17 Απριλίου 2010

ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ - Μια πανάρχαια μέθοδος ιμπεριαλιστικού πολέμου!

Στην χειραγωγημένη συμβατική ιστορία του σχολείου και του πανεπιστημίου μάθαμε όλοι μας οτι τα έθνη κάνουν πολέμους με όπλα μεταξύ τους προκειμένου το ένα να επιβληθεί στο άλλο και να το κατακτήσει.
Ποτέ όμως δεν ακούσαμε μια λέξη για την κατάκτηση ενός έθνους μέσω της εξαγοράς μεγάλου ποσοστού των σημαντικών εκτάσεων γής του.
Μια απο τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις όπου ένα έθνος κατακτήθηκε απο ένα άλλο έθνος που δεν συνόρευε καν μαζί του είναι το Παλαιστινιακό.
Οταν ακόμα η Παλαιστίνη ήταν αραβική γη υπό αγγλική διοίκηση, Εβραίοι αγόραζαν γη και ακίνητα από τους Παλαιστίνιους πληρώνοντας πάνω από την αξία. Οι μικροϊδιοκτήτες Παλαιστίνιοι ανακάλυψαν αργά το σφάλμα τους όταν οι νέοι ιδιοκτήτες απέκτησαν την κρίσιμη μάζα για να επιβληθούν πολιτικά ιδρύοντας το κράτος του Ισραήλ. Έτσι ξεκίνησε η κατάληψη της Παλαιστίνης από τους Εβραίους: με αγορές). 
Τις εξαγορές αυτές στην Παλαιστίνη είχε ξεκινήσει η γνωστή εβραϊκή οικογένεια τραπεζιτών Rothschild απο το 1836 περίπου όταν τους είχε προσεγγίσει ο ραββίνος Kalisher να επενδύσουν στην Παλαιστίνη(http://cliffordshack.com/oil_chrono.html).

Ο ραββίνος Κάλισερ

Μόλις εξαγοράστηκε αρκετά μεγάλο μέρος Παλαιστινιακής γής ξεκίνησαν οι μεταναστεύσεις εβραϊκών πληθυσμών στα μέρη αυτά(Η πρώτη "Aliyah" του 1882).

Οι μεταναστεύσεις συνεχίστηκαν σταδιακά μέχρις ότου συμπληρώθηκε η κρίσιμη μάζα που αναφέρθηκε παραπάνω και οι Εβραίοι κυριάρχησαν.
Κάτι παρόμοιο με την Παλαιστίνη συμβαίνει σήμερα και στο κατεχόμενο μέρος της Κύπρου, απο Εβραίους επενδυτές που αγοράζουν γή.
Κάτι παρόμοιο είχαν προσπαθήσει να κάνουν και στην Θεσσαλονίκη. Το πέτυχαν σε μεγάλο βαθμό. Ακόμη και σήμερα δεν γνωρίζουμε ποιοί είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες των ακινήτων της Οδού Τσιμισκή στην Θεσσαλονίκη. Παλιοί θεσσαλονικείς λένε οτι το 50% των ακινήτων της πόλης ανήκει ακόμη στους εβραίους.
Το σίγουρο είναι οτι οι Παλαιστίνιοι που πουλούσαν τα κτήματά τους στον Rothschild πριν απο 170 χρόνια δεν θα είχαν σκεφτεί οτι στο μέλλον θα χάσουν το 99% της γής τους και θα περιβάλλονται απο ένα τεράστιο τείχος χωρίς τα αναγκαία αποθέματα νερού, τροφίμων και φαρμάκων. Πόσο μάλλον οτι θα βομβαδίζονται καθημερινά απο τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα των ομοεθνών των Ρόθτσιλντ.
Και το καλύτερο απο όλα; Το υπόλοιπο 95% του πλανήτη δεν θα γνωρίζει τίποτα απο αυτά τα τραγικά που τους συμβαίνουν.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει εδω και 15 χρόνια στην Ελλάδα. Ολως τυχαίως ο πρώτος ξένος που αγόρασε στην ελληνική παραμεθόρειο γή και χρειάστηκε να αλλάξει ολόκληρη η νομοθεσία του κράτους για αυτόν, ήταν γόνος της εβραϊκής οικογένειας των Ρόθτσιλντ(βίλα Ρόθτσιλντ στην Κέρκυρα).
Αν διηγηθείτε την ιστορία που συνέβει στην Παλαιστίνη στους Ελληνες στις περιοχές των οποίων αγοράζουν μαζικά γή ξένοι επενδυτές θα σας πεί κατα 95% οτι "αυτά δεν συμβαίνουν στην Ελλάδα". 
Παρ' όλα αυτά οι Αλβανοί, οι οποίοι κερδίζουν πολλά χρήματα απο το εμπόριο ναρκωτικών και την πολύ καλά οργανωμένη μαφία τους, έχουν μπεί τα τελευταία 6 χρόνια πολύ δυναμικά στο παιχνίδι της εξαγοράς ελληνικής γής.
Το 2004 ο Πρόεδρος Κτηματομεσιτών Αττικής απεκάλυψε στην τηλεόραση ότι το προηγούμενο έτος το 1/3 των αγορών ακινήτων της Αττικής έγινε από Αλβανούς.Είναι επίσης γνωστό ότι η πανίσχυρη αλβανική μαφία ξεπλένει χρήματα δια της αγοράς ακινήτων. Οι ελληνικές τράπεζες έχουν προνομιούχους όρους για αγορές ακινήτων, που αφορούν μόνο Αλβανούς. Ο μέσος όρος των Αλβανών είναι διπλάσιος από αυτόν των Ελλήνων.
Αν λάβουμε σοβαρά σοβαρά υπ' όψιν μας και το γεγονός οτι η Ελλάδα χρωστάει στους Διεθνείς Τραπεζίτες τουλάχιστον 400 δισεκατομμύρια ευρώ τότε καταλαβαίνουμε οτι τα πράγματα για τις "εθνικές γαίες" είναι μάλλον τραγικά.
Αλλωστε γιατί να μας αφήσουν οι Διεθνείς Τραπεζίτες, των οποίων ηγείται τουλάχιστον στο προσκήνιο η οικογένεια Ρόθτσιλντ, να φθάσει το χρέος μας στα 400 δίς, όταν πτώχευσαν την Αργεντινή γιατί χρωστούσε 50δις δολάρια και την Ρωσία ενώ χρωστούσε 70δις δολάρια; 
Μήπως θέλουν να πάρουν απο την Ελλάδα κάτι το οποίο αξίζει πολύ περισσότερο απο τα 400δις που είναι το εξωτερικό μας χρέος;  
Μήπως στις εθνικές μας γαίες υπάρχουν "αμύθητοι θησαυροί" τους οποίους ποτέ δεν έχουμε καν φανταστεί; 
Στο μέλλον θα γράψουμε σχετικό άρθρο.
Συνδυάστε το παρόν άρθρο με το παλαιότερό μας άρθρο για την μετανάστευση:


Υ.Γ: Η ιδιοκτησία γης αποτελεί τον πρώτο και καθοριστικό παράγοντα κυριαρχίας. Οποιος κατέχει την γη ή το μεγαλύτερο μέρος της κυριαρχεί.
200 χρόνια π.Χ, η Ρώμη ήδη αντιμετώπιζε πρόβλημα με τους αργυραμοιβούς(σ.σ: αυτούς που εκδίδαν το χρήμα. Οι οικογένειες αυτές ακόμη και σήμερα το εκδίδουν).

Δυο απο τους πρώτους Ρωμαίους Αυτοκράτορες είχαν προσπαθήσει να περιορίσουν την δύναμη των αργυραμοιβών εφαρμόζοντας εξυγιαντικούς αντιτοκογλυφικούς νόμους και περιορίζοντας την ιδιοκτησία γης στα 2.000 στρέμματα.
Το αποτέλεσμα ήταν και οι δυο τους να δολοφονηθούν. 

Οπως καταλαβαίνετε πίσω απο τις δολοφονίες βρίσκοταν το ιερατείο που σήμερα ετοιμάζεται να επιβάλλει Παγκόσμια Κυβέρνηση και να υποδουλώσει την ανθρωπότητα.

Πηγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου