08 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΩΔΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ.

Αηδία και οργή ένοιωσε ο κάθε μη χριστιανόπληκτος Έλληνας πολίτης από την ιδιοποίηση και παρωδία των συμβόλων της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας από το παπαδαριό του νομού Έβρου, με την συμμετοχή - συνενοχή μάλιστα του υπόδουλου στην Εκκλησία ελληνικού κράτους δια προσώπου κ. Γιάννη Πανάρετου, υφυπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή, Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, επ' ευκαιρία των «Ευρωπαϊκών Αγώνων Special Olympics», που θα φιλοξενηθούν στη Βαρσοβία της Πολωνίας από 18 μέχρι 24 Σεπτεμβρίου.Σε μία παρωδία της αφής της γνωστής φλόγας του Θεού Απόλλωνος, οι χριστιανοί ιερείς άναψαν στην... κρύπτη του Καθολικού της Μονής της «Παναγίας Κοσμοσώτειρας», στις Φέρες του νομού Έβρου, μια φλόγα όχι ολυμπιακή, αλλά, κατά την χριστιανική ορολογία «πίστεως, αγάπης και ελπίδας» (κατά την ιστορική πραγματικότητα «δεισιδαιμονίας, μισαλλοδοξίας και φασισμού») με συμμετοχή... «πρωθιέρειας» - μαϊμούς και «ιερειών» - μαϊμούδων (ποιοι; αυτοί που ούτε καν διανοούνται να δεχθούν ιέρειες στην αντι-φυσική τους Θρησκεία).
Φαίνεται ότι από την ημέρα που ο πρωθυπουργός έθεσε τον αρχηγό των ελλαδιτών θεοκρατών στα δεξιά του μέσα σε υπουργικό συμβούλιο, η ήδη κατεστραμμένη πολλαπλά χώρα μας κυλάει ολοένα σε πιο βαθιά σκότη, με τους θεοκράτες να αλωνίζουν κυριολεκτικά στην δημόσια ζωή και να υπαγορεύουν τις μεσαιωνικές θελήσεις τους στους πολιτικούς, τους οποίους εμφανώς θεωρούν ορντινάτσες τους. Όχι μόνο απολαμβάνουν της πιο παράλογης φορολογικής ασυλίας μεσούσης της πιο απάνθρωπης οικονομικής αναδιάταξης που έχει γνωρίσει η νεο-ελληνική κοινωνία, αλλά τώρα κάνουν και τις απίθανες φιγούρες τους με πλήρη κάλυψη από ένα εξευτελισμένο κράτος που αντί να απαιτεί από αυτούς θεσμική και οικονομική συμμόρφωση στις απαιτήσεις ενός ευρωπαϊκού κράτους, τους χορηγεί αντίθετα άφθονο από το αίμα του, την αξιοπρέπειά του και την λογική του.
Βέβαια η Νεο-ελλάδα πόρω απέχει από το να θεωρείται ευρωπαϊκή χώρα. Το μόνο που την συνδέει με την Ευρώπη είναι το νόμισμα που λέγεται «ευρώ» και το αλυσοδέσιμό της από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τους ευρωπαίους τραπεζίτες. Κατά τα άλλα, η Νεο-ελλάδα αποτελεί τον μοναδικό τέλειο συνεχιστή της οθωμανικής και βυζαντινής πολιτικο-κοινωνικής δομής, μια χώρα που ούτε Διαφωτισμό γνώρισε, ούτε καν έναν πολιτικό ηγέτη που να τολμήσει να σύρει κάποτε με γενναιότητα την γραμμή που χωρίζει την θεοκρατία από το σύγχρονο κοσμικό κράτος. Καθώς εκτός από εμάς το ξέρουν αυτό πολύ καλά, από την ακριβώς αντίθετη γωνία, και οι ορθόδοξοι θεοκράτες, δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να περιγελάσουν και το δούλο σε αυτούς κράτος, αλλά και το ίδιο το ελληνικό έθνος που καταπιέζουν. Γι' αυτό και ο τοπάρχης τους στον Έβρο κ. Άνθιμος δήλωσε όλος έπαρση και ψευδολογία κατά την παρωδία «αφής» του αγωνιστικού φωτός ότι «οι Χριστιανοί Πατέρες της Ορθόδοξης Ανατολής, κατόρθωσαν να οδηγήσουν τα παιδιά από τον Καιάδα στους Special Olympics».
Μετά από αυτό, τα λόγια περισσεύουν. Να χαίρονται την ξεφτίλα τους ο κ. υφυπουργός, ο κ. γενικός γραμματέας και όλοι οι λοιποί «τοπικοί παράγοντες» που άκουσαν αδιαμαρτύρητα αυτή την δήλωση και που παρέστησαν ως συνεργοί στην διακωμώδηση των δικών μας ιεροπραξιών και συμβόλων, των ιεροπραξιών και συμβόλων της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας.
Θα παραστήσουν βέβαια για μία ακόμη φορά τους κουφούς, αλλά και τους ηλίθιους παριστάνοντας πως δήθεν δεν θα πολυκαταλαβαίνουν την τεράστια προσβολή που εμείς, ως κατακτημένοι, νοιώθουμε. Ίσως για να τους δώσουμε μια ελάχιστη ιδέα θα έπρεπε να διοργανώναμε δημόσιες παρωδίες χριστιανικών λειτουργιών και μεταλήψεων «στο όνομα των Ολυμπίων Θεών που τσαλαπατούν το χριστιανικό σκότος και την χριστιανική δεισιδαιμονία».
ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

2 σχόλια:

  1. Πήγαινε να δεις συνέλληνα στα ιουδαιοχριστιανικά σάΪτ τι κλάμα έχει πέσει!!Τι ανάθεμα έχουν ρίξει στον Άνθιμο!!Είναι όντως παρανοϊκοί ,αντι να φωνάζουμε εμείς που μόλυναν οι ιουδαιοχριστιανοι τα ιερά μας φωνάζουν οι Εβραιοπροσκυνημένοι !!Αυτό και αν είναι θράσος!!Χαίρε συνΕΛΛΗΝΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκείνο που κάνει εντύπωση είναι το μίσος που εκλύεται μέσα από τα γραφόμενά τους για τους..."ειδωλολάτρες" ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ...
    Όσο θα πονούν τόσο θα δείχνουν ότι δεν είναι Έλληνες,αλλά ξενόφερτοι κατακτητές...απόγονοι του Αλλάριχου και των Σλαύων και των Ούνων και των Μογγόλων και των Γύφτων και...δεν τελειώνει ο κατάλογος!
    ΕΡΡΩΣΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ...Η Νομοτέλεια του Σύμπαντος τους δείχνει το δρόμο,αλλά αυτοί δεν το αντιλαμβάνονται ακόμα!Πάντως οι πρώτοι τριγμοί στο τείχος του σκότους ξεκίνησαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή