18 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ: Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΩΝ 110 ΔΙΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!


ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!!

Απαντες στην Έλλάδα έχουν αντιληφθεί πλέον, ότι η κυβέρνηση κι η Βουλή δεν παίζουν κανέναν ουσιαστικό ρόλο κι ότι νομοθετούν κατά παραγγελία, είτε έξωθεν (Ε.Ε. ΔΝΤ κλπ), είτε...οίκοθεν (νταβατζήδες, τραπεζίτες κλπ).



Το εντυπωσιακό όμως είναι, ότι οι περισσότεροι δεν έχουν αντιληφθεί το σημαντικότερο:
ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ (110 δις) ΝΟΜΙΚΑ -ΚΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ- ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ! Όπως το βλέπετε: Η δανειακή σύμβαση του περίφημου εαρινού δανείου ύψους 110 δις, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ!
Οι δωσίλογοι-απατεώνες βουλευτές (ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ κι η κόρη του Μητσοτάκη), δεν έχουν... κυρώσει με Νόμο και με τουλάχιστον 180 ψήφους την προαναφερθείσα δανειακή σύμβαση των 110 δις, όπως ρητώς απαιτείται βάσει του Συντάγματος (άρθρο 28§ 3)!

Μόνο το Μνημόνιο έχουν κυρώσει με Νόμο (στις 5η Μάη, την ημέρα που χιλιάδες λαού πολιόρκησαν τους κρετίνους της Βουλής) κι αυτό με παράνομο τρόπο! Που έγκειται το παράνομο της κύρωσης του Μνημονίου; Το ΠΑΣΟΚ και το ακροδεξιό κιτσαριό του ΛΑΟΣ, οι θεματοφύλακες της αστικής νομιμότητας, έγραψαν στα...παπούτσια τους αυτό το ίδιο το αστικό τους Σύνταγμα (για την καταπάτηση του οποίου, κατηγορούσαν τους λιμενεργάτες και το ΠΑΜΕ) και κύρωσαν το Μνημόνιο με λιγότερες από 180 ψήφους (!), τις οποίες απαιτεί το παραπάνω άρθρο του Συντάγματος σε περιπτώσεις, που γίνεται
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ κι εκχωρούνται κυριαρχικά δικαιώματα σε τρίτους, όπως παραδέχθηκε στην- επί του Καστελορίζου- ομιλία του ο Γιωργάκης...

Ας ξαναγυρίσουμε όμως στη δανειακή σύμβαση, η οποία, παρά τη σπουδή που έπεδειξαν οι χονρόπετσοι τυχοδιώκτες βουλευτές, που με μαυραγορίτικες μεθόδους έσπευσαν να επικυρώσουν την καταστροφή της κοινωνίας, δεν έχει ακόμα κυρωθεί, έστω και παράνομα (όπως έκαναν τουλάχιστον με το Μνημόνιο)!
Προσέξτε τι έχουν κάνει οι απατεώνες:
Γνωρίζοντας όλα τα παραπάνω ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ και Μπακογιάννενα, την άνοιξη ψήφισαν Νόμο, ο οποίος παρέχει εξουσιοδότηση στον υπ. Οικονομικών να υπογράφει ο ίδιος απ' ευθείας (!) συμβάσεις και μνημόνια που “υποθηκεύουν” τον τόπο, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν και χωρίς απόφαση, που θα βασίζεται στη συνταγματικά απαιτούμενη απόλυτη πλειοψηφία των 180 βουλευτών!
Κι αν νομίζετε ότι η πολιτική αλητεία σταματά εδώ, χάσατε! Οι τύποι αυτοί προχώρησαν παραπέρα: Συμπεριφερόμενοι σαν κοινά λαμόγια, έβαλαν τον Παπακωνσταντίνου να υπογράψει τη δανειακή σύμβαση στις 08 Μάη, παρόλο που η παραπάνω εξουσιοδότηση που του' δωσαν οι δωσίλογοι της Βουλής, δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (απέκτησε ισχύ δηλαδή) στις 11 Μάη!

Το τυχοδιωκτικό ξεσάλωμα του πολιτικού ελληνικού πολιτικού προσωπικού (κι επειδή όλα είναι στον “αέρα”), ανάγκασε την τρόικα ν' απαιτήσει στις 8 Μάη, γνωμοδότηση των νομικών συμβούλων των υπουργείων δικαιοσύνης και οικονομικών, ότι όλα αυτά (παραίτηση απ' το κρατικό προνόμιο περί ακατάσχετου της δημόσιας περιουσίας κλπ), που έχει υπογράψει ο δωσίλογος Ππακωνσταντίνου στη δανειακή σύμβαση και στο Μνημόνιο ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ! Ε λοιπόν, στις 11 Μάη, δύο νομικοί σύμβουλοι των υπουργείων Δικαιοσύνης και Οικονομικών συνέταξαν την απαιτούμενη γνωμοδότηση, βεβαιώνοντας ότι όλα είναι νόμιμα! Προς τιμήν του, ο πρωην πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, Τζεφεράκος, αποκάλυψε ότι στις 8 Μάη ο Παπακωνσταντίνου απαίτησε απ' αυτόν να προσυπογράψει την επαίσχυντη γνωμοδότηση, πλην όμως αρνήθηκε να συμπράξει σε τέτοιο εξευτελισμό της επιστημονικής και προσωπικής του αξιοπρέπεια!

Aυτός είναι ο βίος κι η πολιτεία όσων κρύβονται πίσω απ' τα φουστάνια της τρόικας και συκοφαντούν -από βουλευτικών εδράνων και βραδυνών δελτίων- με πρόστυχο τρόπο όποιoν τολμήσει ν' αντισταθεί στις επιλογές των προισταμένων τους!
πηγη
peripatris

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΕΡΑΚΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου