22 Οκτωβρίου 2010

Ο τυφλοπόντικας της παγκόσμιας σιωνιστικής οικονομικής μαφίας.

Στην Δύση υπάρχουν ένα σωρό Καρατζαφέρηδες: Στις ΗΠΑ είναι ο Bill O´Reilly, στην Γαλλία o Jean-Marie Le Pen, στην Γερμανία ο Thilo Sarrazin και στην Ολλανδία ο Geert Wilders. Και όλοι τους παίζουν τον ίδιο ρόλο


Geert Wilders
Μεγεθύνατε
του Rumpelstilz
Μετάφραση: Εμμανουήλ Σαρίδης

O Ολλανδός Geert Wilders κολυμπά στην Γερμανία πάνω στα κύματα της κοινωνικής δυσαρέσκειας ενός αυξανόμενου εξισλαμισμού. Η οποία είναι ένα έξυπνο σχέδιο ασκήσεως σιωνιστικής επιρροής. Το περίεργο είναι όμως στην Γερμανία, ότι το βιβλίο της δικαστού νέων Kirsten Heisig (1), που δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιούλιο στο Βερολίνο, σχεδόν...
ξεχάστηκε μετα την κυκλοφορία του βιβλίου του Thilo Sarrazin (2). Η Kirsten Heisig αποκάλυπτε στο βιβλίο της τις εγκληματικές δομές των συμμοριών διακινήσεως λαθρομεταναστών - και ο Sarrazin ανέλαβε με το βιβλίο του που εκδόθηκε από το ίδρυμα Bertelsmann "η Γερμανία αυτοκαταργείται", να αποδείξει, ότι με τα ποσοστά γεννήσεων των Γερμανών, οι Τούρκοι θα πάρουν στη Γερμανία γρήγορα το πάνω χέρι, αυτό που ο Geert Wilders μεταφράζει σε "ισλαμική απειλή". Όλα αυτά είναι όμως ενα θαυμάσια ενορχηστρωμένο παιχνίδι, το οποίο γίνεται αντιληπτό, εάν δεί κανείς πίσω απ' αυτή την κωμωδία τα ισραηλινά συμφέροντα πού κρύβει. Και η κωμωδία γίνεται πλέον επικίνδυνη, διότι οι αλήθειες αναμειγνύονται με τα πολιτικά συμφέροντα των Ισραηλινών. Θεωρώ τον Geert Wilders σαν έναν τυφλοπόντικα!
  

Στο ισραηλινό www.heute-in-israel.com ο Thilo Sarrazin, μαζί με τον José Maria Aznar, τον Fidel Castro και τον Geert Wilders χαρακτηρίζονται σαν αστέρια στο σκοτυάδι!
  
Η κορυφή του μιναρέ του τζαμιού που ήθελαν να χτίσουν οι Μουσουλμάνοι στην Κολωνία και θα ξεπερνούσε την κορυφή του καθεδρικού ναού της πόλης Κολωνίας ευτυχώς αποφευχθηκε. Η ιστοσελίδα Politik-Global δεν έχει τίποτε εναντίον τζαμιών σε χώρες του Ισλάμ - καθότι είναι συστατικά στοιχεία του αραβικού πολιτισμού - όχι όμως και του γερμανικού πολιτισμού. Ούτε και αντιλέγει κανείς, εαν στην Γερμανία Τούρκοι μετανάστες της πρώτης ή δεύτερης γενιάς δεν έχουν ακόμη πλήρως αφομοιωθεί στην γερμανική κοινωνία ή δεν έχουν επιστρέψει ακόμη στην πατρίδα τους. Όσοι όμως αντιστέκονται στην αφομοίωση, δεν θα πρέπει να παραμείνουν στη Γερμανία. Οι πολωνοί ανθρακωρύχοι που ήρθαν στα τέλη του 19ου αιώνα στην Γερμανία, έχουν προ πολλόύ γίνει Γερμανοί και το μόνο που θυμίζει την καταγωγή τους είναι το πολωνικό όνομά τους. Οι κόρες τους έχουν εδώ και πολύ καιρό παντρευτεί Γερμανούς, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όμως οι Τούρκοι και οι Εβραίοι δημιουργούν στην Γερμανία παράλληλες κοινωνίες.

Αλλιώς είναι λοιπόν τα πράγματα με τους Τούρκους και τους Εβραίους. Η πρώτη γενιά - ίσως και η δεύτερη - ήθελε ίσως να κρατήσει τους χώρους θρησκείας της... όσο δε αυτοί παρέμεναν σε εγκαταλειμμένες αποθήκες και γκαράζ ήταν εν τάξει - όμως δεν χρειαζόμαστε καμμία επίδειξη δυνάμεως ούτε απο τους Μουσουλμάνους, ούτε απο τους Εβραίους, δεν χρειαζόμαστε τζαμιά, ούτε συναγωγές, που εκτός απο οίκοι προσευχής είναι και κοινοτικά κέντρα για τη διατήρηση της πολιτιστικής ταυτότητας και της απομόνωσης τους από την χώρα υποδοχής.
  
Οι Τούρκοι, που δεν έχουν αφομειωθεί, έχουν μια πατρίδα, στην οποία μπορούν ανα πάσα στιγμή να επιστρέψουν. Διαφορετική είναι όμως η κατάσταση με τους Χαζάρους Εβραίους. Αυτοί είχαν εκδιωχθεί από τη Μογγολία καθώς και απο την νότια Ρωσία και την Ουκρανία. Αντί όμως έφιπποι να πολεμήσουν εναντίον των κατακτητών της χώρας τους, εξειδικέυθηκαν στην κατάκτηση της χώρας υποδοχής τους μέσω τραπεζικών εργασιών - και δεν παραιτήθηκαν απο τον στόχο τους, να κυριαρχήσουν τον κόσμο. Η κυριαρχία αυτή δεν είναι όμως καθόλου δικαιολογημένη και αυτό που μένει σαν λογική συνέπεια, είναι μόνο η εκδίωξή τους - θα μπορούσε αυτό να ονομασθεί και διασπορά. Θα μπορούσαν ίσως να ιδρύσουν ενα δικό τους κράτος στο Τέξας. Στην Παλαιστίνη εκδίωξαν μόνο τον εντόπιο πληθυσμό και κρατούν τον νόμιμο ιδιοκτήτη της γης σε γκέτο ή τον σκοτώνουν αμέσως. Οι Χαζάροι δεν έχουν πατρίδα. Το ότι οι Χαζάροι πήραν την εβραϊκή πίστη (760 μ.Χ.). δεν τους δίνει το δικαίωμα να διεκδικούν την Παλαιστίνη. Οι Χαζάροι δεν είναι Σημίτες - έτσι και οι παρούσες δηλώσεις δεν μπορούν να θεωρηθούν σαν Αντισημιτισμός. Οι δηλώσεις αυτές είναι μόνο μια προσπάθεια μιας δίκαιης εκτίμησης της κατάστασης. Οι Χαζάροι ελέγχουν όμως προ πολλού την City of London,τις ΗΠΑ, την κατεχόμενη Γερμανία και, μετα τον Σαρκοζί, και τη Γαλλία.


Η γερμανική αυτοκρατορία έχει κάνει με τους Χαζαρους μια οδυνηρή εμπειρία, όταν το 1916, στον Ι. Παγκοόμιο Πόλεμο, βρισκόμενη λίγο πρίν απο την νίκη είχε προτείνει στην Αγγλία μια ειρήνη και την κατάσταση που επικτρατούσε πριν από τον πόλεμο. Οι εβραϊο-σιωνιστές Χαζάροι εστραφησαν όμως εναντίον της Γερμανίας, της χώρας που τους φιλοξενούσε, και πρότειναν στην Αγγλία οικονομική βοήθεια για να κερδίσει τον πόλεμο, εάν τους υπέσχετο την Παλαιστίνη. Αυτό οδήγησε στην Διακήρυξη Balfour, που είχε ως αποτέλεσμα την είσοδο των Ηνωμένων Πολιτειών κάτω απο την πίιεση των εβραϊο-σιωνιστών Χαζάρων στον πόλεμο ...και τον εξαναγκασμό της Γερμανίας να δεχθεί την συμβάση "ειρήνης" με την Συνθήκη των Βερσαλλιών. Εδώ θα πρέπει δικαίως να σημειωθεί, ότι υπήρχαν και πολλοί πραγματικοί Εβραίοι, που κατα την διάρκεια του πολέμου υπηρετούσαν στον γερμανικο στρατό. Είναι έτσι απαραίτηση μια διάκριση μεταξύ Εβραίων από την Παλαιστίνη και Εβραίων Χαζάρων. Ο Σιωνισμός εξ άλλου βρίσκεται σε αντίθετη προς την εβραϊκή θρησκεία, διότι η επιστροφή των Εβραίων στην Παλαιστίνη θα γίνει, σύμφωνα με την εβραϊκή πίστη, με την επιστροφή του Μεσσία. Ο Σιωνισμός εδω παίρνει την θέση του «Θεού» τους, που δεν είναι άλλος από τον Σατανά, ο οποίος δεν σχετίζεται με τον Ιουδαϊσμό. Αυτός ο υλισμός, που καθ' υπερβολή μετέχονται οι Μεγαλοτράπεζες των Rothschild, δεν έχει απολύτως καμμία σχέση με την ευσέβεια στο Θεό, αλλά είναι μια καθαρή δίψα για εξουσία, μια καθαρή υποταγή και εκμετάλλευση της ανθρωπότητας. Έτσι μια άμυνα κατά των Χαζάρων (Σιωνιστών), όποια θρησκεία και αν έχουν πάρει, ειναι απολύτως νόμιμη. Η ρύθμιση που υιοθετήθηκε και απο τους Χαζάρους, ότι ένας ανήκει στο εβραϊκό στοιχείο, όταν προέρχεται απο μητέρα Εβραία, είχε σαν αποτέλεσμα, το 92% των Εβραίων να λέγονται "Εβραίοι", παρα το ότι το 92% είναι Εβραίοι Χαζάροι, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων υποστηρίζει το Ισραήλ.

Βλέπουμε λοιπόν, ότι πάλι είναι οι Χαζάροι, που με διάφορα δόλια μέσα προσπαθουν να κατευθύνουν την αυξανόμενη δυσαρέσκεια των πληθυσμών της βόρειας Ευρώπης ενάντια στην αυξανόμενη παρουσία μουσουλμάνων μεταναστών, πρός όφελος του Ισραήλ. Ο Geert Wilders μπορεί να είναι πολύ συμπαθητικός στο Ισραήλ. Όποιος όμως στην Βόρεια Ευρώπη θέλει να αμυνθεί εναντίον μιας αποξενώσεως της κοινωνίας, καλο θα ήταν, να αναζητούσε έναν πιό τίμιο εκπρόσωπο, και όχι έναν που υποστηρίζουν το Ισραήλ και οι ΗΠΑ.

Θεωρώ τον Geert Wilders σαν ενα υποτελή των Σιωνιστών.

(1) Kirsten Heisig: Das Ende der Geduld: Konsequent gegen jugendliche Gewalttäter, Herder Verlag 2010
(2) Thilo Sarrazin: Deutschland schafft sich ab: Wie wir unser Land aufs Spiel setzen, DVA 2010
  

Πηγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου