22 Δεκεμβρίου 2009

Γιατί δεν υπήρξε το "Αστρο" της Βηθλεέμ


Στη τηλεοπτική εκπομπή της ΕΤ3, «Το Σύμπαν που Αγάπησα» Εξηγούνται οι λόγοι για τους οποίους το Άστρο της Βηθλεέμ δέν μπορει να είναι ενα Αστρικό Αντικείμενο, και αναιρείται αυτόματα τα όσα λέει το Κατα Ματθαίον Ευαγγέλιο.
Η σειρά εξετάζει τη νέα ιστορική περίοδο που διανύουμε με τις γρήγορες και δραματικές αλλαγές τόσο στο επίπεδο των κοινωνικών δομών όσο και στο επίπεδο των όρων, μέσω των οποίων η επιστήμη αντιλαμβανόταν μέχρι σήμερα την έννοια του φυσικού κόσμου και σε επέκταση του συμπαντικού χώρου που μας περιβάλλει.
Η θεματογραφία της σειράς βασίζεται στα βιβλία «Το σύμπαν που αγάπησα» και «Κοσμολογία της Νόησης» των Μ. Δανέζη και Στ. Θεοδοσίου, καθηγητών Αστροφυσικής του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

12 σχόλια:

  1. ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφηστε ελευθερα τα σχολια...γιατι φοβαστε τον διαλογο, ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ.

    ΑΝΑΦΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ, ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΙΕΡΟ.
    ΙΕΡΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ (!!!???)

    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ....ΤΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ...

    Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπερδεύτηκες ανώνυμε, και αποκαλείς τους λάθους ανθρώπους βρομιάρηδες και βλάσφημους. Άλλοι είναι αυτοί που δεν αφήνουν ελεύθερα τα σχόλια και καταδιώκουν τους Έλληνες, τις επιστήμες την πρόοδο και έκαναν διάφορα άλλα εγκλήματα. Κατάλαβες με ποιους έχεις να κάνεις τώρα; Είμαστε ακόμα ζωντανοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς είμαστε βρομιάρηδες και βλάσφημοι αλλά οι χριστιανοί είναι αγιοι άσπιλοι και αμόλυντοι, αφού αυτά που λέμε είναι αντιχριστιανική προπαγάνδα…
    Αφού ο χριστιανισμός δεν ευθύνεται

    Για την Σκυθοπολη , ΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ του τεταρτου αιώνα!!! (ανοιξτε κανενα βιβλιο να ξεστραβωθητε)

    Ούτε για τον φόνο της υπατίας

    Ούτε για το κλείσιμο της ακαδημίας του Πλάτωνα

    Ούτε για την κατάργηση των ολυμπιακών αγώνων(γιορτές διαβόλου, κατά τον μέγα Βασίλειο)

    Ούτε για την ισοπέδωση των ιερών και των έργων τέχνης σε όλη την επικράτεια

    Ούτε για τον πισώπλατα φόνο του ιουλιανού όταν αυτός πολεμούσε τους πέρσες(άγγελος κύριου τον σκοτωσε…ειπαν)

    Ούτε για τον ιουστινιάνειο κώδικα (αυτό ψάξτε έχει ενδιαφέρων)

    Ούτε για την μεγάλη σφαγή στον ιππόδρομο της Θεσσαλονίκης

    Ούτε για τους επτά αφορισμούς κατά της Ελλάδος που ακούγονται την Κυριακή της ορθοδοξίας μέχρι και σήμερα (αυτό είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να πηγαίνεις στην εκκλησία και να βρίζει ο παπάς εσένα την καταγωγή σου τον πολιτισμό σου και τους προγόνους σου…αλλα ποιος καταλαβαίνει τι ακούει? Κατάντια)

    Ούτε για την εισβολή και ότι συνεπάγετε στον Άθωνα το 321μ.χ. (εδώ υπάρχει φρίκη)

    Ούτε για την σφαγή των ιερέων εθνικών (οι τελευταίοι που σφάγιασαν ήταν από τον νικωνα τον μετανοείτε στον Μυστρά το 950μ.χ. οι μανιατες ήταν οι τελευταίοι…έλληνες, μετά ήταν όλοι ρωμιοι)

    Ουτε που η μονη βλαταδων το 1430 προδωσε στον μουρατ τον αγωγο του νερου απο τον χωρτιατη, αυτος τον κατεστρεψε και παραδωθηκε η πόλη(προδοτες καλόγεροι)

    Ούτε που 120000 χιλιάδες κηφήνες έγιναν καλόγεροι και δεν είχε στρατό ο παλαιολόγος και έπεσε η πόλη(να μη πω παραδόθηκε)

    Ούτε που οι πατριάρχες και οι σουλτάνοι ήταν κωλος και βρακι
    Ούτε που αφόρισαν επανάσταση και επαναστάτες του 21

    Ούτε που προδόθηκε από καλόγερο ο αδελφός του Κολοκοτρώνη (ορκίστηκε ο γέρος του μωρια να κάψει το μοναστήρι αλλά τους τη χάρισε...)



    Ούτε που έστειλε γράμμα το άγιο Όρος στην κυβέρνηση να μη γίνουν οι ολυμπιακοί αγώνες το 2004

    Ούτε που από μοναστήρι συγκεκριμένο έγινε «προσευχή» ώστε να γίνει κατακλυσμός κατά την τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων. (περισσότερο με σατανισμό μοιάζει η επίκληση για καταστροφή)

    Ούτε που πήγε πίσω όχι την Ελλάδα αλλά όλη την ανθρωπότητα…

    Ούτε που έκανε τους έλληνες από φωτεινούς νόες να είναι σήμερα θύματα των προλήψεων με δογματικές παρωπίδες

    ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΜΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ

    ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΓΝΟΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ…

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. .αφηστε....αλλου αυτα. κατηχηση απο αντιχριστους ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ. ειστε..σιγουροι οτι αφηνετε ολα τα σχολια; τι παθαινετε οταν ακουτε τη λεξη ΄΄ελληνορθοδοξια΄΄; σας πειραζει πολυ ε; αφηστε ελευθερο τον σχολιασμο. γιατι εχετε ενεργοποιημενο τον ΄΄μετριασμο σχολιου΄΄;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...μονιμως το ιδιο κ το ιδιο τραγουδακι: ΄΄οι παπαδες΄΄ ΄΄οι παπαδες΄΄ ΄΄οι παπαδες΄΄ ΄΄οι παπαδες΄΄ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ;

    ΚΥΡΙΟΙ, ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙΤΕ. η ορθοδοξια, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ. αυτοι εχουνε πολυ μεγαλο προβλημα, διοτι ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ ΜΑΣ..αλλου αυτα που ισχυριζεστε..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ.οταν οι πιστοι ασπαζονται το χερι, ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ασε ελευθερα τα σχολια, για να κρινει ο κοσμος ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ κ τοτε θα δεις ποιος εχει το δικιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ..λετε συνεχεια: ΄΄ ο χριστιανισμος΄΄ ΄΄ο χριστιανισμος΄΄


    ΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ; Ο ΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟΣ; Ο ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟΣ; Ή Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ; ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ; Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ, ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΣΧΙΣΜΑ. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ;

    ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΕΥΘΕΩΣ: ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΜΙΛΑΤΕ. ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΤΕ ΤΟ. ΑΛΛΙΩΣ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΝΟΚ ΑΟΥΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ..οσον αφορα στον αγιο κοσμα τον αιτωλο, δεν εννοησε ποτε κατι τετοιο(πως δεν ειμαστε ελληνες) οπως προσπαθειτε εσεις να παρουσιασετε..το ειπε για να δειξει το ποσο σημαντικη ειναι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. η οποια δεν εχει εθνη. ειναι οικουμενικη.οσοι την ασπαστουν, σωζονται.αυτο ηθελε να πει ο πατροκοσμας ο αιτωλος.ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΡΙΟΙ.ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟ.κ ας πα να γελαν ΟΣΟ ΜΑ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ. ΠΟΣΩΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Τ Ι Π Ο Τ Α ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.. ΚΑΝΕΙΣ. Κ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ.μονο κερδος εχει καποιος απο την ορθοδοξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά. Μας έπεισες.
    >«Αδελφοί μου, έμαθα πως με την χάριν του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και Θεού ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,,δεν είσθε ασεβείς, αιρετικοί, άθεοι, αλλ' είσθε ορθόδοξοι χριστιανοί...»
    ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ασε αγαπητε μου, εσυ ΔΕΝ πειθεις. κενοτητα κ παντελης ελλειψη επιχειρηματων..δεν απαντας αλλωστε, ποιον χριστιανισμο εννοεις... ειναι φανερες οι προθεσεις σου..δυστυχως, δεν κοιτας την ουσια του πραγματος.ή δε καταλαβαινεις το νοημα των λεγομενων του κοσμα του αιτωλου, ή ΔΕΝ θελεις να το καταλαβεις...τζαμπα κοπος...ευχομαι να σε φωτισει καποτε η ΑΓΙΑ ΧΑΡΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ. (εμενα παντως, δεν μου ειπε καποιος οτι ΄΄δεν ειμαι ελληνας, αλλα μονο ορθοδοξος(!!!), οπως εσυ το εννοεις, οτι ο πατροκοσμας αιτωλος λεει πως ΄΄δεν ειμαστε ελληνες΄΄ αυτες οι ΄΄ερμηνειες΄΄, ειναι του εαυτου σου καθαρα...κανα 2 ειστε αλλωστε εσεις που ισχυριζεστε αυτα!!!
    οσο για το γνωστο ποιηματακι πως ΄΄ο χριστιανισμος ειναι εβραϊκο κατασκευασμα΄΄, θα σου απαντησω, φυσικα το ξερεις κ ο ιδιος, πως νουμερο ενα ΕΧΘΡΟΣ των απανταχου σιωνιστων ειναι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟ ΑΥΤΟ. ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΑΥΤΗΝ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ.γιατι δεν ασχολουνται με τον καθολικισμο ή τον προτεσταντισμο ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ;;;;;ΓΙΑΤΙ;;;;

    ο ελληνισμος φιλε μου, απο μονος του δεν αποτελει κ τοσο μεγαλη απειλη γι αυτους(σιωνιστες,ιλλουμινατι,bilderberg,τριμερης επιτροπη κ.α.)εξ αλλου πολλοι απο αυτους ΔΗΛΩΝΟΥΝ λατρεις κ θαυμαστες του πολιτισμου μας...παρα πολλοι..οταν ομως βαλεις κ την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μεσα κ πεις: ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ,τοτε χανουν το φως τους οι σιωνισταραδες!!!!!τρεπονται σε ατακτη φυγη!!!απο προσωπικη εμπειρια σου το λεω....αυτο λεει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ....




    ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

    ΖΗΤΩ Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αποκαλυπτικό το σχόλιο σου... Προσωπικά θεωρώ ότι είμαι απλά Έλλην. Σκέτο. Αυτό θα έπρεπε να τα λέει όλα. Κάθε ξενόφερτη λατρεία ήταν και είναι επικίνδυνη και καταστροφική για το Ελληνικό Έθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή