20 Ιουλίου 2010

[Αλλά, αν o ''άγιος Αμερικής'' θέλει... , ας στείλει τον παπα-Αλέξανδρο Δολαριούτσο].

Ρε,το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο..."Δολαριούτσος" και ο..."Ευρ-ούτσος"...!!!
 
O αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, παίρνει σύνταξη από το ελληνικό κράτος... (Διαβάστε)
''Aνυπομονεί'' να ορκίσει το νέο ΔΣ της Ομοσπονδίας του μοναδικού γκέττο μας...
ΘΑΥΜΑΣΤΕ TON ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚO-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ...''ΗΓΕΤΗ'' TΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
dimitrios
michaleas-μιχαλέας, Ομοσπονδία Νεας ΥόρκηςΣύμφωνα με ''κύκλους'' της ''ιεράς'', ο (ευρισκόμενος σε μόνιμη αφασία, μη έχοντας επαφή με την Ομογένεια, δηλ. το ''ποίμνιο'') Δημήτριος, θέλει να ξεπεράσει τον μακαριστό Ιάκωβο, ο οποίος δεν τόλμησε να ορκίζει ο ίδιος επί δικτατορίας, την χουντική ηγεσία της Οργάνωσης (αν και τότε οι χουντικοί της δεν ήταν και τραμπούκοι) κι έστελνε τον επίσκοπο Μελόης (κατά κόσμον Καραμήτσο), γιά ν' αποφεύγει το (Μαλαφούριο, βασικά) ''κράξιμο'' ή γιαούρτωμα σε καμιά εκκλησία. Ο τώρα αρχιεπίσκοπος, ορκίζει βασιλοχουντικούς, τραμπούκους, καταχραστές, εκβιαστές κλπ., ελέω... εισπράξεων (βασικό αυτό γιά τα μαγαζιά του), λέγοντας ουσιαστικά στο ποίμνιο ''σας έχω γραμμένους όλους σε αυτά που δεν διαθέτω'', δηλ. εννοεί τα άγια κιτάπια του.
.. Αν αλλάξει γνώμη, προτείνουμε να στείλει, να τους ορκίσει, τον αρχι-τσοπάνο (αρχι-μανδρίτη) Αστόριας, Κουφαλα-κη, ο οποίος συνεργάζεται άψογα με τους ομοίους του της Ομοσπονδίας, λαμόγια και μη. Αλλά, αν o ''άγιος Αμερικής'' θέλει πατριαρχική αναβάθμισή τους, ας στείλει τον παπα-Αλέξανδρο Δολαριούτσο.

Σε απλά ελληνικά: Πως ο Ελληνισμός στις ΗΠΑ να σεβαστεί έναν αρχιεπίσκοπο, όταν αυτός ''ευλογεί'' και συμπορεύεται με τραμπούκους, φασίστες, εκβιαστές, καταχραστές κλπ, που ευτελίζουν με τις πράξεις τους την Ομογένεια Nέας Υόρκης; 'Η το κάνει γιά τον...''θεσμό''; 

Και τα ''μπορντέλα''
είναι θεσμοί, ''άγιε Αμερικής'', όπως η Βουλή της Siemens στην Αθήνα... Σημ.: Οι μισοί από τους εκλεγέντες στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας του γκέττο μας στη Νέα Υόρκη, εκπροσωπούν συλλόγους-''μαϊμούδες''.
http://www.kalami.net/

Ρε πως θέλουν όλοι με ένα βρεγμένο καλάμι στον κώλο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου