26 Σεπτεμβρίου 2009

Ρε δεν ντρέπεστε καθόλου;


Και επισήμως πια, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών μετονομάστηκε σε "Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών "Παναγία η Βοήθεια".

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον ακούραστο και αφανή ιερέα του Νοσοκομείου, Αρχμ. Χαρίτωνα Αθανασόπουλο, ο οποίος με επιμονή και υπομονή, παρά την έντονη πολεμική που δέχθηκε, κατάφερε να πείσει τους αρμοδίους για την μετονομασία του Νοσοκομείου.

Ο Θεός να τον ευλογεί και να τον στηρίζει στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που έχει αναλάβει.

Κατά γενική ομολογία, των κατά καιρούς ασθενών και συγγενών του Νοσοκομείου, η Παναγία στάθηκε στο πλευρό τους τις δύσκολες ώρες και το εκκλησάκι ήταν ίσως η μοναδική ελπίδα παρηγοριάς και το στήριγμά τους.
Καλή δύναμη π.Χαρίτωνα !

Ι. Ν. Αγ.Βαρβάρας-Οσ. Σάββα

Καλή δύναμη... και η Παναγιά να σας φυλάει...

και ο ΑΒΡΑΑΜόπουλος βοηθάει...


Υ.Γ.Αυτή η προσβολή σε επιστήμονες που έχουν δώσει τον όρκο του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ προς τον ΘΕΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ,μόνο από δούλους και υπαλληλάκια των ρασοφόρων κατακτητών μπορούσε να γίνει!

Οπότε αφού ο πολιτικός προϊστάμενος των ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ αμφισβητεί την ικανότητά τους να θεραπεύουν τους ασθενείς,τότε προτείνουμε να μετατραπεί το Νοσοκομείο σε...εκκλησία!

Αλλά αν ήταν η βοήθεια..."παναγιά",τότε ο Χριστόδουλος γιατί έτρεχε στους Ιατρούς;

4 σχόλια:

  1. Από εδώ και πέρα,τι τους θέλουμε τους γιατρούς!
    Να αντικατασταθούν με ρασοφόρους!
    Ου να χαθείτε μουλάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Ελλαδιστάν-Παπαδιστάν ζεί και βασιλεύει, Πανεπιστήμια, νοσοκομεία κυριεύει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Πλάτων, θα μου επιτρέψεις μια παρατήρηση. Οι γιατροί δίνουν τον όρκο του Ιπποκράτους, αλλά ορκίζονται στον Απόλλωνα. Αλλά ίσως θα πρέπει στην Ελλάδα στο μέλλον να το καταργήσουν, και να ορκίζονται στην Παναγίτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχεις δίκιο Υπερνεφέλιε!
    Λόγω εκνευρισμού και βιασύνης έγραψα λάθος!
    Το διορθώνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή