29 Δεκεμβρίου 2009

Οι νέοι ιδιοκτήτες της Ελλάδας χτυπούν την "πόρτα" σε λάθος ώρα! -Η ΩΡΑ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ -Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ θα χάσουν την πατρίδα τους! αρκεί να ξυπνήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΤΟ οπωσδήποτε
για να είστε ΠΑΝέτοιμοι την ώρα της Αλήθειας φίλοι Συν-Έλληνες
- Διαδώστε το -

Ο Π. Τραϊανού, αφού έχει δείξει πως με πονηριά δημιούργησαν "κάστες" και διχασμό της Ελληνικής κοινωνίας στα πρότυπα των αγγλοσαξωνικών κόλπων αποκαλύπτει το τελικό ξεπούλημα της χώρας:
  • Ο θλιβερός Γιωργάκης παραδίδει οριστικά την Ελλάδα στα χέρια της Νέας Τάξης
Οι εβραϊκές απειλές στα γερμανικά και ώρα της Αλήθειας


(...)Γνωρίζοντας ο αναγνώστης το σύνολο της μεθόδευσης, μπορεί να καταλάβει κι αυτά που συμβαίνουν σήμερα. Μπορεί να καταλάβει τον λόγο που έβαλαν τον Γιωργάκη στη φάση της τελικής διευθέτησης του θέματος. Ο θλιβερός Γιωργάκης είναι ένας πραγματικός υπάλληλός τους. Είναι ένας γνήσιος Εβραίος, ο οποίος ακόμα και την ύπαρξή του τη "χρωστά" στο εβραϊκό κύκλωμα. Αυτός θα "αναγνωρίσει" τα χρέη μας και θα πάρει τα "μέτρα", που έχουν ανάγκη οι Εβραίοι, προκειμένου να οριστικοποιήσουν τα κέρδη της λεηλασίας τους. Θα κλείσει τον "κύκλο" των χρεών, που θα θεμελιώσει την Ελλάδα της Νέας Τάξης.

Μια Νέα Ελλάδα με τους Έλληνες πολίτες στο σύνολό τους φτωχούς και το ελληνικό κεφάλαιο στο σύνολό του στα "χέρια" των Εβραίων. Ο Γιωργάκης θα ζητήσει από τους ομοεθνείς του "έλεος" για λογαριασμό όλων των Ελλήνων. Αυτός θα παραδώσει "γη και ύδωρ" στους νέους κατακτητές με αντάλλαγμα να μας "λυπηθούν". Θα μεσολαβήσει, για να μας "χαριστούν" μέρη αυτών των χρεών και όποιος δέχεται τέτοιες "χάρες" δεν μπορεί ν' αμφισβητήσει τα δικαιώματα αυτών που τις προσφέρουν.

Γι' αυτόν τον λόγο τον έβαλαν να διεκδικήσει πάση θυσία τη νίκη του στις εκλογές, λέγοντας συνειδητά ψέματα στον ελληνικό λαό. Ήθελαν πάση θυσία έναν δικό τους άνθρωπο στο κρίσιμο διάστημα της τελικής διευθέτησης. Γι' αυτόν τον λόγο ο άχρηστος Γιωργάκης ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε ήταν να συναντηθεί με τον Εβραίο διευθύνοντα σύμβουλο της εβραϊκής Goldman Sachs. Τι περιλαμβάνει αυτή η συμφωνία;

Την παράδοση της χώρας στους νέους ιδιοκτήτες της. Αυτοί, οι οποίοι θ' αναλάβουν το υποτιθέμενο "βάρος" των χρεών της, θα είναι οι νέοι ιδιοκτήτες της. Αυτοί, οι οποίοι θα μας τρομοκρατήσουν με το "πέτσινο" χρέος και αφού θα μας το "διευθετήσουν" τζάμπα, εφόσον έγινε με "πέτσινα" χρήματα, θα μας πάρουν την πατρίδα. Με το "κλειδί" στο χέρι τη θέλουν και αυτό το "κλειδί" θα τους το παραδώσει ο δικός τους Εβραίος Πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Ένα είναι βέβαιο. Δεν "τελειώσαμε" ακόμα.
Χτύπησαν τη λάθος πόρτα, τη λάθος ώρα.
Σε έναν κόσμο χρεοκοπημένων κρατών "βροντούν" επιδεικτικά μόνον την "πόρτα" της χρεοκοπημένης Ελλάδας. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. Οι Εβραίοι δεν νικήθηκαν από τους Αμερικανούς στις ΗΠΑ ή από τους Γερμανούς στη Γερμανία, αλλά στην Ελλάδα θα κινδυνεύσουν. Οι Έλληνες ήταν αυτοί, οι οποίοι χάρισαν στον κόσμο την τέχνη της στρατηγικής και δεν πρόκειται να χάσουν τη μεγάλη "μάχη" τους από περιπλανώμενους γύφτους. Οι Έλληνες έχουν σταθεί σε "Θερμοπύλες", αντιμετωπίζοντας πραγματικές αυτοκρατορίες με πραγματικά όπλα και δεν πρόκειται να νικηθούν από τους "στρατηγούς" των πάγκων και των σώβρακων. Δεν πρόκειται οι Έλληνες να...συνέχεια στην πηγή...

1 σχόλιο: