laos.jpg]

http://makelio.blogspot.com/2009/09/blog-post_631.html

1 σχόλιο:

  1. Συμπαιχνιακή προσχηματική Φιλοκινεζική στροφή του Καρατζαφέρη λόγω των αποκαλύψεων της ΟΕΑ περι προβοκατόρικου αντικινεζικου ρόλου του ΛΑ.Ο.Σ., με απώτερο σκοπό να ρίξει στάχτη στα μάτια και να αποπροσανατολίσει.
    Οι θεωρητικοί του ΛΑΟΣ, Φουρακης, Καλογεράκης, Λιακόπουλος κλπ για χρόνια προπαγανδίζουν αμφότεροι εκστρατείες με τύποις ηγέτη την Ελλάδα στα βάθη της Ασίας, πέρα της αόρνου πέτρας στο Θιβέτ, εντός του εδάφους της Κίνας! Αποτρέψτε αυτόν τον καταστροφικό για τη χώρα μας σχεδιασμό εν τη γενέση του. Αποτρέψτε το πρώτο βήμα του, τουτέστιν την επίθεση του άξονος ΒΑΣΤΡ (Βουλγαρία, Αλβανία, Σκόπια, Τουρκία, Ρουμανία) εναντίον Ελλαδας με πολιτική ουδετερότητας και ενόπλου υπερισχύος. Εξοντώστε τους μασόνους προδότες που διαλύουν τις ένοπλες δυνάμεις και εξαλείφουν την θητεία, και αντιστρέψτε την ακολουθία. Ενισχύστε τις ένοπλες δυνάμεις και αυξήστε τη θητεία! Χτίστε Παλαϊκη άμυνα! Χώρα σαν την έλλαδα περικυκλωμένη από ανθέλληνες μογγόλους εκτός και εντός συνόρων δεν έχει την πολυτέλεια να ζει σαν την Ελβετία. Εάν θέλεις ειρήνη προετοιμάσου για πόλεμο, ενισχύοντας τις ένοπλες δυνάμεις σου! Θεμελειώδες δόγμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή