07 Ιουνίου 2010

Μισθοί...τέλος!Συντάξεις...τέλος!Ελευθερία...ΤΕΛΟΣ!!!Σηκωθείτε ρε από τους καναπέδες!Αλλιώς μη ζητάτε ευθύνες από...άλλους!!!

  Ρε σεις,ελληναράδες της καρπαζιάς και του..."ρίγους"(όταν ακούτε για...ΛΕΩΝΙΔΕΣ,ΜΙΛΤΙΑΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΔΕΣ!),ακόμα να το πάρετε..."χαμπάρι",ότι σας έκαναν δούλους;Ακόμα βαυκαλίζεστε ότι είστε έλληνες "απόγονοι";Από που κι ως που,ρε καναπεδοσαλίγκαροι;Ανατριχιάζετε,τάχα,όταν μιλάτε για τους ΗΡΩΕΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ του 1821,αλλά ταυτόχρονα,μόλις σας απειλήσουν με καμιά σκάστρα,χέζεστε πάνω σας!Ενδιαφέρεστε μόνο για τον εαυτούλη σας...Περιμένετε τους "άλλους" να μπουν μπροστά κια να βγάλουν το "φίδι από την τρύπα"!Αμ δε!!!Δε γίνεται πλέον,οι "άλλοι" μπροστά,να σκοτωθούν για σας και εσείς μετά να κάνετε τους...ήρωες...!!!ΟΧΙ ΡΕ!!!Μπείτε εσείς μπροστά,ο καθένας για τον εαυτό του,για την εστία του,για το βωμό του και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ!!!

Η ΠΤΩΣΗ ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ...

Μετά απο προτροπή φίλου απο την Αθήνα , έψαξα στο διαδίκτυο για την πρόσφατη ιστορία του Ισημερινού . 

Ιδού λοιπόν τί βρήκα στην WIKIPEDIA...


Στις 21 Ιανουαρίου 2000, κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων στο Κίτο από αυτόχθονες ομάδες, ο στρατός και η αστυνομία αρνήθηκε να επιβάλει τη δημόσια τάξη. Οι διαδηλωτές εισήλθαν στο κτίριο της Εθνοσυνέλευσης και ζήτησαν επιτροπή τριών προσώπων να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας .

Μεσαίου βαθμού αξιωματικοί του στρατού δήλωσαν την υποστήριξή τους για την ιδέα.
Κατά τη διάρκεια μιας νύχτας της σύγχυσης και αποτυχημένων διαπραγματεύσεων ο Πρόεδρος Mahuad αναγκάστηκε να φύγει από το προεδρικό μέγαρο για την δική του ασφάλεια .

Τί βλέπουμε λοιπόν εδώ ; 

Το τρίπτυχο για την ανατροπή μιας κυβέρνησης ( * ) :
1) Ογκώδεις λαϊκές διαδηλώσεις
2) Στρατός και αστυνομία αρνούνται να επέμβουν ( προφανώς δεν έχουν καμμία διάθεση να υπακούσουν σε μια διεφθαρμένη κυβέρνηση )
3) Ο Στρατός τάσσεται με το μέρος του λαού και στηρίζει τα αιτήματά του . Στην Ελλάδα του σήμερα υποθέτω οτι κανένας στρατωτικός ή αστυνομικός δεν είναι ενθουσιασμένος με αυτούς που κυβερνούν .

Το (2) και το (3) υπάρχουν ήδη . Τί λείπει απο την συνταγή ; 


ΟΙ ΟΓΚΩΔΕΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ! 

Ερώτημα : Πώς θα μπορούσαμε να βγάλουμε ΠΟΛΥ κόσμο στο πεζοδρόμιο για να διαδηλώσει ; Εδώ είναι πεδίον δόξης λαμπρόν για όποιον μπορέσει να βρεί την απάντηση στο ερώτημα . Καταθέτω την άποψή μου :

Ο λαός θα κατέβει στον δρόμο αν εμφανιστεί μια ομάδα προσώπων με κύρος και διακηρύξει "ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ "

Τί προσόντα πρέπει να διαθέτουν αυτά τα πρόσωπα για να έχουν την εύνοια του λαού ;
1) Να μην έχουν ακουστεί ποτέ για εμπλοκή σε παρανομίες
2) Να βγάζουν το ψωμί τους τίμια και με διαφάνεια .
3) Οι πολιτικές προτάσεις τους να αγγίζουν τα μεγάλα προβλήματα του λαού . Τί θα ήθελε να ακούσει σήμερα ο λαός ; Απαλλαγή απο χρέη . Μηδενισμό της ανεργίας . Μηδενισμό της εγκληματικότητας . Τιμωρία όσων μας έφεραν σε αυτό το χάλι .
4) Τα πρόσωπα αυτά να έχουν ήδη με το μέρος τους μια μερίδα του λαού που θα δράσει ως μαγιά . Πρέπει να υπάρχουν κάποιοι που θα φωνάξουν πρώτοι το ΖΗΤΩ . Οσο τίμια και να είναι τα πρόσωπα , αν είναι παντελώς άγνωστα στον λαό , κανείς δεν πρόκειται να τα εμπιστευθεί . Θα ρωτήσει κανείς "

Τώρα τί κάθεσαι και τα λές αυτά στον Ελληνοπρεπή χώρο ;" Τα λέω διότι αν ΕΜΕΙΣ δεν βγάλουμε τον κόσμο στον δρόμο ποιός θα το κάνει ; Οι Μητροπολίτες ; Το ΚΚΕ ; Ο ΣΥΡΙΖΑ ; Ο Καρατζαφέρης ; Αν είναι δυνατόν !
Είμαστε εμείς έτοιμοι να προτείνουμε 40 άτομα που πρωτίστως ΕΜΕΙΣ αποδεχόμαστε ώς άξιους ( και θα φωνάξουμε πρώτοι το ΖΗΤΩ ) ;
Αν εμείς δεν γνωρίζουμε ανάμεσά μας 40 άξια άτομα άς πάμε να κλειστούμε στα σπίτια μας και ας σωπάσουμε για πάντα . Η Ιστορία δεν μας χρειάζεται ! (*)

Κάποιοι υποστηρίζουν οτι τα σημερινά ανθρωπάρια ( που υποκρίνονται οτι διοικούν ) θα πέσουν με δικαστικούς αγώνες και συλλογές υπογραφών και συνταγματικά δικαστήρια και προσφυγές στην Ευρώπη . Ας το δούμε απλά :
Αυτά τα ανθρωπάρια δεν βρίσκονται εκεί ούτε κατά τύχην ούτε με τίμιες εκλογές . ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ εκεί κάποιοι για να επιτελέσουν κάποιο ΕΡΓΟ . Αυτοί που τα τοποθέτησαν ( ξοδεύοντας εκατομμύρια ) δεν θα ανεχθούν απλούς πολίτες και ρομαντικούς δικηγόρους να τους "χαλάσουν την σούπα" με τις μηνύσεις τους .

Θα μεταχειρισθούν ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ για να κρατήσουν τα ανδρείκελα στην εξουσία . Ας το δούμε ακόμη πιο απλά : Οποιοδήποτε απο αυτά τα ανθρωπάρια γνωρίζει οτι αν πέσει απο την εξουσία θα προσαχθεί σε δίκη την επόμενη ημέρα για να πληρώσει για τα εγκλήματα της τελευταίας 35ετίας . Επίσης γνωρίζει καλά οτι η μόνη πιθανή ποινή του θα είναι ο απαγχονισμός .

Γι΄ αυτό λοιπόν ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα παραδώσει την εξουσία με ειρηνικά μέσα .
Θα αλλάξει τους δικαστές , θα αναβάλλει τις δίκες , θα δολοφονήσει όσους κατέθεσαν αγωγές ... Δεν θα διστάσει μπροστά σε τίποτα διότι ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ !

Μόνο η ΒΙΑ μπορεί να τους διώξει . Κάποιος είπε " Η βία είναι η μαμή της Ιστορίας" . Δεν άκουσα καμμία διάψευση .

Απο όση Ιστορία γνωρίζω δεν θυμάμαι ΚΑΜΜΙΑ αλλαγή πολιτεύματος να έγινε με δικαστικούς αγώνες !

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ 

σσ "Ε.Φ"
Το μαζικό κίνημα υπάρχει και δρά. Οι ηγέτες του οφείλουν να συναισθανθούν τη μεγάλη τους ιστορική ευθύνη και να δώσουν τώρα το σύνθημα της μεγάλης και παραδειγματικής ανατροπής. Η ύπαρξη μιας πολιτικής πρωτοβουλίας από ικανούς και αποφασισμένους, θα υπερβεί τη στειρότητα του πολιτικού συστήματος και την ανικανότητά του να καταθέσει πολιτική ατζέντα ανατροπής. 

Πηγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου