16 Αυγούστου 2010

Κι(μ)πάρη Γιώργο... θα ανταποδώσει ο φιλοξενούμενός σου την ίδια τιμή (και όχι κατ' ανάγκη την ίδια υπακοή) στον μνημείο του "Άγνωστου στρατιώτη";

Σύμφωνα με πληροφορίες από το blog σίβυλλα, αναμένεται:  
"Συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου, τη Δευτέρα (16/8), στο Μέγαρο Μαξίμου, ...Η επίσημη αυτή επίσκεψη του κ. Νετανιάχου πραγματοποιείται ακριβώς στη μέση του Αυγούστου, σχεδόν «εν κρυπτώ», προκειμένου να αποφευχθούν αντιδράσεις από την πλευρά του ελληνικού λαού. Η δουλική σχέση της σημερινής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ με την ισραηλινή κυβέρνηση, και τον ελληνικό λαό ταπεινώνει αλλά και τα μακροπρόθεσμα, εθνικά συμφέροντά μας υπονομεύει, καθώς μας καθιστά άβουλο «δορυφόρο» του κράτους-χωροφύλακα των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή..."
Το ερώτημα ανεξάρτητα από σκοπιμότητες και "αντιδράσεις" πολιτών είναι, εάν θα ανταποδώσει τις ίδιες τιμές και ο συνάδελφός του πρωθυπουργός;

Εμείς θα θέλαμε να δούμε μια αντίστοιχη ανταλλαγή απόδοσης τιμών και θα ανακαλέσουμε ότι έχουμε γράψει για το περίφημο κιπά. (σχετικά ΕΔΩ και ΕΔΩ)

Στολές υπάρχουν, εάν αυτό είναι το πρόβλημα:
Τσολιάς Ρούμελη (Γιλέκο - πουκάμισο - φέσι - καλτσόν - καλτσοδέτες - ζωνάρι).

Κάνουμε έκκληση από εδώ στη δήμαρχο Μάνδρας, κ. Γιάννα Κριεκούκη, να διευκολύνει με την προσφορά της μία στολή όπως αυτή (στη φώτο) για την τελετή απόδοσης τιμών.

Νάσος
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Πηγή...

Σχετικά θέματα:  Γ.Παπανδρέου:"Το Ολοκαυτωμα ειναι οροσημο στην ιστορια της ανθρωποτητας" (!!!). 

Ο αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Ehud Barak,είναι ο υπουργός άμυνας του Ισραήλ με το "ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ"!!!

Η Ναζιστική σημπεριφορά των Σιωνιστών σε βάρος Παλαιστινίων και Αράβων. 

και... αυτά...

και...αυτά...

1.- Οι Εβραίοι Έποικοι, του Ακρωτηρίασαν το χέρι, Για να μη Πετά πέτρες!!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου