19 Μαΐου 2010

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ.ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ.

 Είχαν δίκιο αυτοί που αποκάλεσαν τον εγγονό της Μινέϊκο,το γιο της Τσαντ,εκείνον τον νενέκο,Τσολάκογλου...Βέβαια δεν είναι προδότης γιατί δεν είναι Έλληνας...




Τώρα πιά έπεσε η μάσκα των καλοσυνάτων κυβερνώντων οι οποίοι κάθε μέρα αποδεικνύονται σε εθνικές οχιές. Πολεμήστε τους

ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Η Επιτροπή Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θέμάτων αισθάνεται την ιερή και εθνική αγανάκτηση και καταγγέλλει ενώπιον του Ελληνικού Λαού το σημερινό ιστορικό ανοσιούργημα που διέπραξαν σε βάρος του έθνους των Ελλήνων και της αιματοβαμμένης ιστορίας του, οι πολιτικοί και εθνικοί λακέδες του συμμοριακού συστήματος της αρπαχτής .

Είναι αδιανόητο και τερατώδες το γεγονός ότι σήμερα 19 Μαίου ημέρα ιστορικής και εθνικής μνήμης της γεννοκτονίας των αδελφών μας Ποντίων από τους Τούρκους βαρβάρους, το χυδαίο σύστημα βρίσκει την ευκαιρία να δράσει ύπουλα εναντίον του ελληνισμού όπου γης .
Το σύστημα των νενέκων και των εφιαλτών, το υπόλογο εκπαιδευτικό σύστημα που παίζει το ρόλο θεραπαινίδας της υπόλογης εξουσίας έμπηξε το μαχαίρι στην καρδιά του ελληνισμού και της ιστορίας του.

Σήμερα, που η ιστορική μνήμη μας καλεί να σκύψουμε με ευλάβεια στα εκατομμύρια θύματα της τουρκικής βαρβαρότητας τόλμησε το ατόλμητο : Στις πανελλήνιες εξετάσεις στο μάθημα της λογοτεχνίας, έδωσε στην μαθητιώσα και ακαδημαϊκή νεολαία ένα θέμα το οποίο θα πρέπει να σηκώσει από τα μνήματα της ιστορίας μας όχι μόνο τα εκατομμύρια των θυμάτων και ηρώων μας αλλά και να βγάλει στους δρόμους όλους τους σημερινούς Ελληνες πατριώτες, οι οποίοι είναι πια καιρός να καταλάβουν ότι η πατρίδα μας πωλείται στους παγκοσμιοποιητές, στις ξένες αγορές, στους Τούρκους και στους Αμερικάνους.

Με προβοκατόρικο τρόπο χρησιμοποιήθηκε, την συγκεκριμένη ημερονημία, ένα κείμενο του αήμνειστου θεσσαλονικιού συγγραφέα Γιώργου Ιωάννου με τίτλο : «Το σπίτι του Κεμάλ», προσβάλοντας την μνήμη του ως Ελληνα λογοτέχνη και ως πρόσφυγα απο την ανατολική Θράκη.
Το σπίτι του σφαγέα του ελληνισμού δεν έχει, δεν μπορεί να έχει, δεν πρέπει να έχει καμιά απολύτως σχέση ούτε μα την ελληνική ιστορία ούτε μα τον ελληνικό πολιτισμό.
Η Επιτροπή Ενημερώσεως Επι Των Εθνικών Θεμάτων καταγγέλουσα μα αισθήματα οργής την αναίσχυντη αυτή πράξη των δήθεν ελλήνων εκπαιδευτικών
Καλεί :
Τους Ελληνες εντός και εκτός Ελλάδας σε εθνικό συναγερμό
Όλοι δίπλα στα αδέλφια μας τους Ποντίους και στον δίκαιο αγώνα τους
Όλοι στους δρόμους
Όλοι με τη ιαχή : Οι εφιάλτες δεν θα περάσουν
Η Ελλάδα δεν θα πεθάνει

Η σιωπή και η αδράνεια είναι συνενοχήΤώρα πιά έπεσε η μάσκα των καλοσυνάτων κυβερνώντων οι οποίοι κάθε μέρα αποδεικνύονται σε εθνικές οχιές.
Πολεμήστε τους
Όσοι τους στηρίζουν είναι εθνικά δοσίλογοι

H ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ


Σχετικά θέματα:  
1821.Ο ήρωας της Ηλείας Βιλαέτης και ο προδότης Νενέκος! 
Ο G.A.P ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ...Πως να κυβερνήσει ο Νενέκος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου