10 Δεκεμβρίου 2009

Το μπλε άστρο των Χόπι (ή UFO) στον ουρανό της Νορβηγίας.

Από χθες ένα άγνωστο φωτεινό φαινόμενο έχει τραβήξει την προσοχή του κόσμου όλου στη βόρεια Νορβηγία. Ένα μπλε σπειροειδές φως εμφανίστηκε στον ουρανό και κανείς δεν ξέρει περι τίνος ακριβώς πρόκειται. Σύμφωνα με αυτόπτεις μάρτυρες το φως σε σχήμα σπείρας κάλυψε σταδιακά ολόκληρο τον ουρανό...

Κάποιοι μάλιστα το συνδυάζουν με την ομιλία του Ομπάμα που επρόκειτο να ακολουθήσει την επόμενη μέρα με την ευκαιρία απονομής του βραβείου Νόμπελ...

Ωστόσο οι ινδιάνοι Χόπι το περίμεναν αυτό το φαινόμενο, -άσχετα από τον Ομπάμα- αφού μια αρχαία προφητεία τους λέει, πως όταν το μπλε άστρο Κατσίνα (το άστρο του Σειρίου) εμφανιστεί στον ουρανό και βγάλει τη μάσκα του, τότε θα αρχίσει ο πέμπτος κόσμος. Αυτή θα είναι η μέρα του εξαγνισμού...

Η πραγματικότητα είναι απλά μία μεταφορική κατάσταση, όπου αναζητάμε να βρούμε απαντήσεις σχετικά με το ποιοί είμαστε πραγματικά και για ποιό λόγο βρισκόμαστε εδώ. Κάτι μέσα στην ψυχή μας από καιρό μας λέει πως μια μεγάλη αλλαγή συντελείται στο παγκόσμιο επίπεδο συνείδησης εδώ και καιρό.

Η μπλε συχνότητα είναι μέρος αυτής της αλλαγής που συντελείται. Το μπλε χρώμα σχετίζεται με υψηλότερες -μελλοντικές- συχνότητες συνείδησης καθώς εξελισσόμαστε σαν πάνω σε μια ανοδική σπείρα στα χνάρια της ιερής Γεωμετρίας. Το μπλε -ηλεκτικό ρεύμα- είναι η πραγματικότητα μας ως...συνέχεια στην πηγή...


Κι έτσι για περισσότερο σασπένς...δείτε και δυό σημερινές φωτογραφίες από το SOHO...

1 σχόλιο:

  1. Η αποτυχημένη δοκιμή ενός ρωσικού διηπειρωτικού πυραύλου ήταν πιθανότητα η αιτία των παράξενων λάμψεων που αναστάτωσαν την Τετάρτη τη βόρεια Νορβηγία.

    Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση των αναφορών για σπειροειδείς λάμψεις στο νορβηγικό ουρανό, η Μόσχα ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι μόλις είχε προχωρήσει σε δοκιμαστική εκτόξευση του βαλλιστικού πυραύλου Bulava.

    Ήταν η όγδοη αποτυχία του πυραύλου σε 12 συνολικά δοκιμές, παραδέχτηκε το ρωσικό υπουργείο Αμυνας.

    Ο Bulava εκτοξεύτηκε από υποβρύχιο στη Λευκή Θάλασσα το βράδυ της Τετάρτης, περίπου την ίδια ώρα που τα παράξενα φώτα εμφανίστηκαν στον ανατολικό ουρανό της Νορβηγίας, προς την πλευρά της Ρωσίας.

    Το ρωσικό υπουργείο Αμυνας διευκρίνισε ότι δεν γνωρίζει αν τα φώτα οφείλονταν στον Bulava, ανέφερε όμως ότι «ο κινητήρας του τρίτου σταδίου ήταν ασταθής», κάτι που θα μπορούσε να αναγκάσει τον πύραυλο να ακολουθήσει σπειροειδή τροχιά.

    Ο Bulava είναι σχεδιασμένος να μεταφέρει έως και οκτώ πυρηνικές κεφαλές σε ακτίνα 8.000 χιλιομέτρων, και το Κρεμλίνο τον έχει περιγράψει ως βασικό όπλο του μελλοντικού πυρηνικού οπλοστασίου της Ρωσίας.

    Η Μόσχα επιμένει ότι ο βασικός σχεδιασμός του πυραύλου δεν έχει ατέλειες, φαίνεται όμως ότι αδυνατεί να ελέγξει την ποιότητα των εξαρτημάτων που παράγουν οι 650 υπεργολάβοι του προγράμματος.
    Δείτε το βίντεο (στα γερμανικά)
    http://www.stern.de/panorama/norwegen-mysterioese-lichter-am-nachthimmel-1528505.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή