23 Μαρτίου 2010

Επαναδημοσίευση:Η Ρωσία στηρίζει την Ελλάδα.Μούγκα από τα ΜΜΕ.

[Η δήλωση που έγινε από τον επίσημο εκρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Αντρέϊ Νεστερένκο είναι κάτι παραπάνω από "θερμή" και σίγουρα δεν είναι συνηθισμένο γεγονός, ειδικά από την Ρωσία.Iδού ολόκληρη η δήλωση:
"Η Ρωσία ελπίζει ότι η κυβέρνηση της Ελλάδας θα κατορθώσει να επιλύσει τα οικονομικά προβλήματα της χώρας, την οποία θεωρεί σημαντικό διεθνή εταίρο της. Όντως, η κατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι εύκολη αλλά αυτή η χώρα είναι και παραμένει, όχι μόνο παραδοσιακά, φιλική προς τη Ρωσία, αλλά και βασικός διεθνής εταίρος της, μεταξύ άλλων, και στον εμπορικό - οικονομικό τομέα. Τις συνέπειες της οξείας χρηματο-πιστωτικής κρίσης, που έχει ενσκήψει παγκοσμίως, τις υφίστανται όλες οι χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Ευχόμαστε ειλικρινά στους φίλους και εταίρους μας ταχύτατη επίλυση των προβλημάτων τους και ελπίζουμε ότι η κυβέρνηση της Ελλάδας θα τα καταφέρει».]

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο...

 http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=11308&Itemid=139

Η Ρωσία στηρίζει την Ελλάδα.Μούγκα από τα ΜΜΕ.

Και στο http://ellhnkaichaos.blogspot.com/ τη συνέχεια...

Ο.Ε.Α. : ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΡΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου