30 Μαρτίου 2010

ΑΒΑΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!! - Τρομοκρατία στην Ελλάδα.

Αυτές οι εικόνες που βλέπετε στο βίντεο είναι μόνο η αρχή. Οι καταστροφικές για την κοινωνία συνέπειες της πολυπολιτισμικότητας έχουν αρχίσει να γίνονται αισθητές απο τους κατοίκους της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Ανθρωποι που μέχρι χθές το μόνο πράγμα που τους ενδιέφερε ήταν να περνάνε καλά και να βλέπουν όλες τις ηλίθιες σειρές στα μεγάλα καναλια της TV ξεκίνησαν να αντιδρούν στην εγκληματικότητα και την τρομοκρατία της πολυφυλετικής κοινωνίας.
Βέβαια το σχέδιο αντικατάστασης και αφανισμού των Ελλήνων έχει προβλέψει και για την περίπτωση που θα ξεσηκωθούν οι Ελληνες.

Στην Ελλάδα το 95% των λαθρομεταναστών ανήκουν σε εθνη τα οποία είναι τα πλέον αιμοσταγή. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ή άγρια και απάνθρωπη εγκληματικότητα που επιδεικνύουν οι λαθρομετανάστες εναντίον των Ελλήνων να τρομάζει την πλειοψηφία.
 



Πηγή...

Πριν είκοσι χρόνια η προδοτική κυβέρνηση Δρακουμέλ(Μητσοτάκη),με υπουργό τον Σαμαρά,άνοιξε τα σύνορα...Από τότε όλες οι επόμενες προδοτικές κυβερνήσεις έκαναν τα πάντα ώστε να φτάσει στη σημερινή κατάσταση η χώρα...Βέβαια,την απόλυτη ευθύνη την έχουν οι Έλληνες ψηφοφόροι-πολίτες...Μετά από πολύ λίγα χρόνια,δεν θα υπάρχει ούτε για δείγμα ένας...Έλληνας στην Αθήνα...Μη νομίζουν τα "καγιενάκια" ότι θα γλυτώσουν...Γιατί η πυρκαγιά κατακαίει και τα..."χλωρά" μαζί με τα..."ξερά"...Αυτές οι εικόνες που είδατε,θυμίζουν...Κάϊρο...Μομπάσα...Νέο Δελχί...Καμπούλ...Καράτσι...Τίρανα...Τσάϊνα τάουν...Χάρλεμ...και άλλες...πολιτισμένες πόλεις,μα...Αθήνα δεν θυμίζουν με τίποτα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου