30 Ιανουαρίου 2010

Διαμαρτυρία ενάντια στην εκδήλωση προπαγάνδας των μεταλλαγμένων.


Διαμαρτυρία ενάντια στην εκδήλωση προπαγάνδας των μεταλλαγμένων που διοργανώνει στη Θήβα την Κυριακή 30/1 η εταιρεία προώθησης και ανάπτυξης των μεταλλαγμένων, θα κάνουν αγρότες βιοκαλλιεργητές και μέλη των Θηβαίων Πολιτών για το Περιβάλλον (Συμπαράταξη Βοιωτών) στον χώρο του Συνεδριακού Κέντρου.

Δείτε Υπό την Αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ... μας… σερβίρονται τα μεταλλαγμένα!...

Όπως γράψαμε και στην προηγούμενη ανάρτηση, πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν επισήμως μελέτες για το Τοξικό μεταλλαγμένο καλαμπόκι της Μonsanto, (ο «γίγαντας» των γενετικώς τροποποιημένων καλλιεργειών), το οποίο καλλιεργείται και στην Ευρώπη.

Στο μπορεί να δει κανείς την καμπάνια των πολιτών ενάντια στη συγκεκριμένη πλανητική απειλή.

Ενδιαφέρον άρθρο για το θέμα: Τοξικολογία των γ.τ.ο.: Μοριακή αιτιολόγηση του κινδύνου που ενέχουν για την διατροφή τα γ.τ. τρόφιμα του Δ. Κουρέτα, Καθηγητή του τμήματος Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Επίσης Τι δεν θέλουν οι Εταιρείες γενετικώς τροποποιημένων Σπόρων να ξέρουν οι αγρότες

Η διαμαρτυρία αφορά όλους:
Τους αγρότες που αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον στη γεωργία και την αγροτική παραγωγή,
Τους πολίτες που αντιμετωπίζουν τον εφιάλτη των μεταλλαγμένων στην πόρτα τους και στο πιάτο.
από Συμπαράταξη Bοιωτών για το Περιβάλλον

Πηγή...

 Σχετικό θέμα:
Από τις πιο ισχυρές πολυεθνικές του πλανήτη, η Μonsanto είναι μια εταιρεία - κολοσσός με 12.600 υπαλλήλους σε 46 χώρες και τζίρο 5,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ελέγχει το 90% των γενετικά τροποποιημένων φυτών και σπόρων, και κατέχει το ρεκόρ βιομηχανικής μόλυνσης και μηνύσεων σε παγκόσμιο επίπεδο. Παρ΄ όλες τις καταδίκες, ο βιομηχανικός γίγαντας από το St. Louis των ΗΠΑ συνεχίζει να αυξάνει την παραγωγή και τα κέρδη του.
Το αποκαλυπτικό αυτό ντοκιμαντέρ αποδεικνύει ότι η Μonsanto, κάτω από το πλαστό και παραπλανητικό σύνθημα «Τροφή, Υγεία και Ελπίδα», έχει πλημμυρίσει τον πλανήτη με γενετικά τροποποιημένους σπόρους σε Β. Αμερική, Αργεντινή, Βραζιλία, Αυστραλία και ΝΑ Ασία, ξοδεύοντας τεράστια ποσά σε διαφημιστικές καμπάνιες προκειμένου να καλύψει μια ζοφερή πραγματικότητα. Μια εταιρεία που έχτισε την οικονομική και βιομηχανική αυτοκρατορία της, αδιαφορώντας για την υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων και για τις πτώσεις στο περιβάλλον.

tanea.gr
Δείτε το οπωσδήποτε...για να μη λέτε ότι δεν ξέρατε...
Ο Κόσμος κατά τη Μονσάντο (video)
Υ.Γ.
Δείτε κι αυτά:

SOS - ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Αλλαντικά - Γιαούρτια – Επιδόρπια - Επεξεργασμένες ντομάτες - Ζυμαρικά και σάλτσες ζυμαρικών - Σπορέλαια – Μαργαρίνες - Σαλάτες – Σάλτσες – Σούπες



Δημοσιεύεται από την GREENPEACE ο παρακάτω κατάλογος με γενετικά μεταλλαγμένες ουσίες

ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ – SOS

Αλλαντικά :συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου