08 Δεκεμβρίου 2009

11ο ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ Ε.Κ.Θ.Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΜΩΜΕΝΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ.


Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ

ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΜΩΜΕΝΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ

Τιμώμενος σκηνοθέτης στο 11ο Πανόραμα, που διοργανώνει η Λέσχη Κινηματογράφου του τομέα Πολιτισμού του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης είναι ο πολυβραβευμένος κινηματογραφιστής Θόδωρος Μαραγκός. Ο Θόδωρος Μαραγκός τίμησε με την παρουσία του και με την προβολή της ταινίας του «Black Μπεε» (μια ταινία που μας φέρνει σε επαφή με τις αρχαίες ρίζες μας) τα φετινά Προμήθεια στον Όλυμπο.

Θα προβληθούν δύο ταινίες του:

Την Πέμπτη 10/12, ώρα 21.00 θα προβληθεί η ταινία του «Αρκεί να φαίνονται ωραία» (Παραγωγή 2007, οικολογικό ντοκυμανταίρ μεγάλου μήκους).

Το Σάββατο 12/12, ώρα 21.00 θα προβληθεί η ταινία του «Black Μπεε» (Παραγωγή 2005, βραβείο β’ καλύτερης ταινίας τεκμηρίωσης στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης).

Περισσότερες πληροφορίες για το αφιέρωμα του 11ου ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ του Ε.Κ.Θ. στον Θόδωρο Μαραγκό, μπορείτε να δείτε εδώ: http://panoramaekth.wordpress.com/maragos/ καθώς και εδώ: http://panoramaekth.wordpress.com/2009/12/03/maragos/

Το Πρόγραμμα Προβολής των Ταινιών μπορείτε να το δείτε εδώ: http://panoramaekth.wordpress.com/programma/. Φέτος συμμετέχουν 32 ανεξάρτητοι παραγωγοί απο την Ελλάδα, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Ελβετία, τη Γερμανία, την Πολωνία, το Βέλγιο, τη Μ. Βρετανία, το Μπελίζ, την Ουγγαρία, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και την Ινδία.

Το 11ο Πανόραμα του Ε.Κ.Θ. θα διεξαχθεί το τετραήμερο από Πέμπτη έως και Κυριακή 10 - 13 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα προβολών του Ε.Κ.Θ. (Αριστοτέλους 32 και Ολύμπου γωνία, Θεσσαλονίκη).

Οι προβολές θα γίνονται καθημερινά από ώρα 18:00.

Όλες οι προβολές έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Επίσης, για όσους έχουν λογ/σμό στο Facebook, υπάρχει πρόσκληση εκδήλωσης στο σύνδεσμο http://www.facebook.com/event.php?eid=191587037943

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου