05 Οκτωβρίου 2010

Ρόμπαι ξεκούμπωται...αι κυβερνητικαί ορντινάτσαι,εις τας Αμέρικας!

- Toν έκαναν ''ρόμπα'', τον ''παθιασμένο γιά ψώνια'', με συνοδεία περιπολικών στη Νέα Υόρκη, υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Δ. Δρούτσα--Διασυρμός της ελλην. κυβέρνησης από αμερικάνικη εφημερίδα.
- Η μεγάλη κυβερνητική απάτη: ''Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού''... Συγκλονιστικά ντοκουμέντα.
www.kalami.us
www.kalami.net

3 σχόλια:

  1. Μπήκα στον κόπο να διαβάσω το αγγλικό κείμενο. Εκεί λοιπόν όλα είναι του τύπου κάπου πήγα, κάποιον είδα κάτι μου 'πε να σου πω. Ο γράφων δεν είναι αυτόπτης. Του είπαν για τρία ίσως τέσσερα αυτοκίνητα άρα μάλλον το πολύ να ήταν τρία και το πιο λογικό δύο μια και το ένα ήταν της αστυνομίας που τον συνόδευε και που βέβαια αυτό ήταν και η αφορμή μια και σύμφωνα με το δημοσίευμα η Ελλάδα που δεν πληρώνει τα χρέη της ξοδεύει τα χρήματα των Αμερικάνων φορολογουμένων. Τώρα αν όλα αυτά τα ασυνάρτητα εμετικά δημοσιεύματα του κώλου είναι αυτό που θα κρίνει την στάση ενός ανθρώπου τι να πω. Από την άλλη αν όλη η ελληνική αντιπροσωπεία αποφάσισε από κοινού να πάνε για ψώνια με τα δικά τους χρήματα που είναι το μεμπτό. Αν τα χρέωναν σε εμάς ναι το καταλαβαίνω αν όχι τότε τι μας νοιάζει;
    Η είδηση είναι στην εμετική δημοσιογραφία των ανθελλήνων στην εσπερία που τ' αφεντικά τους χάνουν τα στοιχήματα για την χρεοκοπία και αφρίζουν. Όχι τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έστω έτσι...
    Ευκαιρίας δοθείσης,λοιπόν,οι..."πτωχοί" εκπρόσωποι των..."πλουσίων" Ελλήνων,που πληρώνουν αδρά εκ του "πλεονάσματός" των τας υπερατλαντικάς εξόδους των,θεώρησαν πρέπον να εξοδεύσουν προς άγραν μεταξωτών εσωβράκων τας περισσευσάσας αποταμιεύσεις των...!
    Δήλον ότι,έκαστον μεταξωτόν,κοστίζει όσον ένας μηνιαίος,ενός εργάτου...!
    Ώ,"πλουσία" Ελλάς...
    Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν οι κατακτητές σου...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς ανωνυμον..φιλε εαν δεν θεωρεις την ιστισελιδα σοβαρη,μην την παρακολουθεις.Φυσικα και ενδιαφερεται ο Ελληνας για αυτου του ειδους τις εξοδους..γιατι θα μας πουν υστερα οτι <>.Ανηκεις προφανως και εσυ στους <> που ζητουν αποδειξεις...αραγε τι αποδειξεις εχεις για οτι διδαχτηκαμε και βιωνουμε καθημερινα που εχουν κανει την ζωη μας κολαση σεατομικο και κοινο επιπεδο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή