07 Οκτωβρίου 2009

AMBER ALERT.Εξαφάνιση Μολυβιάτη!Χάθηκαν 200.000.000 ευρώ!Καταζητείται!

Γνωρίζει κανείς από τη νέα κυβέρνηση που είναι ο Μολυβιάτης;

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ...λέτε!Τα λεφτά φέρτε!

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 180.000.000 ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΟ 2007;ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!

Διαβάστε τι έλεγε πέρυσι...

Π.Μολυβιάτης: Δεν είναι λίγα αυτά που έγινανΣε απολογισμό του έργου στις πυρόπληκτες περιοχές προχωρά με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ειδικού Ταμείου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών πρέσβυς κος Πέτρος Μολυβιάτης.

"Βεβαίως δεν έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα, δεν έχουν αποκατασταθεί όλες οι ζημιές και δεν έχουν ξανακτισθεί, όλα τα σπίτια που κάηκαν. Και ίσως θα ήταν αδύνατο να γίνουν όλα αυτά μέσα σε ένα χρόνο.

Όμως δεν είναι λίγα και αυτά που έγιναν. Είναι γνωστό ότι η Πολιτεία έχει δαπανήσει μέχρι σήμερα 400 εκ.ευρώ για τη βοήθεια και στήριξη των πυροπλήκτων. Και τα 200 εκ. από αυτά έχουν διατεθεί -και ορθώς- στο νομό Ηλείας.

Είναι επίσης γνωστό ότι η Πολιτεία έχει ανακοινώσει προγράμματα της τάξεως του 1 δισεκατομμυρίου ευρώ για την ανασυγκρότηση και ανάπτυξη των πυρόπληκτων περιοχών.

Όσο για την κοινωνία, πιστεύω ότι ήταν συγκινητική - και ουσιαστική - η συμπαράστασή της.
Περίπου 92.000 δωρητές έχουν προσφέρει στο Ειδικό Ταμείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών 196.152.267 ευρώ.

Χάρη στη γενναιοδωρία αυτή της κοινωνίας, σήμερα κτίζονται ή επισκευάζονται 397 σπίτια στις πυρόπληκτες περιοχές με δωρεάν χρηματοδότηση από το Ταμείο. Και είναι η πρώτη φορά που αυτό γίνεται όχι με δάνεια, αλλά δωρεάν.
Οπως ανέφερα το σύνολο των δωρεών είναι 196.152.267, ποσό που με τους τόκους ανήλθε σε 200.571.742,07 ευρώ.

Θα ήθελα, εξάλλου, να ενημερώσω την κοινή γνώμη για την κίνηση του λογαριασμού του Ταμείου στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Για την εκπλήρωση της αποστολής του το Ταμείο έχει δαπανήσει μέχρι σήμερα 29.575.667,53 (λεπτομερής πίνακας υπάρχει στην ιστοσελίδα www.etaea.gr
Το υπόλοιπο του λογαρισμού σήμερα είναι 170.996.074,54.

Θα ήθελα, τέλος, με την ευκαιρία αυτή να εκφράσω και πάλι τις ευγνώμονες ευχαριστίες μου σε όλους τους δωρητές.

Πηγή...

Αυτά πέρυσι...
Υ.Γ.
Κι ενώ όπως φαίνεται στη σελίδα του Ταμείου,οι αποφάσεις αφορούν την αποκατάσταση πυρόπληκτων κτιρίων των Ελλήνων πολιτών,τα λεφτά έχουν δοθεί κατά κόρον στο...ΥΠ.ΠΟ.!
Αντιλαμβάνεστε τη λαμογιά του...κράτους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου