14 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ!


Να τι κάνουν!
Η ελληνική πρεσβεία στο Πακιστάν αντέδρασε αρχικά με αμηχανία στην είδηση της απαγωγής του κ Λερούνη. Όμως ο εκπρόσωπος του υπ. Εξωτερικών κ. Γρηγόρης Δελαβέκουρας δήλωσε ότι το υπουργείο προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αντιμετώπιση της κατάστασης.
Πώς κα ποιες είναι αυτές δεν είπε , εκτός και εάν εννοούσε μία απλή επιστολή:
Tη διαμαρτυρία του για την απαγωγή του καθηγητή Αθανάσιου Λερούνη από ομάδα αγνώστων στο Πακιστάν, εξέφρασε με επιστολή του προς τον πρεσβευτή του Πακιστάν στην Αθήνα ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης.
«Με την παρούσα θέλω να εκφράσω τη διαμαρτυρία μου για τη βάναυση απαγωγή του Έλληνα εκπαιδευτικού από το Μουσείο, που ο ίδιος είχε δημιουργήσει, με σκοπό τη διάσωση του πολιτισμού των Καλάς. Παρακαλώ όπως προβείτε αρμοδίως στις απαραίτητες ενέργειες μεσολάβησης με την κυβέρνηση του Πακιστάν προκειμένου να απελευθερωθεί τάχιστα ο Ελληνας εκπαιδευτικός»
, αναφέρει ο κ. Κακλαμάνης.
Αυτό ήταν όλο.
Αλλά ας θυμηθούμε τι έγραφε ο Θανάσης Λερούνης στις «Επτά Ημέρες» της «Κ» το 1997:
«Τώρα, στους αυτοσχέδιους στίχους των τραγουδιών τους και στις προσευχές τους προς τον “Πατέρα των Θεών και των ανθρώπων” Ντιν Ζάου (Δίας - Ζευς), μνημονεύονται οι Γιουνάνι, που δεν τους ξέχασαν, έστω και αν πέρασαν αιώνες από τότε που οι προγεννήτορές τους, στρατιώτες του Μ. Αλεξάνδρου, εγκαταστάθηκαν στις κοιλάδες τους»

Με μια επιστολή διαμαρτυρίας πάτε να την βγάλετε καθαρή;
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ!
Ή μάλλον, αυτόν που έχετε παρεξηγήθηκε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου