03 Μαΐου 2010

Πρόεδρος ΕΒΕΑ για τα μέτρα: "Έρχονται χιλιάδες "κανόνια" στην αγορά"...

ImageΣκληρή κριτική στην κυβέρνηση και στην τακτική του Προκρούστη που ακολουθεί -όπως είπε- στην οικονομική πολιτική άσκησε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλος, με αφορμή των νέων μέτρων που ανακοινώθηκαν. Επίσης ο Κ.Μίχαλος προέβλεψε ότι θα κλείσουν πολλές επιχειρήσεις.
"Τα μέτρα παραπέμπουν ευθέως στην παροιμία με το χότζα που ήθελε να κάνει οικονομία και άφηνε το γάιδαρό του νηστικό μέχρι που αυτός ψόφησε", δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ και πρόσθεσε: "Οι ευθύνες του σημερινού πρωθυπουργού είναι τεράστιες. Η χώρα δε χρειαζόταν έναν πρωθυπουργό και μια κυβέρνηση που θα έβαζε τους πάντες πάνω στο κρεβάτι του Προκρούστη και να κόβει ότι περισσεύει. Αυτό θα μπορούσε να το κάνει ο οποιοσδήποτε".
Ο Κ.Μίχαλος έκανε λόγο για παταγώδη αποτυχία του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης και υπογράμισε πως "οι επιχειρήσεις βρίσκονται πλέον στο μάτι του κυκλώνα, καθώς θα κληθούν να πληρώσουν νέες έκτακτες εισφορές και αυξημένους φόρους σε περίοδο ύφεσης, γεγονός που θα μειώσει ακόμη περισσότερο την ανταγωνιστικότητα τους, οδηγώντας τις στο λουκέτο".
Τέλος καλεί την κυβέρνηση ακόμη και σε αυτή την ύστατη στιγμή να ακούσει τις απόψεις των φορέων της αγοράς και του επιχειρηματικού κόσμου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου