18 Μαΐου 2010

Πρώην υπουργός Αμυνας, εναντίον Χώκινγκ: “Οι εξωγήινοι δεν είναι κακοί!”

Για “παραπληροφόρηση” κατηγορεί τον αστροφυσικό Stephen Hawking, ο πρώην υπουργός άμυνας του Καναδά Paul Hellyer. “Οι εξωγήινοι όχι μόνο δεν απειλούν την ανθρωπότητα, όπως ισχυρίζεται ο κ.Χώκινγκ αλλά, επισκέπτονται τη Γη εδώ και δεκαετίες, ίσως και χιλιετίες”, υποστηρίζει ο καναδός πολιτικός.
Αφορμή για το ξέσπασμά του, ήταν οι πρόσφατες δηλώσεις του αστροφυσικού περί των καταστροφικών συνεπειών που θα έχει για τη Γη, πιθανή έλευση εξωγήινων ( “Στήβεν Χώκινγκ: “Οι εξωγήινοι υπάρχουν!”). Σύμφωνα με τον καναδικό τύπο, ο πρώην υπουργός, διαφωνεί ριζικά με αυτήν την άποψη και εξηγεί το γιατί :
“Τα διαστημόπλοια των εξωγήινων, έχουν βοηθήσει σημαντικά στην τεχνολογική εξέλιξη του πλανήτη μας! Οι οθόνες των υπολογιστών μας, για παράδειγμα, έχουν τις ρίζες τους σε ξένα διαστημόπλοια. Τα μικροτσίπ και οι οπτικές ινες, επίσης είναι δύο μόνο από τα πολλά πράγματα που κατά πάσα πιθανότητα έφτασαν σε εμάς μέσα από τη συντριβή εξωγήινων σκαφών”!
Κατηγορώντας τον Χώκινγκ για εκφοβισμό της ανθρωπότητας και δημιουργία αρνητικού κλίματος απέναντι στους εξωγήινους, ο καναδός πολιτικός συμπλήρωσε: “Πιστεύω ότι είναι πραγματικά λυπηρό το γεγονός ότι, ένας επιστήμονας της φήμης του, συμβάλει σε αυτό που λέμε παραπληροφόρηση για ένα τεράστιο και πολύ σημαντικό θέμα.”
Οι ανησυχίες του υπουργού Άμυνας για… Διαγαλαξιακό πόλεμο!
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Paul Hellyer, εκφράζει δημοσίως τις απόψεις του περί εξωγήινων επισκέψεων. Ο λόγος του στο “Συμπόσιο Εξωπολιτικής” που έγινε το 2005 στο Τορόντο του Καναδά είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Μεταξύ άλλων είχε υποστηρίξει:
“Τα UFO είναι τόσο πραγματικά όσο και τα αεροπλάνα που πετούv πάνω από τα κεφάλια μας. Ανησυχώ για τις πιθανές συνέπειες έναρξης ενός Διαγαλαξιακού πολέμου, αφού ο στρατός των ΗΠΑ προετοιμάζει όπλα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ενάντια στους εξωγήιvους. Αυτό μπορεί να γίνει αιτία να εμπλακούμε σε ένα Διαγαλαξιακό πόλεμο χωρίς καμία προειδοποίηση. Έφτασε ο καιρός για να σηκώσουμε τον πέπλο της μυστικότητας και να αφήσουμε την αλήθεια να ξεχυθεί ώστε να υπάρξει μια πραγματική ενημερωτική συζήτηση, σχετικά με τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο πλανήτης μας.”
Πηγή ‘Bήμα FM’
http://pneymatiko.wordpress.com/2010/05/04/πρώην-υπουργός-αμυνας-εναντίον-χώκιν/
 
Σχετικό θέμα:

5 σχόλια:

  1. "Απο το 1984 η Γαια βρισκεται σε συνεχη παρακολουθηση.Η αστροπολιτεια της Συνομοσπονδιας Σμηνους 13 Γαλαξιων με το ονομα Φοινιξ αποτελειται απο 850 μητρικα σκαφη,3892 θυγατρικα και 200.000 υποθυγατρικα συνολικης χωριτικοτητας 120.000.000 ψυχων ο αριθμος των πληρωματων ειναι 10.000.000.Ολα αυτα μαζι συνιστουν ενα τεχνητο ουρανιο σωμα σε εκταση διπλασιο απο τη σεληνη, περα απο τον πλανητη Πλουτωνα το οποιο επιστημη αναφερει σαν 10ον πλανητη."
    Οι αποστατες διαθετουν 57.000 σκαφη συνολικης χωριτικοτητας 35.000.000 ψυχων.Ειναι το ουρανιο σωμα Λιλιθ απο το ε του Βοωτη
    " Το 1947 με δικη σας αριθμηση, ετος αφιξης του Διος στο ηλιακο σας συστημα, δοθηκε εντολη στο κοσμοσκαφος Λιλιθ για να μη καταρριφθει, να φυγει η να παραδοθει ανευ ορων, οπως και εγινε.Ομως συνεχισε να συνεργαζεται με τους ιουδαιους και τουσ γηινους αποστατες που κρυβονται κατω απο τον μανδυα του Μωαμεθανισμου διοτι θεωρησαν τον εαυτο τους ισχυρο που μπορει να συγκρουσθει με τις Ανδρομεδιες δυναμεις της 7ης αποστολης.
    Προετοιμαζουν τους λαους της Γαιας για τη τελικη συγκρουση με το ονομα "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ" "

    Τα παραπανω μηνυματα εχουν σταλει απο καποιους που ισχυριζονται οτι ειναι εξωγηινοι " ΟΛΥΜΠΙΟΙ"
    Η επικοινωνια με τους "ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ" γινεται μεσω ηλεκτρονικων υπολογιστων σε χωρους γεφυρες κοσμικης επικοινωνιας.
    Η εκπομπη και ληψις των μηνυματων γινεται ακαριαια και με τροπο αγνωστο, με κυματα που ταξιδευουν με τη ταχυτητα της σκεψης και που καταγραφονται μεσω ηλεκτρονικων υπολογιστων.

    Ευχης εργον θα ηταν να ειναι οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ..Ειναι ομως ;;;
    Yπατια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δήθεν ΟΛΥΜΠΙΟΙ ειναι απάτη μυστικων υπηρεσιων και του θεοσοφιστή μασόνου "εψιλον" Στρατηγου Καλογεράκη με δικά τους ψεύδη και αναμείξεις ημιαληθών κειμένων της ΟΕΑ. Οι (ψευδο)Ολύμπιοι τους υποδύονται Κρόνιοι αποστάτες και Γιαχβεικοί Δρακονιανοι με κεντρική βάση το φυσικοτεχνικό υβριδικό διαστημοσκάφος Σελήνη ή Λεβάν. Οι συγκεκριμένοι εξωγήινοι φιλοδοξούσαν να σύρουν την δύση (ΗΠΕΙ) εναντίον της ανατολής και ειδικώς του Ισλάμ στον Γ'Παγκόσμιο Πόλεμο με τυπική ηγέτιδα την Ελλαδα ωστε αντεπιτηθέμενη η ανατολή να γενοκτονήσει κατα προτεραιότητα τους έλληνες και την λευκή πελασγική φυλή. Εξου και η αντιισλαμική λυσσα του Καλογεράκη και των ψευδωνολυμπίων του και του δήθεν αρχηγού των εψιλον των ΗΠΑ εβραιοαμερικάνου Νεγρεπόντε. Ο εγγυς διαστημικός χώρος ελέγχεται ακόμα απο δρακονιανούς όπως και οι εβραιοσαξονικές κυβερνήσεις της δύσεως και οι καθαρώς κίτρινες της δρακονιανής Κίνας. Για περισσότερα διαβάστε το κείμενο ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ Γ' της Ο.Ε.Α. στο ιστολόγιο ΕΛΛΗΝΚΑΙΧΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ο Καλογεράκης ;;;
    Που πήγαν οι Ελληνες ρε παιδια;;;
    Εχει μείνει κανεις;;;
    πείτε μου ενα! ενα!!
    Ενα όνομα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε παιδες Ελληνων (εαν εισθαι οντως) ολα αυτα που τσαμπουνατε που τα βρισκετε? ποιος τα μασσησε και φτυνωντας τα εβαλε στο στομα σας? εκτος απο λογια εχετε και καμοια αποδειξη????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://enneaetifotos.blogspot.com/2010/12/blog-post_4151.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή