12 Δεκεμβρίου 2009

Γερμανοί σκάστε,βουλώστε το και φέρτε ΤΩΡΑ τις πολεμικές αποζημιώσεις.Εσείς καταστρέψατε την Ελλάδα.


Γερμανοτσολιάδες προδότες πολιτικοί,γιατί δεν βγάζετε άχνα;Πουλημένα τομάρια,πότε επιτέλους θα ζητήσετε τις αποζημιώσεις;Πότε σκυμμένοι δούλοι;

Βίασαν την χώρα και τώρα την κατηγορούν επειδή δεν είναι …παρθένα!

Δημοσιεύθηκε από olympiada

http://viotikoskosmos.wdfiles.com/local--files/distomo-fotografies/distomo13%20(Small).jpg

Ο Αλάριχος επέστρεψε σαν Χίτλερ και τώρα φόρεσε τη νεώτερη προβιά της ΕΚΤ και των Γερμανικών πολυεθνικών. Πάντοτε δε, έβρισκε και πρόθυμους τσολιάδες για να ξεπουλήσουν ότι πολύτιμο έχει αυτή η χώρα. Αυτοί που ακόμα οφείλουν τις αποζήμιώσεις από το Ελληνικό ολοκαύτωμα και αρνούνται “με τσαμπουκά” να τις πληρώσουν έχουν το θράσος να εμφανίζονται ως κατήγοροι.

Πογκρόμ κατά της Ελλάδας από την καγκελάριο και τις “σοβαρές Γερμανικές εφημερίδες” που αρνούνται να πληρώσει η Γερμανία τα σπασμένα της Ελλάδας. Ούτε ένας “αδιάφθορος” δεν βρέθηκε να τους πει ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ. Αυτοί που εξέθρεψαν, πλούτισαν και σήμερα προστατεύουν τον Χριστοφοράκο για να μην αναγκαστεί να καταθέσει και να αποκαλύψει τους επίορκους συνεργάτες των Γερμανών, έχουν το θράσος να μιλούν.

Το δημοσιονομικό μας χάλι και τις διεφθερμένες πελατειακές σχέσεις τις γνωρίζουμε καλά. Όπως και τις ελεεινές δομές που ανέπτυξαν οι κομματικοί μηχανισμοί υπερφορτώνοντας το δημόσιο για να διασφαλίσουν “μονιμότητα” και στους ψηφοφόρους.

Το μεγάλο πλιάτσικο όμως που έγινε κατά την επταετία Σημίτη ήταν η οριστική ταφόπλακα της οικονομίας. Εκείνο το χρονικό διάστημα η Ελλάδα παρέλαβε συνέχεια...

Σχετικό θέμα:

Περί πτώχευσης της Ελλάδας.Να το βουλώνουν οι Γερμανοί και οι Άγγλοι!Να μας δώσουν ΤΩΡΑ τον χρυσό και τις πολεμικές αποζημιώσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου