21 Μαρτίου 2010

Η Ρωσία στηρίζει την Ελλάδα.Μούγκα από τα ΜΜΕ.

 Την έκαναν γαργάρα την είδηση τα Μέσα Μαλάκινσης Ελλήνων...

Η στροφή της Ρωσίας υπέρ της Ελλάδος οφειλεται στο ειδικό κείμενο της Ο.Ε.Α. το οποιο ταρακούνησε και αφυπνισε την Ρωσικη Κυβερνηση!

 

ΠΡΟΣOΧΗ! ΠΡΟΣOΧΗ! ΠΡΟΣOΧΗ! Προς defencenet.gr και άπασες ελληνικές ιστοσελίδες

Παρακαλούμε το http://www.defencenet.gr/ καθώς και τις ελληνικές ιστοσελίδες, να μας ενημερώσουν για το ποιες έντυπες εφημερίδες, ποια ραδιόφωνα και ποια δελτία ειδήσεων της τηλεοράσεως, έθιξαν το θέμα «στήριξης της Ρωσίας υπέρ της Ελλάδος». Διότι με μια πρώτη έρευνα μας στο διαδίκτυο και στις Κυριακάτικες εφημερίδες υποπτευόμαστε ότι έχει πέσει σηνιάλο για συμπαιγνιακη μουγκα πράγμα που θα ισοδυναμεί με τουφεκισμό των υπευθύνων!

Και εννοούμε αυτό εδώ το δημοσίευμα των εκδόσεων αμυντικών περιοδικών, που είναι το ...μόνο(!!!) μέχρι στιγμής ανάμεσα σε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ το οποίο αναφέρετε σε αυτή την πολύ σημαντική για την Ελλάδα είδηση:

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=11308&Itemid=139

ΥΓ. Για παράδειγμα η Κυριακάτικη "Το πρώτο Θέμα" παρουσιάζει στο πρωτοσέλιδο της την είδηση ότι τάχα δήθεν το εβραικο "ΔΝΤ" επρόκειτε να "σωσει" την Ελλάδα (ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ) και ούτε λέξη για την κίνηση Ρωσίας-Πούτιν. Τουφέκισμα ΤΩΡΑ στους βρωμοβαρώνους μεγαλοεκδότες και βρωμοκαναλάρχες των "μεγαλόσχημων" ΜΜΕ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/

5 σχόλια:

  1. H NET έκανε μια μικρή αναφορά και μόνο.
    Πάντως έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι καλά φίλε Thepos...
    Πάντως τα τελευταία χρόνια την πίττα της Μαζ.Μαλ.Ελλήνων την έχουν τα τσοντοκάναλα.
    Ευχαριστούμε και για τα καλά σου λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μια ερώτηση: πότε έκανε αναφορά η ΝΕΤ για την στήριξη της Ρωσίας υπέρ Ελλάδος; Και αν έκανε πότε; Το έκανε στις 19.03 στις 20.03 ; Αν έχεις την καλοσύνη να μας έλεγες και τι ακριβώς είπε…. Τα είπε όπως ακριβώς γράφονται στο DEFENCENET.GR ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επανέρχομαι για να διευκρινίσω
    Την είδηση την άκουσα μια-δυο ημέρες(δεν είμαι σίγουρος) πριν διαβάσω το κομμάτι και έλεγε ότι η Ρωσία παρακολουθεί με ενδιαφέρον και είναι σίγουρη ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει.Νομίζω μάλιστα ότι το είπε ο Μεντβιέντεφ.
    Στο λινκ για το defencenet που μου έστειλαν δεν βρήκα την είδηση και άρα δεν μπορώ να συγκρίνω. Πάντως πάνω κάτω αυτά είπαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ του ΠΑΣΟΚ !!!
    Εμ, τί περιμένει κνανείς απ' τους "πράσινους" προδότες???
    ...απ'το 2012 και μετά δεν θα υπάρχει Ελλάδα αλλά ΟΥΓΚΑΝΤΑ !!!
    Συγχαρητήρια ΠΑΣΟΚτζήδες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή