23 Ιουνίου 2010

Οικολογική καταστροφή του Κόλπου του Μεξικού! Κάποιοι γνώριζαν τι θα συμβεί την 20η Απριλίου;

16/06/2010
από agrupnospolitis
«Η πετρελαιοκηλίδα είναι μικρή σε σχέση με το μέγεθος του ωκεανού». Όταν αυτή δήλωση ανήκει στον «μίστερ BP» Τόνι Χέιγουορντ , που έχει την απόλυτη ευθύνη για τον ξεχαρβαλωμένο πετρελαιαγωγό,  που έχει μετατρέψει σε νεκρή φύση ένα μεγάλο μέρος του Κόλπου του Μέξικου και της έκρηξης της εξέδρας «Deepwater Horizon» , που έστειλε στον υγρό τάφο έντεκα εργαζόμενους , τότε κάτι δεν πάει καλά. Βαδίζουμε λανθασμένα ως παγκόσμια κοινωνία.

Αυτή η  καταστροφή  κρύβει -όπως όλα τα μεγάλα γεγονότα στον πλανήτη μας – αρκετά ….ερωτηματικά.
Ο  διευθύνων σύμβουλος της ΒP Τόνι Χέιγουορντ πούλησε το 1/3 των μετοχών του στην εταιρεία του , ένα μήνα πριν από το δυστύχημα της 20ης Απριλίου.
Τυχαίο ;

Τον ακολούθησε λίγες ημέρες αργότερα ( τρεις εβδομάδες δηλ. πριν το δυστύχημα) η ….Goldman Sachs που έσπευσε να πουλήσει το 44% του μετοχικού της «πακέτου» στη BP. Απλή σύμπτωση;
Η Hallidurton Co , ήταν που , λίγες ημέρες πριν από την έκρηξη , είχε ολοκληρώσει το «τσιμέντωμα» της τρύπας της γεώτρησης ( σε βάθος 25.000 ποδών αντί των 18.000 ποδών που είναι το μέγιστο επιτρεπτό όριο, βάσει και της άδειας της) στο υποθαλάσσιο κοίτασμα , για την ενίσχυσή του.

Ως γνωστόν η  Hallidurton  του νεοσυντηρητικού  Ντικ Τσέινι (πριν αυτός αναλάβει την αντιπροεδρία επί Μπους) εμφανίζεται και στους αγωγούς των Βαλκανίων  και στην μεγαλύτερη βάση των ΗΠΑ επί ευρωπαϊκού εδάφους στο Κόσσοβο  και στην κατασκευή της μεγαλύτερης πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ευρώπη, αυτή στα Σκόπια ( που καθώς φαίνεται θα στεγάσει όλες τις υπηρεσίες της CIA στην Ευρώπη ,την Δυτική Ασία και την Μέση Ανατολή) και στην σίτιση των Αμερικανικών δυνάμεων στο Ιράκ και σε εκατοντάδες άλλες υπεργολαβίες που έχουν σχέση με τις ΗΠΑ.
 

Οκτώ ημέρες , λοιπόν, πριν από την έκρηξη η  Hallidurton αγόρασε  την Boots & Coots  Services , που μεταξύ άλλων κατασκευάζει μηχανήματα ….καθαρισμού πετρελαιοκηλίδων ( το 1991, στον πρώτο πόλεμο στον Περσικό είχε αναλάβει την κατάσβεση των πυρκαγιών σε περισσότερες από 700 πετρελαιοπηγές του Κουβέιτ , που πυρπόλησαν οι ιρακινές δυνάμεις υποχωρώντας) .
 


Τυχαία όλα αυτά ; Δεν νομίζω ! Μήπως λοιπόν Κάποιοι γνώριζαν τι θα συμβεί την 20η Απριλίου;

Πηγή: Politis.gr

Σχετικά θέματα: 

Eκρηξη σε τεράστια υπεράκτια πλατφόρμα της BP στον Κόλπο του Μεξικό 

Φυσικές και άλλες καταστροφές.Μπορεί να επαναληφθούν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου